- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hayirdir neler oluyoryeterki devam ettir görürsün mutlaka
kızlar şimdi aklıma geldi. bizim burada hatice vardı. kayseride sağlıkçıydı. nick ini hatırlayamadım. nerede haberi olan var mı?
Hindistan cevizi yağı varsa kahveye at. Sonrada spor yap. Bence etki ederhoşgeldin canım aramıza.
izmir
süper. benim de takımda sanırım 5 ya da 6 şubat hedefim 84 tü. ama nerdeee
valla güzel başladım ama şu wc ve şişlik ciddi anlamda sekteye uğrattı. şişliği de sanırım wc yapıyor. resmen durdu kilo vermem. vücudumda bir gerginlik var. bakalım hayırlısı olsun.
ev yoğurdu probiyotik ya ondandır. ben de şu an gün aşırı probiyotik içiyorum. sabahları az karnına kuur meyve ve sade Türk kahvesi. arada bazen zeytinyağı içtim. dün kefir mayaladım bugün içerim. salata yemeye çalışıyorum. öyle yani.
Araba evde bie cocuktan fazlasini yiyor valla. Biz 2019da satmistik kurtuldukDaha 6 ay oldu arabayı tamir ettireli ( 4000 tlcik sıkımıştı) yine bozuldu bana kalsa satacağım da bu pandemide toplu taşımaya binmek istemiyorum acil bir durumda da olsa
Dün lavabonun altında duran yağ kavanozum patladıdurduk yere Allahtan büyük kızın kullandığı derin bir kabın içinde duruyordu da yağlar etrafa yayılmadı
Yst37yi diyorsunSenelerdir görüşüyoruz biz onla whatsuppdan da olsa iyi çok şükür ama işlerden baya yoğun olunca çok fırsatı olmaz buraya bakmaya
kızlar şimdi aklıma geldi. bizim burada hatice vardı. kayseride sağlıkçıydı. nick ini hatırlayamadım. nerede haberi olan var mı?
Ben ismen bilmiyormuşum birden kimki o diyecektim nicki gorunce tanidimHemşomMthn83
Ayni anda anmişiz bak. Ama resmi acamadim
Kizlar mrb iki ayın sonunda bir kilo verebildim 84.8 sabah tartıldım direnç kilom muydu neydi takılmıştım 85.6da 86da ilk defa 84u gördüm ya
evet uzun zamandır gelmiyor buraya.Yst37yi diyorsunSenelerdir görüşüyoruz biz onla whatsuppdan da olsa iyi çok şükür ama işlerden baya yoğun olunca çok fırsatı olmaz buraya bakmaya
Karikatürler niçün engellenir ya sizi biz var etmedik mi
Kiminkini attın bilmiyorum ama twitterda konusu dönüyordu. Bazı karikatüristler izinsiz kullandın diye dava ediyormuş. Baya mağdur var. Garip.
hahahahaHindistan cevizi yağı varsa kahveye at. Sonrada spor yap. Bence etki eder
açık yeşil çay al yap canım. kağıtlı içme. çaykurun zümrüt yeşil çayı çok güzel. tavsiye ederim.Yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?