Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim ben yeni üye oldum hiç bir konuda bi fikrim yok baştan okumak aklıma gelmedi umarım benide aranıza alırsınız

Tam yerine geldin yeaavrum sengözlerimebaksanab

Burda istemediğin kadar destek var lülülülülülü

bide yeşil çay içmeni tavsiye ederim güzelim...hem sağlık için hem yağ yakımına baya yardımcı olur..ama şekersiz:)))))

yemeğe gelince kahvaltıda 2dilim peynir 1bardak şekersiz çay eğer olursa yeşil çay ara öğün 1elma öğle yemeğim 1kepçe çorba ve 4yemek kaşığı pilav yada makarna yağsız salata saat16.30 yemek yerim sonra yemem ama çok açıkırsam 1elma ve bir portakal diyet listesine uymaya çalışıyorum napalım

Efet kaydirigubbakcemile3 yav bırakın peşimi allasen yeter destek olmayın diyorum hala oluyolar -tatlicadiarzu-

doktor verdi ama bu bir muamma çünkü bana hiç bir kantahlili yapmadı benim anemim var ve kan ilacı kullanıyorum kiloma baktı sadece ama bu beni tatmin etmei bilmem

Bende öğle yemeğinde makarna salatası yedim 5 kaşık kadar vardı 4 olsaydı daha iyiydi ama o kadardı kalmasın diye yedim.Acıkmıştım salata yapamadım ama akşama yapıcam yanınada tavuk cokacimcoook

afiyet olsun ben hiç ekmek yemem şekerde kullanmam ama çikolatayı bulunca canına okurum ertesi sabah oda benim canıma okur

doktor verdi ama bu bir muamma çünkü bana hiç bir kantahlili yapmadı benim anemim var ve kan ilacı kullanıyorum kiloma baktı sadece ama bu beni tatmin etmei bilmem

Sadece o diyete bağlı kalma bence yani aslında diyetten ziyade yediklerimizi dengelemekte önemli.Mesela ekmek yemediğimiz zaman onun yerine 2 kaşık pilav yada makarna olabilir.

Sebze yemeklerinin yanına yoğurt,protein içerikli baklagillerin yada etlerin yanınada salata daha uygun böylece dengelenmiş olur.

lütfen bunları daha ayrıntılı yazışalım yarın olurmu anlaşılan öğrenmem gereken çok şey var

slm kimsecikler yok senağlama bu gün arkadaşlar vardı pastlı börekli ben 1 tabak patates salatsı 2 lokma ıspanaklı börek yedim öğle yemeği ve ara öğün yemedim akşamada sade çorba içeyim bari salatada yağ vardı çünkü klava:

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz inşallah hep berAber vericez kilolarımızı:enbuyukkk:
bide şu günler olmasa dayanamıyom yaaaa ısrarlara alışmışlar ikişer ikişer yememe habire ye diyolar aman offff vericemmmmmmmm

selam arkadaşlar....nasılsınız..bikaç gündür çok paylaşımda bulunamıyorum.
yeni gelen arkadaşlar(demediğim varsa şayet)hoş geldi sefa geldiii...bol paylaşımlar....

bugün bende karamsarlardanım...3-4 gündür mekik yapmıyorum...yürüyüş 1 saat var onu bırakmadım..
dün suç işleyenler arasına girip bir :icecream:bademli magnum güplettim....yerken harikaydı sorası vicdan azabı..inanın buraya geldim okudumm yazdıklarınızı suçlu suçlu geri çıktım.:1ninca:.

bugün sabahtan 2 dilim k ekmeyiyle bol maydonoz taze nene yeşil soganlı lor karışımı yedim.süper tok tutuyo.öglen küçük bi tabak pirinçli ıspanak yogurtlu...arada 1 havuç ve portakal(ayy cok mu olmuş ne():bbo:
akşam içinde pırasa dolması yaptım ..ama cok az yiyicem....sora yürüyüşe gidicem 7.5--8.5 arası yürüyorum...işte büle kızancıklar

ixsir im aslında sabah yürüyebilsen çok ii olur

Topriimmm nerelerdesin yawww??? Çok güzel gidiyosun bravo sana.Sana bir müjde vereyimmi????delikafadulden Sen bu cuma beni geçeceksin, hatta sonraki cumaya bile geçersin eminim

Cimcimem sen naparsın l-carnitini'ni içtinmi nasıl enerji verdimi? Ben bu akşam içeceğim ilk defa.

secilcim bayıldım paylaştıgın fıkraya..hemen kopyalayıp dagıttım bende:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…