Topriimmm nerelerdesin yawww??? Çok güzel gidiyosun bravo sana.Sana bir müjde vereyimmi????delikafadulden Sen bu cuma beni geçeceksin, hatta sonraki cumaya bile geçersin eminim
Cimcimem sen naparsın l-carnitini'ni içtinmi nasıl enerji verdimi? Ben bu akşam içeceğim ilk defa.
canımcım keşke yanına ulaşsam gecme şüle dursun razıyım..bu hafta bekleyenlerden olucam sanırım:çok üzgünüm:
ama kaçışın yok tabikide takipindeyim ona göre:1ninca:
cimcimoş sen naparsın o carantinadan bişey anlamadım ben be yawwwmirmirmirmir
citol gözükmüyo heralde inşaat usta derken kafayı -tatlicadiarzu-yedi ....yuksa buralarda olurdu muhakkakdelikafadulden
yok canım benim kesin geçersin çünkü bu sabah tartı 84-85 arası gidiyordu yani bırak vermeyi 1-2 kilo aldım muhtemelen cumaya belli olur.
eskişehirlim buralardayımda
bugun ustalar yok ewe çeki düzen verdim
zanzu ile msn deydik bir birimize koç olduk malum kendisi en karamsar arkadaşar arasındaa
ama bendeki pozitif enerjiyi itina ile kendisine yükledim kaydirigubbakcemile3
inşallah devam eder
bende yedikelrimi yazayım barimm
sabah 1.k.e iki çatal sucukluyumurta
arada bir bardak sütlü nesguik
tekrar ara yaptım 11 gibi
bir kase yogurt bir dilim k. e. maydonoz
öglen sütün yüzü kaymak tutmuş az bi kaçık onla birlikte 1. k.e
sonra tekrar yogurt ekmek yedim
bende yogurtla kafayı yedim kendim yapıyorum ya zaha lezzetli mi oluyo ne
az öncede çocuklara patates kızartmıştım bir orta boyda kendime kızarttım bir k.e ve sarımsaklı yogurtla yedim
üstünede yogurt ççorbası içtim sırnaşık şey bu ne ya yogurrrt oldu her yenım bugun
off utandım valla ya ya ben regl günümdeyim bide 1 ay önce 3 aylık çocumu düşürmüştüm yani 4 aydır regl olmuyodum onun için heralde acaayip tatlı yeme hissi var bende dayanmadım napayım cokacimcoook neyse bugün dikkat edeyiim CEZAM NEEEE BENİM SÖLEYİNNN
secilim ya şu meşhur kurabiyen neymiş tarifini ver bakem....
kendimiçin istiyosam namerdim......misafir neyin gelir ,,,,gün ay olur yaparım :))))))))))
arwenn fazla bi kilon yok senin yaa ya 100 kilo olsaydın neyapacaktın
bugun yokuş yukarı çıkıyorumdaa yanımda bir yaşlı teyze vardı o yarıda durdu dinlenmeye bende 4 adım sonra durdum dinlenmek için
valla solumu neremden alıyodum anlamadım
yol yakınkenn devam et işteee
ben adak adadım 80 leribi göreyim koyun kesip dagıtcam oluya komşuya
kaburgalarını kendim yicem mangalda amakaydirigubbakcemile3
ya o kafdar sıkıntı yapma bee aya yedigin bir dilim pastadan ne olur sanki .. zeynepcigim sende çok acımasızsın yaa :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Yaşasın az önce geldi l-carnitinim yanındada 500 ml. 'lik l-carnitini içeren ananaslı enerji içeceği hediye geldi.Yarın başlıyorum kullanmaya. Yani diyetimede yarın tekrardan disiplinli bir şekilde başlıyorum.Hele yediğim 1 çerez tabağı antep fıstığının üzerine,yediğim 15 tane çikolatalı gofretin üstüne akşam yemeği olarakda çiğ köftemide yiyeyim söz yarın başlıcam diyetime kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-delikafadulden
Hemide bu sefer ödül mödül kaçamak yok söz...... (Aramızda kalsın fıstıktan beri midem bulanıyooooooooooo)
kızlar pazar sabahından itibaren eşim de rejime başladı.102 kilo tontişim allahtan boyu var da çok belli olmuyor.ama kocaman bi göbüşü var.ne oldu neden oldu bilimoyurm aniden diyet kararı aldı.
ben de sizler neler yapıyorsunuz öğreneyim istedim herşeyi bana soruyor şunu yiyimmi bunu yiyimmi o iyi gelir mi diye beni hayat koçu ilan etti. bu nedenle araştırıp daha çok yardımcı olmam lazım.
eşimin günlük düzeni şuydu:
gece 4 de kalkıp işe gidiyor bitanem zaman zaman kahvaltıda börek filan yiyordu ama genelde kahvaltı yapmıyordu.gün içinde bi kek çiklata çokoprens filan yiyordu 1-2 kutu kola içiyordu.
nadiren öğlenleyin yemek yiyordu ve en fazla 1 bardak su içiyordu.
akşamları 2-3 tabak dolusu yemek yiyordu çok hızlı bir şekilde.yanında 2 kalın dilim ekmekle ve her akşam muhakkak pilav veya makarna yerdi.
yatana kadar 2-3 litre kola içip 250 gr çikolata ile ikili ekmeğin yarısını yerdi.10 kupa 3 şekerli çay içerdi.
valla negüzel eşinle diyet yapıyorsunzu benim eşimde kiloları cipsleri alır karşımda götürür,ama sorsanız diyette bana sonuna kadar destek:))benim ilk başlarda canım cekiyor,bir tane alsam bişey olmaz diyordum,böle olunca kilo vermem durdu,aama konuştum eşimle şimdide yapıyor aynısı ama çok nadir önemli maçlar oldugundaa benimde canım cekmiyor artık hayatımdan cıkardım onlarıı,birde eşimin günahı ne dimi,benim kilom var yiyemiyorum,kendim için niye eşimin hayatını kısıtlayım degilmi,sonuçta herkesin kendi bir hayatı var,zamnında bende ölçülü yeseydim kıtlıktan cıkar gibi yemeseydim,şuan bende her istedigimden az az yerdim.insan kendi yaptıklarının bedelini ödüyor çogu zaman degilmi.ama zayıflayacgım çok kararlıyımhihoyyytdelikafadulden
bence mutluyuz öglen cokaz yedigin için cok acıkmış olabilirsin,öglen dolu dolu ye akşam hafif şeylerle geciştir canımcımm.