Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurhayat dün yazı yazdım .okumadın mı 3 hafyadır yazıyıorum...en geç 3 e kadar kilo bildirimini yapmayanları siliyorum...akşama kadar bilgisayar başında oturamıyorum.
Canımcım dün internetim bozuktu açılmadı yemin ederim düzeldiğinde saat 7:30 civarıydı ve o saatte bişey yazamadım çok hastaydım. Teşekkür ederim. Bu arada toplam 2 kg vermiş oldum Bu hafta 1 kilo verdim yani. a.s.
eğer cuma günleri bilidrim yapamayacaksan perşembe akşamından haber verirsen silmem..ama o kadar kişiyi akşama kadar takip edemiyorum..
hehehe valla benkendimi tıg gibi olacagımı hiç zannetmiyorum zaten eşimde 80 den aşşagıya inme diyo etsiz butsuz karı istemem diyo .. valla benim arayıpta bulunmaz bişii
valla canim benimkide aynisini diyo ne bu 80 takintisi acaba ya:uhm: ama ben takmiyorum valla onun öyle demesini, benim niyetim 65-70 olmak naniknanik
ok. bundan sonra perşembe akşamından bildiririm ki bi karışıklığa kurban gitmeyelim.
inşallah olursun güzelim:)))))
sonunda bende buldum kendime göre bi yer ben 90 değilim ama 83 ümama benide bu guruba alın lütfen çok istiyorummmmm .çok çok nolur... yeter böyle ben 60 58 olmak istiyorum diyenlere gıcığım zaten lütfen...
insalah canim insallah daha cook yolum var ama insan istedikten sonra olyuyormus ben bunu anladim :CüvCüv:
tatlım 80 ne ne kalmış vericezzz merak etme sen ağustosta 80 leri görüceksin :):):1hug:
kızz cimcime öss ye mi giriyozz ne olacak sanki kaydirigubbakcemile3
bir günümüz diger gününe uymuyoki napsın millet
bak ne dicem sana cuma günleri ben akşama kadar burdayım ( eger işim olmassa ) tüm gün kilo bildirenleri ben takip ederim sana msn den yollarım sende listemizi hazırlarsın
hem yorulmaz sın .. uyarmı CADIARZU