Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ıçtim l-carnitini mi 1 saat yürüyüşümü yaptım. Peşine 150 mekik. 30 ar bacak hareketi duşumu aldım az öncede çok az brokoli (dünden kalma) ile 1 form etimek yedim. Çok mutluyum ya spor yapınca insan resmen manevi huzura eriyor Bu l-carnitini manyak bişeymiş yaaa süper enerji verdi daha devam ederdim sporuma ama eşim işe gidecek bu günlük bu kadar oldu.Yürürken ara ara koştum ve hiç tıkanmadım eskiden 1 dk koşamıyodum tıkanıyordum.Zaten kalp damarlarını açıp oksijen gitmesini sağlıyomuş ya o etkisinide görmüş oldum.Bakalım kilo da verdirip yağları yakarsa manyak güzel olur ve herkese tavsiye ederim.

çok sevindim senin adına güzelim..valla eğer böyle giderse sen uçarsın:))))))))))

çtiğim zamanlar baya farkettiriyo tabi ama ben hergün içmiyorum..kız bende hergün mü içsem acaba:))))))))

çtiğim zamanlar baya farkettiriyo tabi ama ben hergün içmiyorum..kız bende hergün mü içsem acaba:))))))))

Her gün içsekte olur ama para dayanmaz ona kaydirigubbakcemile3 Benimkisi 1500'lük ya, dün 1000 mg içtim bişey yapmadı.Bugün 1500 içtim etkisini gösterdi. 3 gün içeyim ki uzun vadede yetsin diye. :içelim:

selam kizlar yarina az kaldi heycan basti beni feci sekildedelikafadulden bugün 1 kepekli tost yedim öglen 1 elma 1 saat sonrada 3-4 kasik bulgur pilavi ve 5-6 kasik türlü ve salata yicem ... bu arada bisey sorcam kizlar cuma sabahlari büyük tuvaletinize ciktiktan sonrami tartiliyosunuz yoksa farketmiyomu?:tomato:

napim canim dolaniyom ortalikta ise gitcem birazdan sen naparsin

Napayım bende bebişi uyuttumda yemek hazılamaya gidecem gidemiyom siftiniyom buralarda. Bu arada tuvaletini yap öyle tartıl farkeder tabiki etmezmi.Bu hafta bende heyecan yok, korku var.Vermediğime adım gibi eminim zaten kaç kilo aldım onu yarın görecem.Ben kaçtım hadi yemeğimi yapayım byy.....

slm arkadaşlar günden geldim offf offf kadın döktürmüşş ama ben sadece öğlenden çocuğa hazırladığı makarnası varmış 1tabak yoğrtladım domates rendesi üstüne 1 tanecik kurabiyeden yedim öğlen ve ara öğün bu cokacimcoook akşamda 2 tane biber dolma yicem o kadar ben gezmelerimi en iyisi pazartesinemi alsam cumaya kadar baya zaman olur demi:))):jeyyar: perşembe perşembe olurmu yaaaa

selam guzeller.

beni unutmadiniz dimi. ???

ya aslinda masallah o kadar cok yeni arkadas katildi ki bu topige, ben hepsini hatirlayamiyorum.

bu hafta kizlar yerimde saymadim. az biraz verdim. regl olmama vermem biraz da olsa tartida geri gittgim icin cok mutluyum. artik 2-3 haftadir stres olmustum. hem diyeti biraktim, dikkat edemedim, hem diyetisyene gitmedim vs. ayy cok sukur bu hafta toparladim biraz.

bakalim yarin sabaha kac olucak. hihoyyyt

optum hepinizi tek tek. basarilar diliyorum herkese. kaydirigubbakcemile5

selam huzunum. ayy canim farketmez mi? ben de nasi o kadar farkediyo bilmiiyorum ama
kesinlikle farkediyo. kaydirigubbakcemile3 ben o yuzden bekliyom ve wc sonrasi tartiliyorum.

herkese merhaba bugün ben cok hastaydım gerci hala sancım var yumurtalıklarıma kramp girdigi için sancı yapıyormuş,polikistik overden dolayı,bugün sabah 3kayısı 1bardak ılık su yedim,sabah acile gittik,doktor agrı kesici igne vurdu,saat akşam 5e kadar uyudum evimde 5te kalktım canımsadece tatlı istedi,bir puding yaptım,5tane cevizle yedim,akşam 6,5dada 8tane biber 1ızgara köfte 2dilim kepek ekmek yedim.aslında hiç iştahım yok zorladım kendimi,canım sadece tatlı istiyor,neden bilmiyorum hiç böle sancılanmamıştım üşüttümmü nedir anlamadım.birazdanda 1nescafe içecegim,yanında bir parca bitter cikolata yiyecem.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Hasta hasta diyet olmaz iyice halsizleşirsin.Toparlan sonra devam et kaldığın yerden.

Bu arada kızlar akşam yemeğimde 5 kaşık kıymalı kabak yemeği, 1 kase cacık, 1 dilim kepekli ekmek yedim.Az öncede 1 bardak daha yeşil çay içtim. Şimdilik bu kadar.

Şu saat itibariyle 10 çilek, 3 tane ceviz yedimmmmmm.Nerdesiniz millet yaaa

saaat 3 gibi öyle bir dozu kaçırmışımki ben hala açıkmadım
az öncede 25 dakka yürüdüm az da hareket yaptım
azcık çekirdek çitliyom

şimdii zeynep gelir der şimdi çekirdekmii yokk hayırrkaydirigubbakcemile3 ama çok tatlı be zeynepcim napımm

Her gün içsekte olur ama para dayanmaz ona kaydirigubbakcemile3 Benimkisi 1500'lük ya, dün 1000 mg içtim bişey yapmadı.Bugün 1500 içtim etkisini gösterdi. 3 gün içeyim ki uzun vadede yetsin diye. :içelim:

busecim ben iki ay daha önce kullanmıştım bana spor hocası üçe yada ikiye bölde iç demişti. çünkü yoğum kas geliştirmek için ağırlık çalışanlar bile ilk başlarda böyle yapıyorllarmış galiba vücut fazlasını dışarı atıyoormuış galiba o yüzden bence hergün içelim ama ziyan etmiyelim çok ucuz değil bence sengözlerimebaksanab. ben şimdi ikiye bölüp içiyorum bir gün yarısını diğer gün kalanını hihoyyyt sporda kasları kuvvetlendirdiği için kilonuzda değişiklik olmayabilir ama bu yağ yakmadığınızdan değil sadce kaslarınız geliştiği içindir:1shok: paniklemeyin yani kızlarrrrrsengözlerimebaksanab bu bilgide hacodan :lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…