kızlar pazar sabahından itibaren eşim de rejime başladı.102 kilo tontişim allahtan boyu var da çok belli olmuyor.ama kocaman bi göbüşü var.ne oldu neden oldu bilimoyurm aniden diyet kararı aldı.
ben de sizler neler yapıyorsunuz öğreneyim istedim herşeyi bana soruyor şunu yiyimmi bunu yiyimmi o iyi gelir mi diye beni hayat koçu ilan etti. bu nedenle araştırıp daha çok yardımcı olmam lazım.
eşimin günlük düzeni şuydu:
gece 4 de kalkıp işe gidiyor bitanem zaman zaman kahvaltıda börek filan yiyordu ama genelde kahvaltı yapmıyordu.gün içinde bi kek çiklata çokoprens filan yiyordu 1-2 kutu kola içiyordu.
nadiren öğlenleyin yemek yiyordu ve en fazla 1 bardak su içiyordu.
akşamları 2-3 tabak dolusu yemek yiyordu çok hızlı bir şekilde.yanında 2 kalın dilim ekmekle ve her akşam muhakkak pilav veya makarna yerdi.
yatana kadar 2-3 litre kola içip 250 gr çikolata ile ikili ekmeğin yarısını yerdi.10 kupa 3 şekerli çay içerdi.
valla negüzel eşinle diyet yapıyorsunzu benim eşimde kiloları cipsleri alır karşımda götürür,ama sorsanız diyette bana sonuna kadar destek:))benim ilk başlarda canım cekiyor,bir tane alsam bişey olmaz diyordum,böle olunca kilo vermem durdu,aama konuştum eşimle şimdide yapıyor aynısı ama çok nadir önemli maçlar oldugundaa benimde canım cekmiyor artık hayatımdan cıkardım onlarıı,birde eşimin günahı ne dimi,benim kilom var yiyemiyorum,kendim için niye eşimin hayatını kısıtlayım degilmi,sonuçta herkesin kendi bir hayatı var,zamnında bende ölçülü yeseydim kıtlıktan cıkar gibi yemeseydim,şuan bende her istedigimden az az yerdim.insan kendi yaptıklarının bedelini ödüyor çogu zaman degilmi.ama zayıflayacgım çok kararlıyımhihoyyytdelikafadulden