Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Topriimmm nerelerdesin yawww??? Çok güzel gidiyosun bravo sana.Sana bir müjde vereyimmi????delikafadulden Sen bu cuma beni geçeceksin, hatta sonraki cumaya bile geçersin eminim :eek:

Cimcimem sen naparsın l-carnitini'ni içtinmi nasıl enerji verdimi? Ben bu akşam içeceğim ilk defa.

canımcım keşke yanına ulaşsam gecme şüle dursun razıyım..bu hafta bekleyenlerden olucam sanırım:çok üzgünüm:
ama kaçışın yok tabikide takipindeyim ona göre:1ninca:
cimcimoş sen naparsın o carantinadan bişey anlamadım ben be yawwwmirmirmirmir

citol gözükmüyo heralde inşaat usta derken kafayı -tatlicadiarzu-yedi ....yuksa buralarda olurdu muhakkakdelikafadulden

canımcım keşke yanına ulaşsam gecme şüle dursun razıyım..bu hafta bekleyenlerden olucam sanırım:çok üzgünüm:
ama kaçışın yok tabikide takipindeyim ona göre:1ninca:
cimcimoş sen naparsın o carantinadan bişey anlamadım ben be yawwwmirmirmirmir

citol gözükmüyo heralde inşaat usta derken kafayı -tatlicadiarzu-yedi ....yuksa buralarda olurdu muhakkakdelikafadulden

yok canım benim kesin geçersin çünkü bu sabah tartı 84-85 arası gidiyordu yani bırak vermeyi 1-2 kilo aldım muhtemelen cumaya belli olur.

yok canım benim kesin geçersin çünkü bu sabah tartı 84-85 arası gidiyordu yani bırak vermeyi 1-2 kilo aldım muhtemelen cumaya belli olur.

:1shok::1shok:
ayyy inşallah almamışındır be yawww.....
cumaya daha 2 gün var .cuma günü ::jeyyar: ak... kara.....belli olucakkkaydirigubbakcemile3

eskişehirlim buralardayımda
bugun ustalar yok ewe çeki düzen verdim
zanzu ile msn deydik bir birimize koç olduk malum kendisi en karamsar arkadaşar arasındaa
ama bendeki pozitif enerjiyi itina ile kendisine yükledim kaydirigubbakcemile3
inşallah devam eder

bende yedikelrimi yazayım barimm
sabah 1.k.e iki çatal sucukluyumurta
arada bir bardak sütlü nesguik
tekrar ara yaptım 11 gibi
bir kase yogurt bir dilim k. e. maydonoz
öglen sütün yüzü kaymak tutmuş az bi kaçık onla birlikte 1. k.e
sonra tekrar yogurt ekmek yedim
bende yogurtla kafayı yedim kendim yapıyorum ya zaha lezzetli mi oluyo ne
az öncede çocuklara patates kızartmıştım bir orta boyda kendime kızarttım bir k.e ve sarımsaklı yogurtla yedim
üstünede yogurt ççorbası içtim sırnaşık şey bu ne ya yogurrrt oldu her yenım bugun

ıyı aksamlar arkadaslar, bende eve gırmıs bulunuyorum cok sukur...
hemen bugun ne yedıgımı yazayım:

saat 2.5 gıbı bı kk kadar sutlu ırmık tatlısı
ara ogun ve ogle yemegım o oldu:)

ama eve cok ac geldım tabı kıı!
bı domates ve 2 kk kadar peynır yedım!

proteın agırlıklı beslenıyorum bende, o yuzden domatesle peynırın yanında bı dılımde olsa ekmek yok maleseff!:KK43:

ama eger cuma ya kadar ıstedıgım kıloyu verırsem, 2-3 dılım kepek ekmeklı bı kahvaltı ısmarlıycam kendıme!:)

ardından kesmedı, bıde elma yedım!
2 bardak su ıctım, bı de elıme soda aldım ve tıkandım cok sukur...

