Suya dayandım :) 3 lt tmamamlamalıyım. Ha bide soda ictim az önce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah wardır canım allah gönlüne göre wersin. Degilsen birlikte devam edicez ona göre
Bikaç güne belli olur umarim
insallah bende dort gozle bekliyorum galiba anneler gunu hediyesi olcak insallahh
Selam. Ögle yemegimi yedim. Dünden kalan lorlu biber dolmam yani 3 adet we koca bir bardak ayran ıctim. Akşama salata düsünüyorum
mrb canim maalesef bugun adet oldum artik bnde seninleyimyarindan itibaren ins baslicam dukanami baslasam diyorum ama bilemedim
üzüldüm yaa hasta olmana. neyse sıkma canını çok istiyorsun bebek belli inşallah en kısa sürede olur diyelim. yarından tezi yok başlamalısın. ben karatay vari bişi yapıyorum. sende çok katı kuralları olan bişi yapma bence çünkü insan sıkılıyor gevşek olursan daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum
evet istiyorum canim ya bende uzuldum ama Allahtan yani.yapacak bisey yok verende o alanda..rabbim daha cok aratmasin..bende oyle yapayim diyorum siki diyete gelemem gibi geliyo sabah haslqnmis yumurta yiyip yesil cayimi iciyim ogleye kadarda icebildigim kadar su dicem ama benim wc sikintievde olsam neyse bakcaz artik bende dortten sonra suya yuklenirim yesil cayimin bir bardaginida aksama birakirim simdiden ne cok plan yaptum ya :beer:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?