evet hemen yarın başlamalısın. işyerinde WC yok mu ki?? sabah yumurta ve peynir ye tok tutuyor. zaten 1 hafta sonra öğlenleri bile acıkmıyorsun öle sölim. öğlen de etli sebze vya zeytinyağlı bişiler yeme şansın olur mu bilmiyorum. ben şanslıyım biraz:) ev işe yakın öğlen yürüyerek geliyorum ve haırladığım yemeğimi yiyorum. akşam sana kalmış artık salata yogurt ne bulursan:) ama lütfen bu sefer olucak diye başla işe motivasyonunu kaybetme
Günaydın canım. Çok sewindim başlamana. Tam gaz dewam. Suyu unutma. Ben sabah çok erken uyandım uyuyamadım kahwe içince canım bşey istemedi 1 tane yumurta yedim dayandım suya. Öglen barbunyam war ayranla onu yicem.
yok aldim suyumu yanimayesilcayimida ictim karnim tok gibi zaten muhtemelen bende bir yumurta ile ogleyi ederim diye dusunuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
belki ilk gün diye biraz acıkırsın ama maksimum 10 güne açlık hissi bitiyor söylim. adet olucam ya normalde bu dönem bende nasıl bir iştah olurdu anlatamam dün daireye baklava geldi ve ben yemedim hiç canım istemedi inanamıyorum kendime:)
yaaa baklava yenmezmi hiccc ;-);-) zaten bir hafta gectimi gerisi kolayhic kacamak yapmiyormusun
Jillian 30 day dye bşi war akşam ewe gidim wideolari indirim denicem
Hani yoksun? Sakın kaçamak yapim deme
bugun yediklerimi toplarsak.. sabah ac karnina yarim ltre su ictim sekizde bir bardak yesil cay ictim onda bir adet haslanmis yumurta oglen on ikidede zeytin yagli taze fasulye yedim simdide dunden kalab kuru fasulyem vardi kuru fasulye piyazi yapip yedim bol eksili az yaglibugunluk bu kadar fermuari cektim artik yatana kadar su ve bir bardak daha yesil cay icebilirim dahasi gitmemeli migdeye iradeli olarak ins atlatabilirim ilk gunu simdiye kadar iyi gitti
Günaydın kizlar :) bende diyet yapıyorum günlüğüm var ayrıntılari orada yazıyorum ama sizlerle de birlikte devqm etmek isterim.27 yaşındayım 21.04.2014 te diyete 91.1 ile başladım. Sekiz bucuk aylik bir kizim var. Emziriyorum. Beni de aranıza kabul eder misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?