• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirdir neler oluyor 🤭 yeterki devam ettir görürsün mutlaka

Daha 6 ay oldu arabayı tamir ettireli ( 4000 tlcik sıkımıştı :D ) yine bozuldu :D bana kalsa satacağım da bu pandemide toplu taşımaya binmek istemiyorum acil bir durumda da olsa :(
Dün lavabonun altında duran yağ kavanozum patladı :D durduk yere Allahtan büyük kızın kullandığı derin bir kabın içinde duruyordu da yağlar etrafa yayılmadı :D

kızlar şimdi aklıma geldi. bizim burada hatice vardı. kayseride sağlıkçıydı. nick ini hatırlayamadım. nerede haberi olan var mı?

Yst37yi diyorsun :D Senelerdir görüşüyoruz biz onla whatsuppdan da olsa ;) iyi çok şükür ama işlerden baya yoğun olunca çok fırsatı olmaz buraya bakmaya ;)

hoşgeldin canım aramıza.

izmir

süper. benim de takımda sanırım 5 ya da 6 şubat hedefim 84 tü. ama nerdeee :cry:

valla güzel başladım ama şu wc ve şişlik ciddi anlamda sekteye uğrattı. şişliği de sanırım wc yapıyor. resmen durdu kilo vermem. vücudumda bir gerginlik var. bakalım hayırlısı olsun.

ev yoğurdu probiyotik ya ondandır. ben de şu an gün aşırı probiyotik içiyorum. sabahları az karnına kuur meyve ve sade Türk kahvesi. arada bazen zeytinyağı içtim. dün kefir mayaladım bugün içerim. salata yemeye çalışıyorum. öyle yani.
Hindistan cevizi yağı varsa kahveye at. Sonrada spor yap. Bence etki eder 🤭

Daha 6 ay oldu arabayı tamir ettireli ( 4000 tlcik sıkımıştı :KK70: ) yine bozuldu :KK70: bana kalsa satacağım da bu pandemide toplu taşımaya binmek istemiyorum acil bir durumda da olsa :KK43:
Dün lavabonun altında duran yağ kavanozum patladı :KK70: durduk yere Allahtan büyük kızın kullandığı derin bir kabın içinde duruyordu da yağlar etrafa yayılmadı :KK70:

Yst37yi diyorsun :KK70: Senelerdir görüşüyoruz biz onla whatsuppdan da olsa :KK66: iyi çok şükür ama işlerden baya yoğun olunca çok fırsatı olmaz buraya bakmaya :KK66:
Araba evde bie cocuktan fazlasini yiyor valla. Biz 2019da satmistik kurtulduk 🤣
Yağ icinde tam eyvaaaah dicektimki neyseki kapta kalmış. Allah baska sikinti vermesin

Yeşil çay 🙋🏻‍♀️

Eklentiler

• 16121882648783535300694077521036.webp
    16121882648783535300694077521036.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 18
Back
X