bende dvd si var güzelim ama beğenmedim ben..çok yapmacık geldi bana...bu arada verdiğin linki sil bence yasak sitede link vermek...yani ben öyle biliyorum:)))))
teşekkür ederim canım benim uğraşıyoruz işte giremedim sabahtan beri dışardayım bankada işim vardı sonra anneme gittim.
eşim yemeğini filan yedi foruma baktım şimdi yazabilidim ancak:)
offffffffffff yaaa benim işim gerçekten çok zor yaaaa.....Eşimin yeme düzenini hiç değiştirmedik sadece zararlı olanları bıraktık ona rağmen kaynanam oğluşum açlığa alıştınmı diyip duruyo yaaaçok sinirleniyorum sanki aç bırakıyorum oğlunu oooffff offf.
kızlar sizleri takip ettikçe rahatlıyorum.sanki ben rejime girmişim gibi stresliyim.Eşimde sorun yok o memnun halinden ama kaynanam dır dır dır sus be kadın motorun soğusun diyesim geliyo:)
Sağol canım benim iyiyim Ebru ŞALLI'nın DVD'sini indirmiştimde onu izliyorum. Bıgün izleyeyip bilgileneyim yarın başlıcam Allah'ın izniyle.Aradada topikte sizlerin yazdıklarını okuyorum.Bu arada sen 80 gurubundasın birde değil mi? Ben gitmedim oraya okudum orayı bizdeki gibi bağlılık yok yaaa..
Seçilim sen ne yapıyorsun bu arada teşekküler iyi dileklerin için Allah sana da nasip etsin inşallah.
bende dvd si var güzelim ama beğenmedim ben..çok yapmacık geldi bana...bu arada verdiğin linki sil bence yasak sitede link vermek...yani ben öyle biliyorum:)))))
selam kızlar tekrardan ben bırseyı merak ettım bu ticker factory den kg cızelgesını yapıyoruz ya sureklı guncellemek lazım galıba kg verdıkce.. nasıl yapılıo tam anlamadım hem bır de nereye yapıstırıyorsunuz sonra..
şşşşşşşşşttt sulanmayın secile...ben doğurucam bi erkek...gelin alıcam onu:)))))))))))))))))
selam secıl bıraz once kg baktım ınanılmaz derecede super ne kadar zamanda nasıl verdın bu kıloları senı cokkkkkkk tebrık edıyorummm hadı az kalmıs