Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

buseciği kızının doğum gününü kutluyorummmmm
teyzeleri gibi kilosu olmaz umarımmmm ileride fıstık gibi olmasını diliyom tabikide sağlıkla ve mutlulukla

çitol ben senin msjı görmeden yaptım eline sağlık

blacksiya tatlım bizi bırakmadığına çok sevindim::) gündüz saolsun kardeşimin ödevleriyle ilgilendim bende ilgilenemedim

kızlar ölüyom yorgunluktan 1 hafta spor yapmadım sadece 1 kere yaptım acaip hamlaşmışım bacağımı zor kaldırdım valla 1000 mekiğimi çektim bide benim şu meşhur alet ah bide ismini ezberlesem he gün 3580 adım 500 kalori yakıyodum bugün 4 bin küsür yaptım 600 kalori aslında 5000 yapcam dedim ama yemedi öldüm yorgunluktan akşam yemeğide yemedim yiyesim kalmadı azıcık dinleneyim bari:):)

buse citol zeynepcan alevsi sizlerede merhaba canlarımm nevar neyok

teşekkür ederim canım benim uğraşıyoruz işte giremedim sabahtan beri dışardayım bankada işim vardı sonra anneme gittim.
eşim yemeğini filan yedi foruma baktım şimdi yazabilidim ancak:)

offffffffffff yaaa benim işim gerçekten çok zor yaaaa.....Eşimin yeme düzenini hiç değiştirmedik sadece zararlı olanları bıraktık ona rağmen kaynanam oğluşum açlığa alıştınmı diyip duruyo yaaa çok sinirleniyorum sanki aç bırakıyorum oğlunu oooffff offf.

kızlar sizleri takip ettikçe rahatlıyorum.sanki ben rejime girmişim gibi stresliyim.Eşimde sorun yok o memnun halinden ama kaynanam dır dır dır sus be kadın motorun soğusun diyesim geliyo:)

buse citol zeynepcan alevsi sizlerede merhaba canlarımm nevar neyok

Sağol canım benim iyiyim Ebru ŞALLI'nın DVD'sini indirmiştimde onu izliyorum. Bıgün izleyeyip bilgileneyim yarın başlıcam Allah'ın izniyle.Aradada topikte sizlerin yazdıklarını okuyorum.Bu arada sen 80 gurubundasın birde değil mi? Ben gitmedim oraya okudum orayı bizdeki gibi bağlılık yok yaaa..

Seçilim sen ne yapıyorsun bu arada teşekküler iyi dileklerin için Allah sana da nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
bu arada ben kendim bi çizelge yaptım ajandama günlük yediklerini yazıyorum listeye girmesek de olur çünkü bizim tartı günümüz cmt günleri olacak size uyum sağlayamayacağım.
ama şu alttaki çizelgeden ben de istiyorum nasıl yapılıyor.seçil hazırlıyor galiba ben de istiyorum seçiiiiilllll bana da yap.eşim 102 henüz tartılmadı 178 boyu var.

buse eşime söyledim bana indir ebru şallının dvd sini diye ama büyük bir dosya mı neden indirdin tatlım gerçi özelden de sordum ama:)

eyi akşamlar kızlar bende yürüm azcık bantta azcık dolanıyım nette yaıtcam
tek tek öperim hepinizii ( tüh nan keşke erkek olsaydım ):jeyyar:

amin cnmmmm ben ne yapayım stresli bi haftayı geride bıraktım bu hafta güzel olucak inşallah:):)

çayımıda içiyom şimdi ohhhh:):)

eyi akşamlar kızlar bende yürüm azcık bantta azcık dolanıyım nette yaıtcam
tek tek öperim hepinizii ( tüh nan keşke erkek olsaydım ):jeyyar:

ay çok güldüm erkek olsaydım demene yalnız olsaydın öpemezdinki:):):)
yani kendi adıma konuşayım:):):)naniknanik

nolcekti bee bi kere öpseydim
bak ne kadar tatlıyım
erkekken kendimi düşünemiyorum gamyoncuiremsu
rimelsiz gezmem abi benkaydirigubbakcemile3

şşşşşşşşşttt sulanmayın secile...ben doğurucam bi erkek...gelin alıcam onu:)))))))))))))))))

busem yavru kuşun doğumgününü kutlarım..hayat hep istediğği şeyleri çıkarsın karşısına...hep mutlu olsun inşallah:))))))))bugün kutlayamadım gündüz accık kızgındım:))))

cimcimem naber kız sende indirsene ebruyu sabah yapamazsan akşamları yaparsın

busem yavru kuşun doğumgününü kutlarım..hayat hep istediğği şeyleri çıkarsın karşısına...hep mutlu olsun inşallah:))))))))bugün kutlayamadım gündüz accık kızgındım:))))

Sağol canım benim darısı sizlerin başına (aminn) Cuma günleri senin gerilim günlerin zatenkaydirigubbakcemile3

cimcimem naber kız sende indirsene ebruyu sabah yapamazsan akşamları yaparsın

bende dvd si var güzelim ama beğenmedim ben..çok yapmacık geldi bana...bu arada verdiğin linki sil bence yasak sitede link vermek...yani ben öyle biliyorum:)))))

Ya bu arada sende gece geç yatıyon sabah nasıl kalkıyon yaaa.Bende yarın erken kalkmayı deneyeceğim.Kalkarda sporumuda yaparsam var ya ne mutlu olurum kızzz.

Blacksiya sen naparsın?

yok geç yatmıyorum...bugün geç kaldım biraz...yatıyodum tam yatmadan bi geleyim dedim:)))))))))

neyse hadi kaçtım ben ii geceler herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…