aksam yemegınde de 1 tabak taze fasulye ve yogurt yemeyı dusunuyorum, bakalım artıkk..

asmi hoşgeldin sende tatlım verirsin kilo yaw ama kızlar yaza kadar makarna pilavı kessek diyorum gerçi ben uzun zamandır yemiyorum evdekiler saolsun yapmıyorlar:):):)

ixsirim tatlım sen gene yürüyosun ona şükür benim kafam başka yerde olduğundan spor bile yapamadım bugünde yapamadım ama cumadan itibaren her gün gene aksatmadan yapıcam
yarın arkadaşıma gidiyorum benim meşhur kurabiyemden istedi kıramadım yaptım inşallah orda yemem diyorum:):)bu hafta yememe dikkat ettim ama hareketsiz kaldım ne olucak bende merak ediyorum ama stresli bi haftaydı fazla çıksamda moralimi bozmayacamm
asmiciğim doğru yoldasın aynen devam:):):)
zeynepciğim bende protein ağırlıklı besleniyorum ama ekmeği kesmiyorum çavdar ekmeği kullanıyorum iç kısmını ayırıyorum genelde ekmekteki lifler bize lazım bağırsak çalıştırması için günde en az 2 dilim ekmek ye bence tabi benim fikrim bu :):)

cimcimem nerdesin kıssssssss:):)

secilim ya şu meşhur kurabiyen neymiş tarifini ver bakem....
kendimiçin istiyosam namerdim......misafir neyin gelir ,,,,gün ay olur yaparım :))))))))))

ya secılcım aslında ben de yerım ama, malesef kendımı frenleyebılme gucune sahıp deılım..
o yuzden hıc yememek en ıyısı..

bu arada 2 bardak ayranla bı mınık tabak z.yaglı fasulye yedım ben arkadaslar..
9.5-10 gıbı de bı greyfurtla bı bardak lıght sut ıcmeyı dusunuyorum..
sonra da mekıklerımı cekıp, yatarım ısllh...

eskişehirlim buralardayımda
bugun ustalar yok ewe çeki düzen verdim
zanzu ile msn deydik bir birimize koç olduk malum kendisi en karamsar arkadaşar arasındaa
ama bendeki pozitif enerjiyi itina ile kendisine yükledim kaydirigubbakcemile3
inşallah devam eder

bende yedikelrimi yazayım barimm
sabah 1.k.e iki çatal sucukluyumurta
arada bir bardak sütlü nesguik
tekrar ara yaptım 11 gibi
bir kase yogurt bir dilim k. e. maydonoz
öglen sütün yüzü kaymak tutmuş az bi kaçık onla birlikte 1. k.e
sonra tekrar yogurt ekmek yedim
bende yogurtla kafayı yedim kendim yapıyorum ya zaha lezzetli mi oluyo ne
az öncede çocuklara patates kızartmıştım bir orta boyda kendime kızarttım bir k.e ve sarımsaklı yogurtla yedim
üstünede yogurt ççorbası içtim sırnaşık şey bu ne ya yogurrrt oldu her yenım bugun

NE PATAtESMİ KIZARTTINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:eek:klava:eek:lmaz birdaha yapma sakınnnn sakınnnnnnnnnnnnnn citolcum yok kızartmaa birdaha yok tamammı canım zayıflayacaz bizz tuzaklara kanmaa.hihoyyyt

akşam 10yemek kaşıgı karnıbahar yemegi 3dilimkepek ekmek 4yemek kaşıgı makarna 1domates 1salatalık yedim.

