• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

merhabalar
bende katılmak istiyorum kızlar daha önce 90 topıkındeydım
uzun zamandır gırmedım düzenli
şimdi bakınırken sizleri gördüm bende katılmak istiyorum ufak tefek destek istiyorum

94 kiloyum boyum 1,60
daha önce diet yaptım ama hep 7-8 kılo verım gerisi kaldı

sizelere destek olmak ve ve destek almak istiyorummm:16::16::16:

hosgeldin canim.. birbirimize destek icin burdayiz :-):-)
ama once gercekten isin beyinde bitmesi gerekiyor bu sefer birakma..nasil bir diyet yapmayi dusunuyorsun peki?
Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app

hosgeldin canim.. birbirimize destek icin burdayiz :-):-)
ama once gercekten isin beyinde bitmesi gerekiyor bu sefer birakma..nasil bir diyet yapmayi dusunuyorsun peki?

hoşbulduk boncuk bırakmıcam inş.

nasıl bır diyet yapacagımm??hımm işte az yemeyi düşünüyorum cnm işte güzel bir kahvaltı 2dilim tam bugday ekmeği diye baslayann az yiyip güzel spor yapmayı düşünüyorum özgüvenim kayıp onu arayıp bulacagım

sen ne zaman basladın neler yapıyorsun?

hoşbulduk boncuk bırakmıcam inş.

nasıl bır diyet yapacagımm??hımm işte az yemeyi düşünüyorum cnm işte güzel bir kahvaltı 2dilim tam bugday ekmeği diye baslayann az yiyip güzel spor yapmayı düşünüyorum özgüvenim kayıp onu arayıp bulacagım

sen ne zaman basladın neler yapıyorsun?

canim ben gecen yil dukan diyeti yaptim uc ayda onuc kilo verdim benim icin gayet ideal bi kiloydu fakat ne yazikki guclendirme ve koruma evresini yapamadigim icin verdigim kilolari hooopppp geri aldim diyete baslayalida bugun ucuncu gunum 7 mayisda basladim asiri kati bi diyet yapmiyorum bu seferki amacim yavas ve kalici kilo vermek ben hmur isi,seker,abur cuburu ve tuzu asitli icecekleri yani zararli herseyi cikardim suan hayatimdan porsiyonlari kucuk tutup gun icinde yesil cay ve bol su tuketmeye gayret ediyorum.bak ben suan 77,5 kiloyum ama daha once 85 e kadar ciktim nasil bir ozguven kaybi yasadigini tahmin edebiliyorum bende ayniyim yazin giydigim o bicir bicir renkli elbiseleri sortleri tisortleri giyemiycem diyete baslama niyetim vardi ama yaz icin gec kaldim neyse artik gittigi kadar ama burasi cok iyi guzel motive ediyoruz birbirimizi yeterki takipte kalalim vercez kilolari ayyyy ne cok yazdim bea hakkinizq.gectim valla kusura bakmayin :-):-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ezezcim bu arada o jillinmidir nedir onu yapayim dedim ayy bildigin bacaklarim tutuldu :-) bana gorede.degilmis zaten hicte istemem oyle itici kasli bacaklari :-P kedi ulasamadigi cigere mundar der hesabi oldu benimki :-) kizlarcim aksami hafif atlatayimm dua edin simdilik kactim ben neler yaptiklarinizi yazin :-):-)

boncukcum yaptıgım dıyetler uzun surelı olmadıgı ıcın 2 yıldır 3-4 kılo verıyorum sonra tekrar alıyorum ilaç kullandım gecen ay 97 den 94 e düştüm bir saglık sorunum yok sukur inş. bundan sonra herşey farklı olacak ınanıyorum

ögle yemegım bıraz fazla ve gec oldugu için aksam bır bardak sut içmeyi düşünüyorum kendı surahımı doldurdum onu bıtırecegım inş.

senınde soyledıgın gıbı yaz ıcın bıraz gec kaldık ama olsun bende ılk etapta bıraz hızlı vermek sonrasında yavas ve kalıcı vermeyı dusunuyorum
gecen yaz taltılnde denize haşema ıle gırmeye cekınmıstım bu yaz onu yasamayı istemıyorum

bugunde benım mıladım 9 MAYIS CUMA burada bitmiştir

cumalarımı tartılıyorsunuzz??

