• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Şuan çok mutluyum sabah 600 gr daha eksik çıktım:)) kahvattımı hazırlıyorum bir yandan iki adet yumurta haşlanıyor yanında peynir ve salatalık yicem. soğan suyumu içtim bu arada

cok iyi gidiyorsun ya masallah valla beni.de fena gaza getiriyorsun soyliyim :)ben bi kac gun daha boyle az dikkat ederek gitcem acikcasi bebek haberi bekliyorum :-) eger hamile degilsem iste o zaman seninle kiyasiya yarisabilirim :-):-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok iyi gidiyorsun ya masallah valla beni.de fena gaza getiriyorsun soyliyim :)ben bi kac gun daha boyle az dikkat ederek gitcem acikcasi bebek haberi bekliyorum :-) eger hamile degilsem iste o zaman seninle kiyasiya yarisabilirim :-):-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
aaa çok sevindim umarım hamilesindir:)) gaza gel tabiki bu iyi bişi:)) hayırlısı ne ise o olsun şayet hamile değilsen beklerim birlikte yaza kadar götürürz inşallah. şimdilik diyet iyi gidiyor ama sende bilirsin ki ilk haftalar hızlı gider kilo yani su ile birlikte gider dolayısıyla ilk haftaya bel bağlamıyorum sürece bakıcaz artık:) d vitamini iğneleri de yaptırıyorum çok düşüktü seviyem 8.39 civarındaydı canan karatay 80 civarı ideal diyor. önümüzdeki hafta son iğnemi yaptırıcam ve ölçütürcem kaça çıkmış d vitaminim. birlikten güç doğar hamile değilsen bekliyorum:))

Günaydın kızlar cok mutluyum 89 u gördüm

Günaydın kızlar cok mutluyum 89 u gördüm

bravooo kendim vermis gibi sevindim ya cok istikrarlisin masallahh;-);-)

bravooo kendim vermis gibi sevindim ya cok istikrarlisin masallahh;-);-)

valla çok sevindim 89.2 yi gördüm. senin hamilelik haberini bekliyorum şayet değilsen tam gaz birlite devam edelim. valla çok mutluyum giden su mudur yağ mıdır bilmiyorum ama çok sevinçliyim:)

valla çok sevindim 89.2 yi gördüm. senin hamilelik haberini bekliyorum şayet değilsen tam gaz birlite devam edelim. valla çok mutluyum giden su mudur yağ mıdır bilmiyorum ama çok sevinçliyim:)

canım sen kaç kiloydun bu arada

canım sen kaç kiloydun bu arada

bende merakla bekliyorum :-):-) bugun gunum adet olmadim belirtimde yok ins sevincli haberi alirim ve sanada soylerim :-) sayet degilsemde seninle beraberim insaallah gitsin kilolar aslinda once kilo verip sonra bebek dusunuyodum ama planladigim gibi gitmedi hayirlisi diyelum bu arada 77 kiloyum ne yazikki :-(:-(

yqgdir o yagdir gidiyo ya sonucta haticeye degil neticeye bakalim dimi ama :-):-) kac haftada verdin sen peki?

24 nisana badşladım canım 23 nisan tatildik ya sonraki gün başladım. inşallah hep böyle gider:) haberlerini bekliyorum

24 nisana badşladım canım 23 nisan tatildik ya sonraki gün başladım. inşallah hep böyle gider:) haberlerini bekliyorum

insallah canim ya gayet iyi gidiyosun sogan suyunun faydasi cok bence sana ben onu icemedim cok kotu kokusu :-( :-) calisiyorsun galiba haraketli bi isinmi var gerci spor da yapiyoun cok ozendim simdi bak :-):-)

insallah canim ya gayet iyi gidiyosun sogan suyunun faydasi cok bence sana ben onu icemedim cok kotu kokusu :-( :-) calisiyorsun galiba haraketli bi isinmi var gerci spor da yapiyoun cok ozendim simdi bak :-):-)

memurum canım ben bütün gün çok hareketsizim. akşamları yapmaya gayret ediyorum. bu sabah yine geç kalınca soğa suyunmu içemedim ama yarın sabaha artık:) seni de bekliyorum eğer hamile değişen birllikte koşarız:)

selam kızlar. bir arkadaşımın önerisi ile ilk kez lahana yani bildiğimiz beyaz lahana salatası yaptım ve yedim. beyaz lahanayı marul kıvırcık gibi dogruyoruz içine de ne isterseniz. ben havuç dereotu domates koydum zeytinayğladım ve tadı gayeeeeeeet güzel oldu. ben lahanayı severim ama ilk kez bu şekilde yedim cidden güzel oldu. yemek faslı bitti yani 6:30 da bitti:) bugün spor yapamicam çünkü hasta olucam ve bi yorgunluk var 3 ünde oluyorum genelde yarına olurum diye düşünüyorum. şimdilik byee

günaydın kızlar soğan suyumu içtim bekliyorum yumurtalarımı yicem. sizler naptınız

yumurtalarımı da yedim. akşam için kuru börülce diğer adıyla karagöbek yapıcam zeytinyağlı hafta sonları iki öğün yetiyor. kızlar hep ben yazıyorum sizlerden katılım olmuyor ama yaa

Selam kızlar daha önce yazmıştım zeytinyaglı karagöbek yapmıştım ama canım felaket tavuk istedi :) bende 8 tane tavuk kanat kızarttım ve yedim :( başka bişi yemicem.

Günaydın kızlar. bu sabah 700 gr fazla çıktım sebebi regl günümün gelmesi. moralimi bozmuyorum :) regl bittikten sonra baya düşmüş olacağıma eminim. sabah kalktım soğan suyumu içtim. birazdan kahvaltımı edicem.

Günaydın kızlar. bu sabah 700 gr fazla çıktım sebebi regl günümün gelmesi. moralimi bozmuyorum :) regl bittikten sonra baya düşmüş olacağıma eminim. sabah kalktım soğan suyumu içtim. birazdan kahvaltımı edicem.

ezezcim kahvaltiya gec kalmissin ben yaptim bile :-):-) bu arada gunaydin :-)

ezezcim kahvaltiya gec kalmissin ben yaptim bile :-):-) bu arada gunaydin :-)

sanırım geç kaldım günaydın demek için:)) ama olsun günaydınn:)
öğle yemeğimi yazıyorum; 6 7 adet tavuk kanat ızgara yaptım tost makinesinde yanında biraz bulgur pilavı ve kocaman bir bardak ayran bugünlük sanırım yeticek. akşam 6 7gibi midem kazınırsa şayet biraz yogurt yemeyi düşünüyorum.bu arada hala hasta olmadım ama karnım çok ağrıyor gece olurum diye düşünüyorum

Back