off utandım valla ya ya ben regl günümdeyim bide 1 ay önce 3 aylık çocumu düşürmüştüm yani 4 aydır regl olmuyodum onun için heralde acaayip tatlı yeme hissi var bende dayanmadım napayım cokacimcoook neyse bugün dikkat edeyiim CEZAM NEEEE BENİM SÖLEYİNNN

ay canım benim ya demek çoçugunu düşürdün inan çok üzüldüm bilmiyordum valla,sıkma canını gülüm,biraz daha dikkat edersin ertesi gün bişey olmazz,ben biraz katı yapıyorum ondan sen bana yapmaa sen kendini toparla yeter,özür dilerim canımcımmm:çok üzgünüm:eminim yaza zayıflayacgızz.bende bebek istiyorum hemen enkısa zamanda oyüzden bu kilo verme işine cok odaklandım yaza kurtulmak istiyorum kilolarımdan,kurtulacagız inşalah gülüm diyete devam öpüldün canımcımm

secilim ya şu meşhur kurabiyen neymiş tarifini ver bakem....
kendimiçin istiyosam namerdim......misafir neyin gelir ,,,,gün ay olur yaparım :))))))))))

vereyim tatlım bilirsiniz belki şekli papatya gibi 2 renkte kakao ve vanilyalı
bide başka yaptım oda tarçınlı isterseniz veririma.s.

arwenn fazla bi kilon yok senin yaa ya 100 kilo olsaydın neyapacaktın
bugun yokuş yukarı çıkıyorumdaa yanımda bir yaşlı teyze vardı o yarıda durdu dinlenmeye bende 4 adım sonra durdum dinlenmek için
valla solumu neremden alıyodum anlamadım
yol yakınkenn devam et işteee
ben adak adadım 80 leribi göreyim koyun kesip dagıtcam oluya komşuya
kaburgalarını kendim yicem mangalda amakaydirigubbakcemile3

ya o kafdar sıkıntı yapma bee aya yedigin bir dilim pastadan ne olur sanki .. zeynepcigim sende çok acımasızsın yaa :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

bilmiyordum canım yaa bende cok cocuk istedigim için bukilıoya acayip taktım neyapıp edip zayıflayacam yaza,ondan bukadar katıyım,özür diliyorumm ama bu işi başarmalıyız kızlar,bunalımlardan kurtulmalıyız,yasaklı yiycekler ancak bizim mutsuzluga iterr,öle degilmi güzel şeyleri yiyoruz sonra bunalım yaşıyoruz,kilolar falannnnn off yaaa artıkk kilolu olmak istemiyorumm.

Yaşasın az önce geldi l-carnitinim yanındada 500 ml. 'lik l-carnitini içeren ananaslı enerji içeceği hediye geldi.Yarın başlıyorum kullanmaya. Yani diyetimede yarın tekrardan disiplinli bir şekilde başlıyorum.Hele yediğim 1 çerez tabağı antep fıstığının üzerine :eek:,yediğim 15 tane çikolatalı gofretin üstüne :eek:akşam yemeği olarakda çiğ köftemide yiyeyim :eek:söz yarın başlıcam diyetime kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-delikafadulden
Hemide bu sefer ödül mödül kaçamak yok söz...... (Aramızda kalsın fıstıktan beri midem bulanıyooooooooooo)

umarım şaka yapıyorsun dimi busecim evet şaka oolmalı bencee yoksa çok fena kızacam sanaaa:eek:klava:nedemek 15göfret yaa,1dilim yaşpastyı eritmek için 2saat koşmak gerekiyor düşün 15göfretttt nediyorsun yaaa,birinsan nasıl bukadar kendine zarar verebilir canım yaa,antep fıstıgını yeni gördümmmmmmmmm neeeeeeedelikafadulden,kız sen beni öldürecenmii birdaha yersen varya sacını başını yollacamm,etrafta cıtır kızlar süslensin püslensin gezsin bizdee yaglı yaglı dolaşalım revamı yanii,o antep fıstıgı yerken güzel ama bize yaptıgı sadece yag kütlesii koca bir cirkinlikk,oramız buramız pörtleyecek sonra,şimdi ye bakalım fıstıkları gofretleri sonra eş dost tombiş falan derse yüzünee,kendine zarar vermiş olursunn,her yedigin lokmada cevreni düşün ve insanlar çok acımasız bunu düşün,muhakkak senin görünüşünle ilgili yorum yapcaklar ve her yedigin zararlı yiycek sana yag kütlesim olarak dönecektir.eee hadi ye bakalım geneee:eek:klava:ben seni düşünüyorum canım dost acı söyler ama unutmaa,tamammı birdaha yok zararlı şeylerrrrrrrr.

