• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

gunaydin bir bardak ayran ve bir yumurtami yedim ogleye de meyvem var meyvesiz duramayan biri icin meyvesiz kalmak olmaz bende ogun olarak dahil ettim ama daha su icemedim ben su icme ozurluyumde :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su ıçmelisin ama yaninda dursun şişe yudum yudum al ben oyle yapıyorum. Meywa acıktırmasın seni süt falan da iç madem

acikmak daha iyi olur aksam yemegimi erken yerim :-):-) ayranda icerim belki sut sevmiyorumda

Son düzenleme:
Ben braz acıktım sanki. Ögle yaklaşıyor. 20 dakikaya yakın yürüyorum ewe gidicem barbunya we ayran war menüde

hosgeldin canim.. gitsin kilolar dimi ne kadar verdin peki?allah bagislasin kizini emzirirken zor olmuyormu diyet ?

Hoş bulduk canim :) aminnnn herkesin evladini bağışlasin Rabbim. Bu sabah 86,4 tüm tartildigimda. Tatli kizartma hamur işi yemiyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum o yüzden çok zorlamiyor aslında :)

Hoş bulduk canim :) aminnnn herkesin evladini bağışlasin Rabbim. Bu sabah 86,4 tüm tartildigimda. Tatli kizartma hamur işi yemiyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum o yüzden çok zorlamiyor aslında :)

iyi iyi masallah baslamissij vermeye bak gerisi gelir artik :-)

Hoşgeldin. Aramıza biri katılmış sanırım :)

Ben 24 nisanda başladım 3.8 kg werdım şuan durdu adet dönemi

Ben 24 nisanda başladım 3.8 kg werdım şuan durdu adet dönemi

yaa snde toplamda cok iyi vermissin bir ayda sekiz kilo verebilirmiyim acaba ya :-(

yaa snde toplamda cok iyi vermissin bir ayda sekiz kilo verebilirmiyim acaba ya :-(

Çok kilolu değilsin 8 kilo vermen çok sağlıklı da olmaz bence kendini çok yıpratma. 120 130 kilo olsan rahat gider 8 kilo. kendini zorlamadan yap bence çünkü insan sıkılıyor kendini çok sıkı bir diyete sokunca. ben akşam yemeğimi söylim koca bi tabak salata yedim bu kadar. adet dönemindeyim şişm karın ağrılarım var ama bi türlü başlamadı haliyle kilo verimi de durdu canım sıkılıyor bi olsam artık ya

olursun canim agrilar basladiysa yakindir ben bu ay gelmesin diye dua ettim ama geldi iste :-( saglik olsun bende aksam tavuk doner yedim ve buyuk bir bardak ayran ictim gun bitmisti benim icin ama memleketten anacim biseyler gondermis dayanamadim uc dort tanede erik yedim meyve hakkim dolmustu ama napim ozlem iste :-(

boy cok olmayinca kilo cok duruyo canim boy 164 kilo 77.5 yani bqna gore bi 15-18 kilo fazlam var 13 kilo verdigimdede fena degildim hatta cok guzeldi ahhh ahhhh bu yz o kadar aldigim sort elbise etek ve renkli badilerimi giyebilmek hayalim :-)

gunaydinnnnnn sabah kahvaltim bir yumurta bir domates bir salatalik bir bardakta limonlu yesil cayimi ictim ogleye semiz otu yemegim ve yaninda yogurdum var..

gunaydinnnnnn sabah kahvaltim bir yumurta bir domates bir salatalik bir bardakta limonlu yesil cayimi ictim ogleye semiz otu yemegim ve yaninda yogurdum var..

Günaydın canım dün akşam giremedim. Walla süper gidiyosun kaçamakların hep böyle meyva olsun hamur işi şeker olmasında. Bende sabah 2 yumurtamı yedim suya dayandım. Oglen son kez barbunya we ayran war. Barbunya yemekten bıktım ama bugün sonu artık. Dün jillianı yapmayı denedım yapamadım. Ben koşu bandında koşmayı düşünüyorum. simdilik bu kadar. Cok iyi gidiyorsun dewam

Günaydın canım dün akşam giremedim. Walla süper gidiyosun kaçamakların hep böyle meyva olsun hamur işi şeker olmasında. Bende sabah 2 yumurtamı yedim suya dayandım. Oglen son kez barbunya we ayran war. Barbunya yemekten bıktım ama bugün sonu artık. Dün jillianı yapmayı denedım yapamadım. Ben koşu bandında koşmayı düşünüyorum. simdilik bu kadar. Cok iyi gidiyorsun dewam

sende cok iyi gidiyosun :-) gitsin kilolar yaa uff biktim vallahi artik ayyy ben iki ymek yapmak zorunda kaliyorum hergun o biraz yoruyor benim herif etebur neredeyse hic sebze yemiyor :-( ama olsun artik napalim durmak yok yola devam bende bugun deniyim diyorum jilliani aksam baktim biraz yapabilirmiyim diye denicez bakalim sen yine spora vakit ayiriyorsun ben cok yorgun dusuyorum ya okulda cok yoruluyorum spora dermanim kalmiyor hic ama biraz deniyim bakalim asil sinav bugun benim icin misafirlige gidicez simdi nasil geri cevircem hic bilmiyorum ustumde bi yuk hic bozuntuya vermeden midem biraz rahatsiz diyim bari en hafifleri ile atlatayim durumu diye dusunuyorum

Ewet öyle de en iyisi. Midem rahatsız üşütmüşüm çıkarıyorum de :) sakın kaçırma ama sakın. Süper gidiyosun. Bide misafirlige gitmeden ewde bşeyler ye hem karnın hem gözün tok olsun.

Ewet öyle de en iyisi. Midem rahatsız üşütmüşüm çıkarıyorum de :) sakın kaçırma ama sakın. Süper gidiyosun. Bide misafirlige gitmeden ewde bşeyler ye hem karnın hem gözün tok olsun.

evet oyle yapim :-):-)

Ewdeym yemegimi yedim

Su iciyorum. Akşama salata war menüde

Akşam yemegim harika salatam

Eklentiler

• $1399648006678.jpg
    $1399648006678.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 58
merhabalar
bende katılmak istiyorum kızlar daha önce 90 topıkındeydım
uzun zamandır gırmedım düzenli
şimdi bakınırken sizleri gördüm bende katılmak istiyorum ufak tefek destek istiyorum

94 kiloyum boyum 1,60
daha önce diet yaptım ama hep 7-8 kılo verım gerisi kaldı

sizelere destek olmak ve ve destek almak istiyorummm:16::16::16:

Back