Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende dvd si var güzelim ama beğenmedim ben..çok yapmacık geldi bana...bu arada verdiğin linki sil bence yasak sitede link vermek...yani ben öyle biliyorum:)))))

Ya tabi programdaki gibi değil ama karına ağırlık vermiş benim zorum karnımla ya ondan çok hoşuma gitti.Link vermek yasak biliyorum ama yasaklar çiğnenmek içindir demi..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Şaka yaa herkes veriyo diğer gruplarda zaten istemezlersede silerler, onlar silene kadar da isteyen faydalansın be yawww :jeyyar:

Saol Busecim iyi :) ya sen..zayıflamaya calısıyorum bugun bır kaç hareket aldım fizik tedavı uzmanımdan yapmaya basladım hafıf hafıf basıt hareketler ama terletıo baya baya

bu arada kızlar cabbage pow da 2. gunum kı bugun cnım 1 lokma ekmek ıstemedı acayıpte susatıo kı 2 tablet ıcıyorum gunde normalı 3 mus..

bakalım ne olacak..?

teşekkür ederim canım benim uğraşıyoruz işte giremedim sabahtan beri dışardayım bankada işim vardı sonra anneme gittim.
eşim yemeğini filan yedi foruma baktım şimdi yazabilidim ancak:)

offffffffffff yaaa benim işim gerçekten çok zor yaaaa.....Eşimin yeme düzenini hiç değiştirmedik sadece zararlı olanları bıraktık ona rağmen kaynanam oğluşum açlığa alıştınmı diyip duruyo yaaa :KK43: çok sinirleniyorum sanki aç bırakıyorum oğlunu oooffff offf.

kızlar sizleri takip ettikçe rahatlıyorum.sanki ben rejime girmişim gibi stresliyim.Eşimde sorun yok o memnun halinden ama kaynanam dır dır dır sus be kadın motorun soğusun diyesim geliyo:)

takmaaaaaaaa boşver onu sen benim kaynanada bir dil var maşallah mı desem bilmem aman hepsi aynı yani kardeşim kaydirigubbakcemile3 sen onun dediklerine kulak asma ben öyle yapıyordum hala yapıyorum kahvaltı etmez mesela halaa onlara gittiğimizde eşime zorla yemek yedirmeye çalışır sonrada bana söylenir kahvaltı hazırlamazsan böule olur diye bende hehe diyom napiimmm :roflol:beş sene geçmesine rağmen boşver onu sen keyfine bak nasıl olsa kapmışsın oğlunu:teytey: ben gelinime öyle davranmıcammm saygılı olmak şartıyla tabiii kaydirigubbakcemile3 daha benim oğlum bir buçuk yaşında bile değil kaydirigubbakcemile3

Sağol canım benim iyiyim Ebru ŞALLI'nın DVD'sini indirmiştimde onu izliyorum. Bıgün izleyeyip bilgileneyim yarın başlıcam Allah'ın izniyle.Aradada topikte sizlerin yazdıklarını okuyorum.Bu arada sen 80 gurubundasın birde değil mi? Ben gitmedim oraya okudum orayı bizdeki gibi bağlılık yok yaaa..

Seçilim sen ne yapıyorsun bu arada teşekküler iyi dileklerin için Allah sana da nasip etsin inşallah.

kızlar bende EBRU ŞALLI nın dvd si var hemen hemen 1 saatlik omu acaba sizdekide. ben nette bakmıştım ama o kısaydı. bende orjinal dvd görüntüleri yani tv 8 görüntüleri değil. süper bişey bence karnım nasıl yanıyor ondan sonra çokta rahatlatıyor. bende bel fıtığı var ve boynumda çok hassa malesef mekik falan çekemem ama dvd den sonra sanki yüz mekik çekmiş gibi oluyor karnım :teytey: hatta hatları meydana çıkmaya başladı bile:sm_cool::lepi::lepi:

selam kızlar tekrardan ben bırseyı merak ettım bu ticker factory den kg cızelgesını yapıyoruz ya sureklı guncellemek lazım galıba kg verdıkce.. nasıl yapılıo tam anlamadım hem bır de nereye yapıstırıyorsunuz sonra..

bende dvd si var güzelim ama beğenmedim ben..çok yapmacık geldi bana...bu arada verdiğin linki sil bence yasak sitede link vermek...yani ben öyle biliyorum:)))))

cimcimecim süper bişey bu plates yapmacık gibi görünüyor ama diğer aktivielere göre daha sağlıklı vede bunu bırakıncada sarkma falan olmuyor içten dışa doğru güçlendiriryormuş kasları. hareketleri usülüne göre doğru yaparsan özellikle nefes tekniğini tek geçersin bunu başka daha aramazsın canımcım benim ben iki haftadır yapıyorum karnım bile küçüldü artı hatları belli olmaya başladı gözle görülür bir şekillde delikafaduldensüprizzzzz

selam kızlar tekrardan ben bırseyı merak ettım bu ticker factory den kg cızelgesını yapıyoruz ya sureklı guncellemek lazım galıba kg verdıkce.. nasıl yapılıo tam anlamadım hem bır de nereye yapıstırıyorsunuz sonra..

çizelgeyi yaptığın linki kaybetme sık kullanımlarda ekli dursun daha sonrasında değiştikçe kendi sayfandan kilonuda değiştiriyon o kadara.s

ben kaçtım arkadaşlar öpüldünüz online olanlarankara455, asirenkler, ixsir :1hug:Şeniz

hoşbulduk arkadaşım :) bende listeye dahil olmuşum birden heyecanlandım hihoyyyt güzel olcak inşallah herkese kolay gelsin :teytey:

kızz az kaldı yakalıcan sen benii böle gidersenn

ay insallah canim sonra sen beni yakalamaya calisirsin , sonra ben seni derken ana bi bakmisiz tig gibi olmusuzkaydirigubbakcemile3

kusura bakmayın onlıne gorunuyorum ama losemılı cocukların topıgınde oluyorum genelde

herkeze teşekkür ederim kızlar siszin sayenizde verdim kilomu kızlar yeni geldim arkadaşlarımla dışarda yemeğe gittik ve ben yemedimmmm köfte aldım kızıma 1 tnae köfte ızgara ve salata yedim şimdi acıktım 2 tane galeta ve çay içiyorumm ordöv tabanı bile geri gönderdim mayonezli salatalar vardı ohh vijdan azabı duymuyorum ben verecemmm hihoyyyt cola yerine su içtim çok mutluyum sabah 1 dlim ekmek 2 dlm sucuk 4 zeytin yarımşar salatalık domates yedim öğlende 2 tane dolma 2 kaşık yoğurt 4 kaşık havuç salata yedim bukadar tatlı yememişim gene oleyyy beeee

selam secıl bıraz once kg baktım ınanılmaz derecede super ne kadar zamanda nasıl verdın bu kıloları senı cokkkkkkk tebrık edıyorummm hadı az kalmıs

selam secıl bıraz once kg baktım ınanılmaz derecede super ne kadar zamanda nasıl verdın bu kıloları senı cokkkkkkk tebrık edıyorummm hadı az kalmıs

tatlım tşk ederim mayıda başladım 3 ay güzel gitti sonra ocak a kadar saldım gene ocak 5 inde 117 idim şimdi 102:):)

bu arada çizelgen olmamış yapamazsan ben yaparım sana

X