tatlım tşk ederim mayıda başladım 3 ay güzel gitti sonra ocak a kadar saldım gene ocak 5 inde 117 idim şimdi 102:):)
bu arada çizelgen olmamış yapamazsan ben yaparım sana
selam kızlar tekrardan ben bırseyı merak ettım bu ticker factory den kg cızelgesını yapıyoruz ya sureklı guncellemek lazım galıba kg verdıkce.. nasıl yapılıo tam anlamadım hem bır de nereye yapıstırıyorsunuz sonra..
ay insallah canim sonra sen beni yakalamaya calisirsin , sonra ben seni derken ana bi bakmisiz tig gibi olmusuzkaydirigubbakcemile3
k
citol o kadar kişinin yazısına ayrı ayrı tek mesajda nası toplayıp cevap veriyon kız aaaaa oku oku bitmiyo-tatlicadiarzu-
huhu kimse yokmu tirsdim bende cikayim uyuyayim bari iki laf etcekdim ama:çok üzgünüm:
Günaydın a.s.
Hafta sonu eşim evde olduğundan yemek olayını biraz abartıyor ama ben napıcam kendime hakim olucamm
niye..?
Çünkü ben değerliyim
Fazla yiyipte kendimi sağlıksız bir insan yapmiycam
Yemem gereken kadar yiycem.
Hepinize kocaman sevgiler öpücükler ŞenizŞeniz
günadın hafta sonları benim içinde aynı kociş kızartmasız böreksiz hayatta durmuyo ama ben yemicem kendine özel tabak hazırla onun dışına çıkma baya fayda gördüm ortada olunca yiyosun çünkücokacimcoookGünaydın a.s.
Hafta sonu eşim evde olduğundan yemek olayını biraz abartıyor ama ben napıcam kendime hakim olucamm
niye..?
Çünkü ben değerliyim
Fazla yiyipte kendimi sağlıksız bir insan yapmiycam
Yemem gereken kadar yiycem.
Hepinize kocaman sevgiler öpücükler ŞenizŞeniz
çok güldüm ya esneme olayına allah seni:)iyi uyumamışın plates topunun üstünde :):)))Günaydın millet, günaydın çitolüm ikimiz varız bir tek. Bugün ilk defa erken kalktım saat 08.00 de.Sonra yürümeyi gözüm yemedi oğlum ağlar da duyamam sesini diye,pilatesimi yapayım dedim ve başladım yapmaya ama başaramadım. Niye mi? O nefes al dedikçe beni esneme aldı :roflol:kaydirigubbakcemile3 2-3 derken aman dedim afyonum patlamamış sabah sabah pilates senin neyine kaydirigubbakcemile3 demi ama heçç kaydirigubbakcemile3 En iyisi kahvaltımı yapayım kahvemi içip ayılayım dedim.Kahvaltımı yaptım 2 dilim kepekli ekmek, 1domates, 1 dilim peynir, 3 tane yeşil zeytin. Şimdide kahvemi içmeye gidiyorummmm gelirim yine byyy
ben zaten plates yapıyorum sadece dvd de ebru şallı yapmacık geldi...yoksa hergün yapıyorum tv dekiyle beraber..cimcimecim süper bişey bu plates yapmacık gibi görünüyor ama diğer aktivielere göre daha sağlıklı vede bunu bırakıncada sarkma falan olmuyor içten dışa doğru güçlendiriryormuş kasları. hareketleri usülüne göre doğru yaparsan özellikle nefes tekniğini tek geçersin bunu başka daha aramazsın canımcım benim ben iki haftadır yapıyorum karnım bile küçüldü artı hatları belli olmaya başladı gözle görülür bir şekillde delikafaduldensüprizzzzz
kızlar günaydın herkese...