boncukcum yaptıgım dıyetler uzun surelı olmadıgı ıcın 2 yıldır 3-4 kılo verıyorum sonra tekrar alıyorum ilaç kullandım gecen ay 97 den 94 e düştüm bir saglık sorunum yok sukur inş. bundan sonra herşey farklı olacak ınanıyorum

ögle yemegım bıraz fazla ve gec oldugu için aksam bır bardak sut içmeyi düşünüyorum kendı surahımı doldurdum onu bıtırecegım inş.

senınde soyledıgın gıbı yaz ıcın bıraz gec kaldık ama olsun bende ılk etapta bıraz hızlı vermek sonrasında yavas ve kalıcı vermeyı dusunuyorum
gecen yaz taltılnde denize haşema ıle gırmeye cekınmıstım bu yaz onu yasamayı istemıyorum

bugunde benım mıladım 9 MAYIS CUMA burada bitmiştir

cumalarımı tartılıyorsunuzz??

canım hoşgeldin aramıza. hiçbişi için geç kalmadık yaza daha çok sağlam bi şekilde gidilirse güzel sonuçlar alınabilir. öncelikle OLACAK dicez ki olsun. kızlar salatamın fotosunu attım yorum yapmadınız:))) ben bi tek o salatayı yedim ve bolca yeşil çay içtim. hala regl olamadım boncuk sanırım şu soğan suyu beni etkiledi. 3 ünde olmam gerekiyordu hala olamadım karnım agrıyor belim çok agrıyor ve felaket şişim ancak regl olamıyorum hala. tv karşısında oturuyorum:)) sen bu akşam misafirlikteydin dimi inşallah çok yememişsindir. midem rahatsız dicektin ya :))

canım hoşgeldin aramıza. hiçbişi için geç kalmadık yaza daha çok sağlam bi şekilde gidilirse güzel sonuçlar alınabilir. öncelikle OLACAK dicez ki olsun. kızlar salatamın fotosunu attım yorum yapmadınız:))) ben bi tek o salatayı yedim ve bolca yeşil çay içtim. hala regl olamadım boncuk sanırım şu soğan suyu beni etkiledi. 3 ünde olmam gerekiyordu hala olamadım karnım agrıyor belim çok agrıyor ve felaket şişim ancak regl olamıyorum hala. tv karşısında oturuyorum:)) sen bu akşam misafirlikteydin dimi inşallah çok yememişsindir. midem rahatsız dicektin ya :))

mrb canim salatanin fotosu yok ama yuklenmedimi acaba ? kucuk bi dilim tatli ile kurtuldum canim :-):-) napalim oda benim odulum olsun :-P cok yaptim ya odul olsun diyorum :-)

:) o kadar olur canım fazlası olmamıs ya buna şükür

Ben görüyorum fotoyu ama neden sen göremıyorsun acaba

hosbuldum cnm inş. güzel sonuclar alıcaz :34::34:

ayrıca ben salatanı gordum gayet guzel gorunuyorduu afıyet olsunnn

günaydın kızlarrrr:16::16:

gunaydin kizlar.. daha yeni uyandim malum tatil :-):-) telefondan giriyorum acaba ondanmi goremedim ki fotoyu neyse bugun yogun bir spor yapicam :-)
ev isi :-):-) camlar silinecek, halilar silinecek, ev supurulece vs vs. ooooooo is cokkk :-) ama simdi guzel bi kahvalti gerek bana mmmm yumurtadan degisik olsun hem gozum hem nefsim hemde karnim doysun dimi :-) bugun menemen yapicam kahvaltiya yanina biraz peynir, bes adet yesil zeytin vee yesil cayyy..ve mutlu haber en sona biraktim aslinda haftada bir tartilacaktim ama dyanamadim kizlar 1 kilo vermisim kusurati varmi bilmiyorum eksigi fazlaasi dijital baskul bozuldugu icin manuelle tartiliyorum uc gunde gayet iyi gibi sudur gerci ama sbah sabah yuzumu guldurdu :-):-):-)

Günaydın kızlar ;) kendi günlüğüm olmasina ragmen sizleri cok samimi buldum ve yazıyorum. Oncelikle beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim :) boncuk dun ben temizlik yaptım bi de üstüne mantı açtım Allah yardimcin olsun. Yaptığın işleri spor olarak düşün daha çabuk bitiyor sanki ;)))
Ezez yengem bir dönem soğan suyu içmişti zaten regli olamıyordu tedavi görmüş düzene girmişti soğan suyu icince uzun bir donem yine olamadi tekrar tedavi gördü hatta doktoru cok kizmisti. Dikkat et canım bitki de olsa vücudunun dengesini bozuyor demek ki.

