Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah mönün güzel
öglen hiç bişe yememişin nasıl durdun
akşam yediklerinin ölçülerini bilmiyorum ama görüntü hiç te masum deyil
artı hiç ara ögünün yok senin ya
dün doktor tv de konuşuyodu günde 2 ögün yiyen insan ile 6 ögün yiyen insan arasında fark olur ve 6 ögün yiyen daha saglıklı ve zayftır dedi bilgine

tskler citol biliyom ama midemi kandirmaya calisdim elma kahve , havucla ama aksam yemekde gördüm kandiramamisim misafirlikdeydim baska bisey bulamadim bulsam ölende karnimi doyurucu seylerden yerdim cnm

ayyyyyy citolcum ablacimaaa burdan milyonlarkere tesekkür ediyorum a.s.
ya sayesindeee bana güc geldi :)))dün onu dinledim sporumuda yaptim bugünde ayni sekilde devam
kendimi cok iyi hissediyorum

kiz masallah ne kadar zamanda verdin kilolari benle aynisin nerdeyse :ecrin_bebek:

Günaydın güzeller 11.30 da kahvaltımı yaptım 1.5 dilim kepekli ekmek,1 yumurtadan omlet,1 dilim peynir, 2 tane zeytin ve domates yedim.Az önce de nescafe mi içtim.Güzelce doydu karnım sabah kahvaltımı sıkı tutucam artık.Bu sefer çok kararlıyım.Yalnız su içmeyede bir başlasam iyi olacak unutuyorum ya (sevmiyorum da su içmeyi kuduzmuyum neyim kaydirigubbakcemile3)..Sporumuda yapacağım bugün.Şimdilik bu kadar.

slm kizlar simdiye kadar neler yedim sayayim sabah:2kepekli tost ekmegi,melemen1tabakama yumurtasi cok deildidelikafadulden1kahve icdim 1de cay icdim simdilk bu saat 12de 1tabak brokoli corbasi icdim cokacimcoookaksama kadar neler yicem bakalim pirasa yapdim pirasa yerim :smiley-cool:

Günaydın güzeller 11.30 da kahvaltımı yaptım 1.5 dilim kepekli ekmek,1 yumurtadan omlet,1 dilim peynir, 2 tane zeytin ve domates yedim.Az önce de nescafe mi içtim.Güzelce doydu karnım sabah kahvaltımı sıkı tutucam artık.Bu sefer çok kararlıyım.Yalnız su içmeyede bir başlasam iyi olacak unutuyorum ya (sevmiyorum da su içmeyi kuduzmuyum neyim kaydirigubbakcemile3)..Sporumuda yapacağım bugün.Şimdilik bu kadar.

buse cnm gecmi kalkdin kiz kahvalti gec olmus bence::1shok:sabah sabahdan 11.30 kadar acmi kaldin yoksa:1shok:

buse cnm gecmi kalkdin kiz kahvalti gec olmus bence::1shok:sabah sabahdan 11.30 kadar acmi kaldin yoksa:1shok:

geç kalkıyorum canım ya 10-10.30 gibi kalkıyorum.Bebişi doyur kızı doyur okula hazırla en son ben yapıyorum kahvaltımı o yüzden.Erken kalkmak istemiyorum çünkü işe başlayınca zaten erken kalkacağım keyfini çıkarayım biraz.Zaten gece 2-3 kez bebişe uyanıyorum onunda etkisi var.Bu arada en erken yatma saatim gece 2 de oluyor.

Şu saat itibariyle 1 armut yemiş bulunmaktayım.

Son düzenleme:
kızlar selam naber ...

mutluyuz canım naptın oynadın mı bugünde kolbastı:))))))))

kız topikimin delüsüüü çok kararlı gördüm seni sen neettin::)))))))))))))

kız topikimin delüsüüü çok kararlı gördüm seni sen neettin::)))))))))))))

Evet cimcimoş bu sefer çok kararlıyım.Mesala yarın kızımın doğum günü ama asla bişey yemicem.Bu sefer kaçamakda yok ödülde ceza verdim kendime.Yarın tartılıncada kilo almamdan belli olacak cazayı hak edip etmediğim zaten:eek:

yapıcaz kızlar..ablacım azıcık daha sabret bak haftaya çok daha rahatlarsın..

busecim kız yeme bak ben vercem sana ödül:)))))

yapıcaz kızlar..ablacım azıcık daha sabret bak haftaya çok daha rahatlarsın..

busecim kız yeme bak ben vercem sana ödül:)))))

Tamam söz yemeyeceğim zaten hedefi küçülttüm 65'di 70'e çektim gözüm yemedi 70 bir ineyim gerisi gelir zaten

bende simdi brokoli corbasi yedim 1tabak ,1takda pirasa yemegi ama icinde princ yok kepekli un kavurdum icine,1fincanda kahve icdim sekersiz

citol cüm eşinle uyumuna çok sevindim tatlım darısı başımıza bende biraz kilo almaya çalışıyorum.ama istemiyorum aslında ama eşim istiyo dur bakalım önce o zayıflasında bi.
cimcime81 çok saol canım ne desen haklısın eğitim cehaleti alır eşşeklik baki kalır:) demek geliyo içinden ama işte yaşlı kadın ses etmiyorum.ama bazen çok bunaltıyor beni.
zeynep2630 biraz karışıklık oldu galiba ben rejim yapmıyorum ben çok zor kilo alıyorum zaten rahatsızlığımdan dolayı
bende eşim için yarışacağım bakalım hayırlısı olsun.

X