Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum
- Konu Sahibi ezez
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bugün arkadaşımın annesini kaybettik çok uzgunum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay canım çok üzüldüm başın sağolsun allah sabır versin dayanma gücü nasip etsin mekanı cennet olsun
- 8 Ağustos 2013
- 294
- 114
- 83
Pazartesi aksamindan beri pek bi kotu oldum ya mide bulantisi kusma bas donmesi agri.hic dikkat edemedim yediklerime sporda yapamadim ama bisi de yiyemedim dogru durust.bi suru ilac igne serumla gecti su iki gunum.simdi uzaniyorum evde igneler ilaclar devam halim yok uyuyup duruyorum.yemeklerde 3 5 lokma zorla yediklerim iste.merhabalar kızlar gine buraları çok boşladınız
elifecenaz nerelerdesin dedin sen neredesin ya
sabah tost çay salata domate yedim 250 kolari
arada 1 ad yulaflı biskivü 40 kolari
toplam şu ana kadar 300 kolari 1 10 dakka spor
Pazartesi aksamindan beri pek bi kotu oldum ya mide bulantisi kusma bas donmesi agri.hic dikkat edemedim yediklerime sporda yapamadim ama bisi de yiyemedim dogru durust.bi suru ilac igne serumla gecti su iki gunum.simdi uzaniyorum evde igneler ilaclar devam halim yok uyuyup duruyorum.yemeklerde 3 5 lokma zorla yediklerim iste.
ay canım geçmiş olsun ne olduki neyin var acaba boşver diyeti iyileşmeye bak çok geçmiş olsun:2:
- 8 Ağustos 2013
- 294
- 114
- 83
ay canım geçmiş olsun ne olduki neyin var acaba boşver diyeti iyileşmeye bak çok geçmiş olsun:2:
Zehirlenme olabilir dendi hatta sebeke suyundan supheleniyoruz dedi senin gibi 20 kisi suan odalarda yatiyo cevabini aldim doktordan simdilik dinleniyorum.ya hic bisi yiyemiyordum dun.bugunde patlayana kadar yiyorum resmen asiri su ve sivi istiyorum surekli portakal suyu ve ayran iciriyorlar zaten cikan yemeklerden yedim yine hastanedeyim odaya almadilar gitmeme de izin vermiyorlar dun geceden beri 1 saat sonra 3 saat sonra serum bitince diye oyaliyorlar eve gitmek icin.sabah gonderdiler git ama 8 saat sonra geri gel dediler eve gittim geri geldim simdi yine oyaliyorlar.hem gitmek istiyorum hem korkuyorum.ama bi cikiyim bi iyilesiyim o zaman yine sana ihtiyacim var.kilo almisimdir bugun bu yemeklerden sonra.
Zehirlenme olabilir dendi hatta sebeke suyundan supheleniyoruz dedi senin gibi 20 kisi suan odalarda yatiyo cevabini aldim doktordan simdilik dinleniyorum.ya hic bisi yiyemiyordum dun.bugunde patlayana kadar yiyorum resmen asiri su ve sivi istiyorum surekli portakal suyu ve ayran iciriyorlar zaten cikan yemeklerden yedim yine hastanedeyim odaya almadilar gitmeme de izin vermiyorlar dun geceden beri 1 saat sonra 3 saat sonra serum bitince diye oyaliyorlar eve gitmek icin.sabah gonderdiler git ama 8 saat sonra geri gel dediler eve gittim geri geldim simdi yine oyaliyorlar.hem gitmek istiyorum hem korkuyorum.ama bi cikiyim bi iyilesiyim o zaman yine sana ihtiyacim var.kilo almisimdir bugun bu yemeklerden sonra.
çok geçmiş olsun iyleş ben hep burdayım kaldıgın yerden devam ederiz talım ama ilk önce sağlık o yüzden iyleşmeye bak
bügün kahvaltım gine aynı 250 kolari öglene bakalım ne olcak
- 8 Ağustos 2013
- 294
- 114
- 83
çok geçmiş olsun iyleş ben hep burdayım kaldıgın yerden devam ederiz talım ama ilk önce sağlık o yüzden iyleşmeye bak
Bugun cok daha iyiyim iyilestim sayilir sadece biraz agri
- 8 Ağustos 2013
- 294
- 114
- 83
Yarin sabah hemen tartilip ogreniyim ne olmus bakalim bu surede.yarindan itibaren yine sıkı bir diyet.devam edelim kaldigimiz yerden.
yarin sabah hemen tartilip ogreniyim ne olmus bakalim bu surede.yarindan itibaren yine sıkı bir diyet.devam edelim kaldigimiz yerden.
slm nabe rejim nasıl gidiyo
- 8 Ağustos 2013
- 294
- 114
- 83
slm nabe rejim nasıl gidiyo
Nerelerdesin ya? Devam ediyorum iste rejime.
Nerelerdesin ya? Devam ediyorum iste rejime.
buralardayım oruca alışmam zaman aldı baya bide savursuz tutuyom iyice bunalım bende devam çok kasmıyom zaten bi ögün yiyorum bu arada 68 kğ oldum 75.90 68,50 düşmüş oldum 7,40 kğ az bişey degil 3 ayda sporumu yapamıyom çok halsiz hissediyom
oruca başladıgımda 70 69,50 arasındaydım şuan 68,50 oldum herkes incelmişsin diyişi beni dahada motive ediyo sen ne yapıyosun anlatsana
- 8 Ağustos 2013
- 294
- 114
- 83
Kansizlik icin ve b vitamini eksikligi icin ilac kullanmaya basladim uf asiri istah actilar asiri halsizlik yaptilar ama.diyete devam ediyorum dikkat ediyorum.sporumu da yapiyorum hergun 1 saat.en son 79.9 gordum.86.3ten dustum.simdi 2 3 gun icinde regli olmam gerek yine sismeye basladim ama diyeti birakmiyorum.buralardayım oruca alışmam zaman aldı baya bide savursuz tutuyom iyice bunalım bende devam çok kasmıyom zaten bi ögün yiyorum bu arada 68 kğ oldum 75.90 68,50 düşmüş oldum 7,40 kğ az bişey degil 3 ayda sporumu yapamıyom çok halsiz hissediyom
oruca başladıgımda 70 69,50 arasındaydım şuan 68,50 oldum herkes incelmişsin diyişi beni dahada motive ediyo sen ne yapıyosun anlatsana