Ben bu sabah kahvalti da
1 parça peynir
6 adet light zeytin (cok seviyorum normalini hic aramam ama )
1 haşlanmış yumurta
3 ince dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Semizotu
Emzirdigim icin dereotu yedim
Açık çay içtim.
Şimdi su içmeye devam ediyorum. Ben kendimi bildim bileli gece uyurken aralarda hep su içerim sabahta uyanir uyanmaz en az bir büyük bardak su içerim ama ilik su kesinlikle icemem. O yüzden suyumu hiç c olcmuyorum. Emzirdigim icin zaten cok susuyorum. ;) ;)

Günaydın kızlar ;) kendi günlüğüm olmasina ragmen sizleri cok samimi buldum ve yazıyorum. Oncelikle beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim :) boncuk dun ben temizlik yaptım bi de üstüne mantı açtım Allah yardimcin olsun. Yaptığın işleri spor olarak düşün daha çabuk bitiyor sanki ;)))
Ezez yengem bir dönem soğan suyu içmişti zaten regli olamıyordu tedavi görmüş düzene girmişti soğan suyu icince uzun bir donem yine olamadi tekrar tedavi gördü hatta doktoru cok kizmisti. Dikkat et canım bitki de olsa vücudunun dengesini bozuyor demek ki.

Ben bu sabah kahvalti da
1 parça peynir
6 adet light zeytin (cok seviyorum normalini hic aramam ama )
1 haşlanmış yumurta
3 ince dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Semizotu
Emzirdigim icin dereotu yedim
Açık çay içtim.
Şimdi su içmeye devam ediyorum. Ben kendimi bildim bileli gece uyurken aralarda hep su içerim sabahta uyanir uyanmaz en az bir büyük bardak su içerim ama ilik su kesinlikle icemem. O yüzden suyumu hiç c olcmuyorum. Emzirdigim icin zaten cok susuyorum. ;) ;)

su icmen cok guzel canim ben ne yazikki o konuda ozurluyum :-) elimde olmazsa kendimi zorlamazsam be yazikki icemiyorum..bugun fazla kalori harcayacagim kesin :-):-) simdi yaptim kahvaltimi yavas yavas girisecegim ise anca bitiririm belkide yarim klir bilemiyorum bi hafta sonum var iste ondada dinlenemiyorum :-P:-P bu arada menemenim yagsiz ve tuzsuz olmasina ragmen fena degildi peynir yerinede kozlenmis biber yedim kizlar protein az oldu bu sabah amannn olsun bu kadarcik :-)

$1399709378454.jpg
iste yedigim sadece bu yuklemeyi umarim basarabilmisimdir.

Kızlaaaaaaaaaaaar günaydın. uyanalı baya oldu ama kahvaltı ile ugraştım falan ancak firebildim. boncuk tabagına bayıldım süper görünüyor yüklenmiş foton. bu arada 1 kilo sudur demişsin ama diyet olmasa onu bile göremiyoruz o yüzden mutlu ol her ne olursa olsun daha hafifsin ben öyle düşünüyorum kaldı ki sağlıkı besleniyorsun açlıktan ölücek bi diyet değil bizimki. çok sevindim haftaya bi kilo daha eksik çıkıcak görüceksin. yavyucum benim reglim 1 hafta gecikti karnım agrıyor göbegim şiş dediğin gibi soğan suyundan olabilir mi acaba bilemiyorum ama artık içmiyorum dengemi bozdu sanırım. sabah bende bi yumurta peynir salatalık ve domates yedm. ögleden sonra zeytinyaglı fasulye yapıcam bi kaç gün onu yicem yani. siz baya yoruluyorsunuz kızlar ev işi falan ben bekarım ve yalnız yaşadıgımdan ev işi vb çok olmuyor o sebepten doğal spor yapma şansım olmuyor. bugün koşu bandına çıkarım sanırım. yemeklerimizin fotolarını koyalım kızlar motive oluyoruz

Kızlaaaaaaaaaaaar günaydın. uyanalı baya oldu ama kahvaltı ile ugraştım falan ancak firebildim. boncuk tabagına bayıldım süper görünüyor yüklenmiş foton. bu arada 1 kilo sudur demişsin ama diyet olmasa onu bile göremiyoruz o yüzden mutlu ol her ne olursa olsun daha hafifsin ben öyle düşünüyorum kaldı ki sağlıkı besleniyorsun açlıktan ölücek bi diyet değil bizimki. çok sevindim haftaya bi kilo daha eksik çıkıcak görüceksin. yavyucum benim reglim 1 hafta gecikti karnım agrıyor göbegim şiş dediğin gibi soğan suyundan olabilir mi acaba bilemiyorum ama artık içmiyorum dengemi bozdu sanırım. sabah bende bi yumurta peynir salatalık ve domates yedm. ögleden sonra zeytinyaglı fasulye yapıcam bi kaç gün onu yicem yani. siz baya yoruluyorsunuz kızlar ev işi falan ben bekarım ve yalnız yaşadıgımdan ev işi vb çok olmuyor o sebepten doğal spor yapma şansım olmuyor. bugün koşu bandına çıkarım sanırım. yemeklerimizin fotolarını koyalım kızlar motive oluyoruz

evet bencede koyalim boylelikle kacamak yapma sansimz olmaz :-):-) yaaa ne guzel tadini cikar bekarligin :-):-) kizlar hava benimle dalga gecti resmen tam camlari sildim bir yagmur bastirdiki sormayin gitti benim emeklerim :-( halimi sildim evi supurdum duvarlari sildim hmmm simdi meyvemi yiyiyorum daha sonrada toz alma lavobo ovma var:-) bugun iyi enerji sarfettim hehee :-):-)

evet bencede koyalim boylelikle kacamak yapma sansimz olmaz :-):-) yaaa ne guzel tadini cikar bekarligin :-):-) kizlar hava benimle dalga gecti resmen tam camlari sildim bir yagmur bastirdiki sormayin gitti benim emeklerim :-( halimi sildim evi supurdum duvarlari sildim hmmm simdi meyvemi yiyiyorum daha sonrada toz alma lavobo ovma var:-) bugun iyi enerji sarfettim hehee :-):-)

Tüh ya üzüldüm camlarına ama olsun spor oldu sana iyi oldu. Ben fasulyemi yapıyorum pissin bi yürüyüşe çıkim diyorum

temizlik bugunluk bitti kizlar ama bende yoruldum baya :-( aksam yemegimi hazirliyorum simdide cok gec kalmasin en gec altida yemis olmam lazim altidan sonra cisss :-) siz neler yaptiniz?

Bu günlük geçmiş olsun boncukcum :) ara öğünde uc erik kurusu yedim. Öğlen yemeği olarak yağsız yeşil mercimek yemeği yedim. Cok seviyorum iku tabak yedim. Biraz abarttim ama en sevdiğim yemektir. Birde bebise gaz yapmasin diye dokuz aydır yemiyorum. Aksam yemeği yemeyi düşünmüyorum doğal olarak :) sizlerde neler var akşama :)

ben aksam yemegimi yedim ogle menum meyveydi cunku yemesem aksam kesin baska seylere saldirirdim :-) kabak yaptim firinda kesinlikle tavsiye ediyorum cok doyurucu ve lezzetli..hic diyet yapiyo gibi hissetmiyorsun yerken :-):-) hos bizimki zaten diyetin otesinde saglikli beslenme..

Selam kızlar akşam yemegimin fotosunu koydum. Ögldm için ben bşey yemedim. Türk kahwesi we sodayla geçiştirdim. Şimdi fasulseyimi yiyip ayranımı ıçicem

Eklentiler

• $1399733430071.jpg
    $1399733430071.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 43
Back