Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar valla süpersiniz . valla bende yiyenleri görünce çıldırasım geliyor şu an çok açım ama yemek yemicem. bugün biraz dengesiz oldu geç kahvaltı yaptım. daha sonra çubuk krakerle bir kibrit kutusu peynir yedim akşama doğru çilek yedim çok doyduğum için daha bişey yemedim 6 saat geçti aradan ve ben çokkkkkkkkkkk acıktım.cokacimcoookbenneyaptımki bide avrupa yakasında dilber hala varya açmış sofrayı doldurmuş adana yemeklerinin ağzımın suyu aktı yaw kaydirigubbakcemile3 artık şu kiloları verip gerçek yemek istiyorum bea yaw:bbo: ama bu topiğe girince herşey geçiyor
azimle bu işe sarılıp iiyiki yemek yemedim diyorum :lepi::lepi:

herkese günaydın ...akşam biraz rahatsızlandım oyüzden gelemedim secilim....erkenden yatıp uyudum...

yok be önemli deil hayatım çocuk konusuna gelince 1 kızım var 2.yi yapalım dedik oda olmadı aslında hatymış ben 90 kilo ile çocuk yaptım 3 ayda 5 kilo aldım ileride tansiyon şeker kesin olurdu saçmalamışım onun için hemen vermem lazım ondan sonra çocuk işine girmrliyim kilo her yerde dert anlıcan sen gene bana kız da vereyim kilo sofrayı kuruyorum kendi tabamı alıyorum bitince kızartmalara falan bakmadan kocamı ve kızımı sofrada burakıp doğru buraya bakıyorum yoksa otursam yicam hepsini tabaklarında kalmış artık hiç önemli deil yemiyorum bitsin diye amannnn vercemmmm inşallahhihoyyyt

günaydın cimcimecim geçmiş olsun bende yazıları okuyodum kocişi gönderdim kahvaltı hazırlıyana kadar bakayım dedim yazılara

önce bu yazıları okuyunca kafamdan geçen kahvaltı menülerini silip yerine 1 dilm ekmek ve peynir yemek geliyo:):))

önemli deyil kız sen kızınca ben seviniyorum kendimi firenliyorum aman sen böyle devam ett
sende topigimizin despotu ol kız kaydirigubbakcemile3 ben ilk çocucuma 75 ikincisine 81 kiloda hamile kaldım iki hamileligimdede 98 leri gördüm ama inan hiç zorlanmadım çok güzel geçt hamileliklerim ve sorusuz 15 dakka da dogum yaptım kaydirigubbakcemile2
kiloma göre benim hareketliligimi etraftakiler hayret ediyor .. ne güzel demişsin kendimiz yaptık zamanında adam gibi yeseydik bu nları çekmezdik şimdi ..
amam olsum kızlar o zaman bakın böyle arkadaşlıklar kuramazdık :teselli:

hmm ben bu gün neler yedim hmmm sabahkepekli tost ekmegi,beynir kahve,sekerli cay,ölen:havuc1dene,ayran2bardak,1elma aksam:1dolu tabak et kavurma,dolma ,salata hmm amanin baya cok yemisim dimi kizlar

sabah mönün güzel
öglen hiç bişe yememişin nasıl durdun
akşam yediklerinin ölçülerini bilmiyorum ama görüntü hiç te masum deyil
artı hiç ara ögünün yok senin ya
dün doktor tv de konuşuyodu günde 2 ögün yiyen insan ile 6 ögün yiyen insan arasında fark olur ve 6 ögün yiyen daha saglıklı ve zayftır dedi bilgine

en güzelini yapıyorsun o zaman..bende gözümü açar açmaz burdayım...

topigin demirbaşısın zaten cimcime günaydın herkesciklere bu ara

bende sabah bir dikim .k.e ile bir tabak çorba içtim
dün kü patates kızartmasından sonra hareket lerimi yaptım ve 30 dakka yürüdüm ve yataga yattıgımda gayet iyi hissediyodum kendimi erkendende yattım

Günaydınn hatun kişiler :)))şakkıdı

Akşam yemeğini biraz fazla kaçırdığın içün berbat bir gece geçirdim bi daha böyle kaçırabileceğimi sanmıyorum acayip sıkıntı yaptı bana.:dilcikar:

Stresten yemeye son veriyom bugün.Streslendiğimde gidip başka bişeyler yapıcam.:dilcikar:

Heyy gidi bonusum heyy diyet topiclerinin asi kızı -tatlicadiarzu-

Kahvaltı olarak kelogs yedim az yediğim için şu an midem rahat öğlende misafirim gelicek ama ben kaçırmicam kaydirigubbakcemile2

akşam 10yemek kaşıgı karnıbahar yemegi 3dilimkepek ekmek 4yemek kaşıgı makarna 1domates 1salatalık yedim.

Ekmekle makarnayı aynı anda yeme bence yani ikiside karbonhidrat birini seçicez artık :tomato:

2 kaşık pilav yada makarna 1 dilim ekmek yerine geçiyor.Bunu bilip yersek sorun yok gamyoncuiremsu

gunaydın arkadaslar...
bende tabagımda dılımlenmıs bı greyfurt ve bı bardak sutle bılg basında kahvaltımı edıyorum sımdı...

aksam yatmadan once 400 mekık cektım, ama sabah kalkınca cekmeyı unutmusum!kaydirigubbakcemile3 sımdı aklıma gelıyo bakk!

bı de lahana suyu yaptım kendıme, soguyunca ıcıcem bardak bardak...

hihoyyythihoyyyt Platesimi yaptım bi yeşil çay içicem ve misafirlerime hazırlık yapıcam.

2 litrede su içiyorum gün içinde kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

400 mekiği nasıl çekiyon ya ben çeksem yere yapışırım valla :1shok:

ayyyyyy citolcum ablacimaaa burdan milyonlarkere tesekkür ediyorum a.s.
ya sayesindeee bana güc geldi :)))dün onu dinledim sporumuda yaptim bugünde ayni sekilde devam
kendimi cok iyi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…