kızlar pazar sabahından itibaren eşim de rejime başladı.102 kilo tontişim allahtan boyu var da çok belli olmuyor.ama kocaman bi göbüşü var.ne oldu neden oldu bilimoyurm aniden diyet kararı aldı.
ben de sizler neler yapıyorsunuz öğreneyim istedim herşeyi bana soruyor şunu yiyimmi bunu yiyimmi o iyi gelir mi diye beni hayat koçu ilan etti. bu nedenle araştırıp daha çok yardımcı olmam lazım.
eşimin günlük düzeni şuydu:
gece 4 de kalkıp işe gidiyor bitanem zaman zaman kahvaltıda börek filan yiyordu ama genelde kahvaltı yapmıyordu.gün içinde bi kek çiklata çokoprens filan yiyordu 1-2 kutu kola içiyordu.
nadiren öğlenleyin yemek yiyordu ve en fazla 1 bardak su içiyordu.
akşamları 2-3 tabak dolusu yemek yiyordu çok hızlı bir şekilde.yanında 2 kalın dilim ekmekle ve her akşam muhakkak pilav veya makarna yerdi.
yatana kadar 2-3 litre kola içip 250 gr çikolata ile ikili ekmeğin yarısını yerdi.10 kupa 3 şekerli çay içerdi.
valla negüzel eşinle diyet yapıyorsunzu benim eşimde kiloları cipsleri alır karşımda götürür,ama sorsanız diyette bana sonuna kadar destek:))benim ilk başlarda canım cekiyor,bir tane alsam bişey olmaz diyordum,böle olunca kilo vermem durdu,aama konuştum eşimle şimdide yapıyor aynısı ama çok nadir önemli maçlar oldugundaa benimde canım cekmiyor artık hayatımdan cıkardım onlarıı,birde eşimin günahı ne dimi,benim kilom var yiyemiyorum,kendim için niye eşimin hayatını kısıtlayım degilmi,sonuçta herkesin kendi bir hayatı var,zamnında bende ölçülü yeseydim kıtlıktan cıkar gibi yemeseydim,şuan bende her istedigimden az az yerdim.insan kendi yaptıklarının bedelini ödüyor çogu zaman degilmi.ama zayıflayacgım çok kararlıyımhihoyyytdelikafadulden:nazar:

kızlar her gun farklı bısey cıkıyo benım dıyetımı sabote edıyo.
Dun gece en yakın arkadasımın dededı olmus, oda aılesıde benım oz aılem gıbıdır butun gun camısı defını falan derken ayakta gectı pıdesı pılav tavuk falan oldu olculu olmaya calıstım ama ne kadar olunursa işte

hmm ben bu gün neler yedim hmmm sabahkepekli tost ekmegi,beynir kahve,sekerli cay,ölen:havuc1dene,ayran2bardak,1elma aksam:1dolu tabak et kavurma,dolma ,salata hmm amanin baya cok yemisim dimi kizlar

ohh ohh et kavurmaa dolmaa:)))maşalhh maşalahhh hemde tabak dolusuu sana kızamıyorum valla sende farkına varmışsın cok yediginin ne diyelim canımm:))1saat yürüyüşümü yaptım,yarım armut yedim,yarın iş var yatayım barim öpüldünüz.

bence mutluyuz öglen cokaz yedigin için cok acıkmış olabilirsin,öglen dolu dolu ye akşam hafif şeylerle geciştir canımcımm.

X