Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sabah kalkar kalkmaz kilomu bildirip cıkmıştım..yeni acatım tam 1 saattir yazdıklarınızı okuyorum .amma hareketli bir gün olmuş yaw

busecim kızını öpüyorum nice yaşlara diliyorum ...sonunda yakaladım seni:jeyyar:artık kim daha cok vermiş kim kimi gecmiş kaydirigubbakcemile5takibindeyim ona göre..fark attırma bana arkamdan bakarsınkaydirigubbakcemile3

cimcimecim liste için yine ugraştın ellerine saglık.buseye torpil gecmişinşakkıdı
secil seni ben alıcaktım ogluma cimcimeyede mi söz verdin kız:mymeka:

citol o kadar kişinin yazısına ayrı ayrı tek mesajda nası toplayıp cevap veriyon kız aaaaa oku oku bitmiyo-tatlicadiarzu-

tatlım tşk ederim mayıda başladım 3 ay güzel gitti sonra ocak a kadar saldım gene ocak 5 inde 117 idim şimdi 102:):)

bu arada çizelgen olmamış yapamazsan ben yaparım sana

canımm cok saol yapamadım ben bı ara benım ıcın yapabılırsen cookk sevınırım

ixsir evet tatlımmm aşkımı unuttum ben ya

blacsiya yarın ben sana yaparım cnm kızlar çok uykum geldi ii geceler öpüldünüzzzzz::):)

kimsecikler yok heralde ben yediklerimi yazayim hmm gecen hafta 100gr verdim diye bu hafta cezalandirdim kendimi kacamak yapmak yasak :ecrin_bebek:desemde inanmayin kizlar insan nefsine hakim olamiyor isde ama kacamak yapmamaya caliscam bu gün neler yemisim bakalim sabah:kahve 1dilim ekmek, cay sekerli,omlet yedim,ölen :tonbaligi yagsizindan,kahve,1domates,1biber,aksam:brokoli corbasi 1tabak,1tabak pirasa aksam saat 19dede 1armut yedim ,saat 21de kahve sekeriz tabi ,2cay sekerli hmm unutmusum aksam saat 17de 1ufacik cikolata ama dietinden yedim

Günaydın a.s.

Hafta sonu eşim evde olduğundan yemek olayını biraz abartıyor ama ben napıcam kendime hakim olucamm

niye..?
Çünkü ben değerliyim
Fazla yiyipte kendimi sağlıksız bir insan yapmiycam
Yemem gereken kadar yiycem.

Hepinize kocaman sevgiler öpücükler ŞenizŞeniz

ya ben napıyorum her seferinde ticker ana sayfadan girip yeni çizelge hazırlıyorum
her seferinde farklı farklı.. hoşuma gidiyo aynı şey nasılsaa istersen ugraşma öle yap

ay insallah canim sonra sen beni yakalamaya calisirsin , sonra ben seni derken ana bi bakmisiz tig gibi olmusuzkaydirigubbakcemile3

hehehe valla benkendimi tıg gibi olacagımı hiç zannetmiyorum zaten eşimde 80 den aşşagıya inme diyo etsiz butsuz karı istemem diyo .. valla benim arayıpta bulunmaz bişiisırnaşık şey

k

citol o kadar kişinin yazısına ayrı ayrı tek mesajda nası toplayıp cevap veriyon kız aaaaa oku oku bitmiyo-tatlicadiarzu-

ya cnm normal alıntı yap diyoruzya onun yanınada no butonu var msj ları okurken alıntı yapmak istedign mjın altındaki no butonuna bas en son da alıntı yap de sirek hepsi çıkıyo aralara gir yaz mjnı Şeniz

huhu kimse yokmu tirsdim bende cikayim uyuyayim bari iki laf etcekdim ama:çok üzgünüm:

bugunde topik anababa günüydü valla ççok geç kaldın gıww

uyyne güzel motive edici sözcükelr bende de bir liste var buzdolabınnın üsütüne astım
gidip gelip okuyorum iyi geliyo valla :teytey:

Günaydın millet, günaydın çitolüm ikimiz varız bir tek. Bugün ilk defa erken kalktım saat 08.00 de.Sonra yürümeyi gözüm yemedi oğlum ağlar da duyamam sesini diye,pilatesimi yapayım dedim ve başladım yapmaya ama başaramadım. Niye mi? O nefes al dedikçe beni esneme aldı :roflol:kaydirigubbakcemile3 2-3 derken aman dedim afyonum patlamamış sabah sabah pilates senin neyine kaydirigubbakcemile3 demi ama heçç kaydirigubbakcemile3 En iyisi kahvaltımı yapayım kahvemi içip ayılayım dedim.Kahvaltımı yaptım 2 dilim kepekli ekmek, 1domates, 1 dilim peynir, 3 tane yeşil zeytin. Şimdide kahvemi içmeye gidiyorummmm gelirim yine byyy

demek o nefes al dedikçe sen esnedin haaa
nasıl güldüm yaa
bende sabah kahvaltımı yaptım
bir parça normal ekmek yedim ( doktor tavsiyesi sürekli kepek ekmek kansızlık yaparmış arada normal yiyin demişti) yarım yumurta iki tane közlenmiş biber

ayy varya hala bacaklarım agrıyo dün nasıl spor yaptıysam
bende sabah kahvaltıdan sonra bi geötim pc ye kahvaltı ortada daha temizlige kalkıcam
tepemdede tak tuk sesler kafa klalmadı üst kat yapıllyo ustalar var bugun
haydin bana kolay gelsin

günadın hafta sonları benim içinde aynı kociş kızartmasız böreksiz hayatta durmuyo ama ben yemicem kendine özel tabak hazırla onun dışına çıkma baya fayda gördüm ortada olunca yiyosun çünkücokacimcoook
çok güldüm ya esneme olayına allah seni:)iyi uyumamışın plates topunun üstünde :):)))

ben zaten plates yapıyorum sadece dvd de ebru şallı yapmacık geldi...yoksa hergün yapıyorum tv dekiyle beraber..

kızlarrrrr günaydın herkeseeee:):) geç kalkmadım elektirikler kesildi bi ara yoksa buralardaydım:):)

selam kızlar günüm yeni başladı biraz hastayım da ... kahvaltı olarak bi tabak brokoli yedim yoğurtla birlikte . yine gelirim canlar . :smiley-cool:

Listeye baktım beni silmişsiniz.. Niye anlamadım.. Neyse kilo bildirimimi geri alıyorum ve hoşçakalınnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…