İçtim l-carnitini mi 1 saat yürüyüşümü yaptım. Peşine 150 mekik. 30 ar bacak hareketi duşumu aldım az öncede çok az brokoli (dünden kalma) ile 1 form etimek yedim. Çok mutluyum ya spor yapınca insan resmen manevi huzura eriyorBu l-carnitini manyak bişeymiş yaaa süper enerji verdi daha devam ederdim sporuma ama eşim işe gidecek bu günlük bu kadar oldu.Yürürken ara ara koştum ve hiç tıkanmadım eskiden 1 dk koşamıyodum tıkanıyordum.Zaten kalp damarlarını açıp oksijen gitmesini sağlıyomuş ya o etkisinide görmüş oldum.Bakalım kilo da verdirip yağları yakarsa manyak güzel olur ve herkese tavsiye ederim.
çtiğim zamanlar baya farkettiriyo tabi ama ben hergün içmiyorum..kız bende hergün mü içsem acaba:))))))))
Hüznüm sen naparsın yaaa....
napim canim dolaniyom ortalikta ise gitcem birazdan sen naparsin
selam kizlar yarina az kaldi heycan basti beni feci sekildedelikafadulden bugün 1 kepekli tost yedim öglen 1 elma 1 saat sonrada 3-4 kasik bulgur pilavi ve 5-6 kasik türlü ve salata yicem ... bu arada bisey sorcam kizlar cuma sabahlari büyük tuvaletinize ciktiktan sonrami tartiliyosunuz yoksa farketmiyomu?:tomato:
herkese merhaba bugün ben cok hastaydım gerci hala sancım var yumurtalıklarıma kramp girdigi için sancı yapıyormuş,polikistik overden dolayı,bugün sabah 3kayısı 1bardak ılık su yedim,sabah acile gittik,doktor agrı kesici igne vurdu,saat akşam 5e kadar uyudum evimde 5te kalktım canımsadece tatlı istedi,bir puding yaptım,5tane cevizle yedim,akşam 6,5dada 8tane biber 1ızgara köfte 2dilim kepek ekmek yedim.aslında hiç iştahım yok zorladım kendimi,canım sadece tatlı istiyor,neden bilmiyorum hiç böle sancılanmamıştım üşüttümmü nedir anlamadım.birazdanda 1nescafe içecegim,yanında bir parca bitter cikolata yiyecem.
Her gün içsekte olur ama para dayanmaz ona kaydirigubbakcemile3 Benimkisi 1500'lük ya, dün 1000 mg içtim bişey yapmadı.Bugün 1500 içtim etkisini gösterdi. 3 gün içeyim ki uzun vadede yetsin diye. :içelim: