• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

evet hemen yarın başlamalısın. işyerinde WC yok mu ki?? sabah yumurta ve peynir ye tok tutuyor. zaten 1 hafta sonra öğlenleri bile acıkmıyorsun öle sölim. öğlen de etli sebze vya zeytinyağlı bişiler yeme şansın olur mu bilmiyorum. ben şanslıyım biraz:) ev işe yakın öğlen yürüyerek geliyorum ve haırladığım yemeğimi yiyorum. akşam sana kalmış artık salata yogurt ne bulursan:) ama lütfen bu sefer olucak diye başla işe motivasyonunu kaybetme

yok bu sefer kararliyim gittigi yere kadar yok canim wc varda iste guvenemiyorum :-) ogleye taze fasulyem var yanimda goturcem menum hazir :-):-) aksamada kabak yapsam diyorum bol sarimsakli yogurtlu :-) ama kisenin bilmemesi lazim yoksa inadina zorluyolar teklifleri kibarca cevirmem lazim taktiklerde hazir :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydnnnn.. cok guzel birgun :-) yarim litre suyumu ictim yumurtalarimi hasladim dokuzbucuk gibi yicem ogleye fasulye ve yogurdum var iyi basladim :-):-)

Günaydın canım. Çok sewindim başlamana. Tam gaz dewam. Suyu unutma. Ben sabah çok erken uyandım uyuyamadım kahwe içince canım bşey istemedi 1 tane yumurta yedim dayandım suya. Öglen barbunyam war ayranla onu yicem.

Günaydın canım. Çok sewindim başlamana. Tam gaz dewam. Suyu unutma. Ben sabah çok erken uyandım uyuyamadım kahwe içince canım bşey istemedi 1 tane yumurta yedim dayandım suya. Öglen barbunyam war ayranla onu yicem.

yok aldim suyumu yanima :-):-) yesilcayimida ictim karnim tok gibi zaten muhtemelen bende bir yumurta ile ogleyi ederim diye dusunuyorum :-)

yok aldim suyumu yanima :-):-) yesilcayimida ictim karnim tok gibi zaten muhtemelen bende bir yumurta ile ogleyi ederim diye dusunuyorum :-)

belki ilk gün diye biraz acıkırsın ama maksimum 10 güne açlık hissi bitiyor söylim. adet olucam ya normalde bu dönem bende nasıl bir iştah olurdu anlatamam dün daireye baklava geldi ve ben yemedim hiç canım istemedi inanamıyorum kendime:)

belki ilk gün diye biraz acıkırsın ama maksimum 10 güne açlık hissi bitiyor söylim. adet olucam ya normalde bu dönem bende nasıl bir iştah olurdu anlatamam dün daireye baklava geldi ve ben yemedim hiç canım istemedi inanamıyorum kendime:)

yaaa baklava yenmezmi hiccc ;-);-) zaten bir hafta gectimi gerisi kolay :-) hic kacamak yapmiyormusun

yaaa baklava yenmezmi hiccc ;-);-) zaten bir hafta gectimi gerisi kolay :-) hic kacamak yapmiyormusun

İnan hiç yapmadım 24 nisandan beri. Adet döneminde oldugum halde yapmadım.belki ilerleyen zamanda cok sewdigim bsey yiyebilirim ama bu saate kadar kaçamak olmadi hiç :)

Jillian 30 day dye bşi war akşam ewe gidim wideolari indirim denicem

Jillian 30 day dye bşi war akşam ewe gidim wideolari indirim denicem

o neymis simdi duydum daha :-):-)

Kadınlar kulübünde de war bi araştır istersen. 30 günde sıkılaşma oluyormuş baya

Ögle yemegim zeytinyaglı barbunya we koca bi bardak ayran

Suya dayandım 3 lt olacak az kaldı. Boncuk sen naptın

Hani yoksun? Sakın kaçamak yapim deme

Hani yoksun? Sakın kaçamak yapim deme

yok canim kacamak yapmadim birbucuk ltreye yakin ictim kalanini evde tamamlicam cunku bizim wc borusu patladi az kaldi sincik bende patlicam :-):-)

Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app

bugun yediklerimi toplarsak.. sabah ac karnina yarim ltre su ictim sekizde bir bardak yesil cay ictim onda bir adet haslanmis yumurta oglen on ikidede zeytin yagli taze fasulye yedim simdide dunden kalab kuru fasulyem vardi kuru fasulye piyazi yapip yedim bol eksili az yagli :-) bugunluk bu kadar fermuari cektim artik yatana kadar su ve bir bardak daha yesil cay icebilirim dahasi gitmemeli migdeye iradeli olarak ins atlatabilirim ilk gunu simdiye kadar iyi gitti

bugun yediklerimi toplarsak.. sabah ac karnina yarim ltre su ictim sekizde bir bardak yesil cay ictim onda bir adet haslanmis yumurta oglen on ikidede zeytin yagli taze fasulye yedim simdide dunden kalab kuru fasulyem vardi kuru fasulye piyazi yapip yedim bol eksili az yagli :-) bugunluk bu kadar fermuari cektim artik yatana kadar su ve bir bardak daha yesil cay icebilirim dahasi gitmemeli migdeye iradeli olarak ins atlatabilirim ilk gunu simdiye kadar iyi gitti

ilk gün için süpersin seni tebrik ediyorum:)) ben akşam yine barbunyamdan yedim başka bişi yemedim. çay içiyorum. sen gibi fermuarı kapattım bende:)

Günaydın. Sabah 2 yumurtamı yedim suya dayandım.

gunaydin bir bardak ayran ve bir yumurtami yedim ogleye de meyvem var meyvesiz duramayan biri icin meyvesiz kalmak olmaz bende ogun olarak dahil ettim ama daha su icemedim ben su icme ozurluyumde :-(

Günaydın kizlar :) bende diyet yapıyorum günlüğüm var ayrıntılari orada yazıyorum ama sizlerle de birlikte devqm etmek isterim.27 yaşındayım 21.04.2014 te diyete 91.1 ile başladım. Sekiz bucuk aylik bir kizim var. Emziriyorum. Beni de aranıza kabul eder misiniz ?

Günaydın kizlar :) bende diyet yapıyorum günlüğüm var ayrıntılari orada yazıyorum ama sizlerle de birlikte devqm etmek isterim.27 yaşındayım 21.04.2014 te diyete 91.1 ile başladım. Sekiz bucuk aylik bir kizim var. Emziriyorum. Beni de aranıza kabul eder misiniz ?

hosgeldin canim.. gitsin kilolar dimi ne kadar verdin peki?allah bagislasin kizini emzirirken zor olmuyormu diyet ?

Back