• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

akşamüstü 5 de çıktım yürüyüşe tam 1 saat 11 dakika yürümüşüm:) eve geldim kahve içtim başka bişi yok yemicem zaten bugünlük yemek faslı bitti ilerieyen saatlerde yeşil çay içmeyi planlıyorum o kadar.

Günaydın kızlar. Sabah sogan suyumu içemedim gec kaldım yine. Yumurtalarımı yedim. Bu kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Suya dayandım :) 3 lt tmamamlamalıyım. Ha bide soda ictim az önce

Suya dayandım :) 3 lt tmamamlamalıyım. Ha bide soda ictim az önce

cok iyisin ya takip ediyorum sni bak :-):-) ben hala beklemedeyim adet olmadim ins bebis vardir :-):-)

İnsallah wardır canım allah gönlüne göre wersin. Degilsen birlikte devam edicez ona göre

İnsallah wardır canım allah gönlüne göre wersin. Degilsen birlikte devam edicez ona göre

evet degilsem beraber devam edicez :-)

Bikaç güne belli olur umarim

Bikaç güne belli olur umarim

insallah bende dort gozle bekliyorum galiba anneler gunu hediyesi olcak insallahh :-):-)

Ögle yemegimi yazıyorum 4-5 kaşık kadar dünkü bulgur pilawım yine dünden kalan 3 adet tawuk kanat we yine dünden kalan 2 kasık karagöbegimi yedim we bi bardak ayran içtim. 3 lt suyum bitmek üzre. Akşama salata düşünüyorum.

Bugünkü yeme içme lıstesi bu kadar

Hala hasta olmadım göbegim çok şiş

Selam kızlar akşam 3 tane kırmızı biber dolması yedim ama pirinçli değil elbette lor peynirli biber dolması o kadar şuan çay içiyorum. spor yapamadım halim yok pek. Bu akşamlık bu kadar.

Günaydın kızlar. Sabah 2 yumurtamı yedim suya dayandım :) bu kadar. Hala hasta olamadm

Selam. Ögle yemegimi yedim. Dünden kalan lorlu biber dolmam yani 3 adet we koca bir bardak ayran ıctim. Akşama salata düsünüyorum

Selam. Ögle yemegimi yedim. Dünden kalan lorlu biber dolmam yani 3 adet we koca bir bardak ayran ıctim. Akşama salata düsünüyorum

mrb canim maalesef bugun adet oldum artik bnde seninleyim :-):-) yarindan itibaren ins baslicam dukanami baslasam diyorum ama bilemedim

mrb canim maalesef bugun adet oldum artik bnde seninleyim :-):-) yarindan itibaren ins baslicam dukanami baslasam diyorum ama bilemedim

:( üzüldüm yaa hasta olmana. neyse sıkma canını çok istiyorsun bebek belli inşallah en kısa sürede olur diyelim. yarından tezi yok başlamalısın. ben karatay vari bişi yapıyorum. sende çok katı kuralları olan bişi yapma bence çünkü insan sıkılıyor gevşek olursan daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum

akşam bi tabak salata yedim bi yandan zeytinyağlı barbunya yaptım yarın ve sonraki gün için. çay içiyorum

:( üzüldüm yaa hasta olmana. neyse sıkma canını çok istiyorsun bebek belli inşallah en kısa sürede olur diyelim. yarından tezi yok başlamalısın. ben karatay vari bişi yapıyorum. sende çok katı kuralları olan bişi yapma bence çünkü insan sıkılıyor gevşek olursan daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum

evet istiyorum canim ya bende uzuldum ama Allahtan yani.yapacak bisey yok verende o alanda..rabbim daha cok aratmasin..bende oyle yapayim diyorum siki diyete gelemem gibi geliyo sabah haslqnmis yumurta yiyip yesil cayimi iciyim ogleye kadarda icebildigim kadar su dicem ama benim wc sikinti :-):-) evde olsam neyse :-):-) bakcaz artik bende dortten sonra suya yuklenirim yesil cayimin bir bardaginida aksama birakirim simdiden ne cok plan yaptum ya :beer:

evet istiyorum canim ya bende uzuldum ama Allahtan yani.yapacak bisey yok verende o alanda..rabbim daha cok aratmasin..bende oyle yapayim diyorum siki diyete gelemem gibi geliyo sabah haslqnmis yumurta yiyip yesil cayimi iciyim ogleye kadarda icebildigim kadar su dicem ama benim wc sikinti :-):-) evde olsam neyse :-):-) bakcaz artik bende dortten sonra suya yuklenirim yesil cayimin bir bardaginida aksama birakirim simdiden ne cok plan yaptum ya :beer:

evet hemen yarın başlamalısın. işyerinde WC yok mu ki?? sabah yumurta ve peynir ye tok tutuyor. zaten 1 hafta sonra öğlenleri bile acıkmıyorsun öle sölim. öğlen de etli sebze vya zeytinyağlı bişiler yeme şansın olur mu bilmiyorum. ben şanslıyım biraz:) ev işe yakın öğlen yürüyerek geliyorum ve haırladığım yemeğimi yiyorum. akşam sana kalmış artık salata yogurt ne bulursan:) ama lütfen bu sefer olucak diye başla işe motivasyonunu kaybetme

Back