ay canım benim ya demek çoçugunu düşürdün inan çok üzüldüm bilmiyordum valla,sıkma canını gülüm,biraz daha dikkat edersin ertesi gün bişey olmazz,ben biraz katı yapıyorum ondan sen bana yapmaa sen kendini toparla yeter,özür dilerim canımcımmm:çok üzgünüm:eminim yaza zayıflayacgızz.bende bebek istiyorum hemen enkısa zamanda oyüzden bu kilo verme işine cok odaklandım yaza kurtulmak istiyorum kilolarımdan,kurtulacagız inşalah gülüm diyete devam öpüldün canımcımm
günaydın cimcimecim geçmiş olsun bende yazıları okuyodum kocişi gönderdim kahvaltı hazırlıyana kadar bakayım dedim yazılara
bilmiyordum canım yaa bende cok cocuk istedigim için bukilıoya acayip taktım neyapıp edip zayıflayacam yaza,ondan bukadar katıyım,özür diliyorumm ama bu işi başarmalıyız kızlar,bunalımlardan kurtulmalıyız,yasaklı yiycekler ancak bizim mutsuzluga iterr,öle degilmi güzel şeyleri yiyoruz sonra bunalım yaşıyoruz,kilolar falannnnn off yaaa artıkk kilolu olmak istemiyorumm.
hmm ben bu gün neler yedim hmmm sabahkepekli tost ekmegi,beynir kahve,sekerli cay,ölen:havuc1dene,ayran2bardak,1elma aksam:1dolu tabak et kavurma,dolma ,salata hmm amanin baya cok yemisim dimi kizlar
en güzelini yapıyorsun o zaman..bende gözümü açar açmaz burdayım...
topigin demirbaşısın zaten cimcime günaydın herkesciklere bu ara
herkese günaydın ...akşam biraz rahatsızlandım oyüzden gelemedim secilim....erkenden yatıp uyudum...
tatlım günaydın ve geçmiş olsunnna.s.
akşam 10yemek kaşıgı karnıbahar yemegi 3dilimkepek ekmek 4yemek kaşıgı makarna 1domates 1salatalık yedim.
gunaydın arkadaslar...
bende tabagımda dılımlenmıs bı greyfurt ve bı bardak sutle bılg basında kahvaltımı edıyorum sımdı...
aksam yatmadan once 400 mekık cektım, ama sabah kalkınca cekmeyı unutmusum!kaydirigubbakcemile3 sımdı aklıma gelıyo bakk!
bı de lahana suyu yaptım kendıme, soguyunca ıcıcem bardak bardak...