Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nurhayat dün yazı yazdım .okumadın mı 3 hafyadır yazıyıorum...en geç 3 e kadar kilo bildirimini yapmayanları siliyorum...akşama kadar bilgisayar başında oturamıyorum.

eğer cuma günleri bilidrim yapamayacaksan perşembe akşamından haber verirsen silmem..ama o kadar kişiyi akşama kadar takip edemiyorum..

nurhayat dün yazı yazdım .okumadın mı 3 hafyadır yazıyıorum...en geç 3 e kadar kilo bildirimini yapmayanları siliyorum...akşama kadar bilgisayar başında oturamıyorum.

Canımcım dün internetim bozuktu açılmadı yemin ederim düzeldiğinde saat 7:30 civarıydı ve o saatte bişey yazamadım çok hastaydım. Teşekkür ederim. Bu arada toplam 2 kg vermiş oldum Bu hafta 1 kilo verdim yani. a.s.

hehehe valla benkendimi tıg gibi olacagımı hiç zannetmiyorum zaten eşimde 80 den aşşagıya inme diyo etsiz butsuz karı istemem diyo .. valla benim arayıpta bulunmaz bişii

valla canim benimkide aynisini diyo ne bu 80 takintisi acaba ya:uhm: ama ben takmiyorum valla onun öyle demesini, benim niyetim 65-70 olmak naniknanik

hadi gözün aydın....

bu arada arkadaşlar bu haftadan sonra bana mazeretini bildirmeyen arkadaşları c.tesi günü almıycam listeye...cumaya kadar beklemek zorunda kalıcaklar...ona göreeea.s.

inşallah olursun güzelim:)))))

sonunda bende buldum kendime göre bi yer ben 90 değilim ama 83 ümama benide bu guruba alın lütfen çok istiyorummmmm .çok çok nolur... yeter böyle ben 60 58 olmak istiyorum diyenlere gıcığım zaten lütfen...

sonunda bende buldum kendime göre bi yer ben 90 değilim ama 83 ümama benide bu guruba alın lütfen çok istiyorummmmm .çok çok nolur... yeter böyle ben 60 58 olmak istiyorum diyenlere gıcığım zaten lütfen...

ninanur valla son kıyağı da sana çekiyorum..bide zeynepi ekliycem bu dasondur arkadaşlarrr

bu narada nina cuma günü en geç 3 e kadar kilonu bildir mutlaka ...hafta içi de paylaşımda bulur...çok yardımı olur sana..eğer tpiği baştan okuyabilirsende çok ii olur...

selam kızlar ders calısıyorum sınavlar yaklastı malum...
neyse asıl konuma gelınce bılmem bılıyormusunuz ama deneyın mutlaka UNO GELENEKSEL alın gunde sadece 4 dılım yıyorum 1 sabah 1 2 aksam bazen 3 dılım yıyorum gunde acayıp tok tutuyo yavas yavas yıyın ama

hatta denedık esımle (esımde rejıme gırdı bana destek olsun dıe :) bır dılınden ufak bır parca alın ve sute suya corbaya atın bıraz bekledıkten sonra acayıp sısıyor...

o yuzden mıdede sısınce tokluk verıyor deneyın mutlaka

sizlerle paylaşmak ıstedım hepinizi opuyorummm (alırsanız buzdolabın da saklayın baya dayanıo)

kızz cimcime öss ye mi giriyozz ne olacak sanki kaydirigubbakcemile3
bir günümüz diger gününe uymuyoki napsın millet

bak ne dicem sana cuma günleri ben akşama kadar burdayım ( eger işim olmassa ) tüm gün kilo bildirenleri ben takip ederim sana msn den yollarım sende listemizi hazırlarsın
hem yorulmaz sın .. uyarmı CADIARZU

kusura bakma da 7 günde kilo verenlerle 4 günde kilo verenleri aynı hafta yarıştırmak haksızlık olur...ayrıca o cicili lisateyi düzene sokmak sanıldığı kadar kolay diil.onun ayrı bi programı var.....kilo vermek sorumluluk işi sonuçta hepimizin işi olabilir...bana mazeretini söyleyen kimseye lafım yok...elif 80 de girmiyo ama düzenli olarak her cuma sorumluluğunu bilerek kilo bildirimini buse aracılığıyla yapıyo...

üstüne alınma sena diil lafım ben sadece biraz sorumluluk istiyorum o kadar...yorgunlukla ilgili bişey diil.yorulmuyorum...eğer bişey olursa senden isterim sağol beni düşündüğün için...a.s.

cimcimeye katılıyorum arkadaşlar kilo vermek bizim için sorumluluksa cuma günleri saat 3 e kadar bildirimler yapılsın yada cuma işi olan perşembe akşamı bildirsin sonuçta cimcimeninde işleri olabiliyor evli ve sorumluluğu var yardımcı olmalıyız üstümüze düşeni yapmalıyızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…