Şuan çok mutluyum sabah 600 gr daha eksik çıktım:)) kahvattımı hazırlıyorum bir yandan iki adet yumurta haşlanıyor yanında peynir ve salatalık yicem. soğan suyumu içtim bu arada
cok iyi gidiyorsun ya masallah valla beni.de fena gaza getiriyorsun soyliyim :)ben bi kac gun daha boyle az dikkat ederek gitcem acikcasi bebek haberi bekliyorumeger hamile degilsem iste o zaman seninle kiyasiya yarisabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
aaa çok sevindim umarım hamilesindir:)) gaza gel tabiki bu iyi bişi:)) hayırlısı ne ise o olsun şayet hamile değilsen beklerim birlikte yaza kadar götürürz inşallah. şimdilik diyet iyi gidiyor ama sende bilirsin ki ilk haftalar hızlı gider kilo yani su ile birlikte gider dolayısıyla ilk haftaya bel bağlamıyorum sürece bakıcaz artık:) d vitamini iğneleri de yaptırıyorum çok düşüktü seviyem 8.39 civarındaydı canan karatay 80 civarı ideal diyor. önümüzdeki hafta son iğnemi yaptırıcam ve ölçütürcem kaça çıkmış d vitaminim. birlikten güç doğar hamile değilsen bekliyorum:))
Günaydın kızlar cok mutluyum 89 u gördüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bravooo kendim vermis gibi sevindim ya cok istikrarlisin masallahh;-);-)
valla çok sevindim 89.2 yi gördüm. senin hamilelik haberini bekliyorum şayet değilsen tam gaz birlite devam edelim. valla çok mutluyum giden su mudur yağ mıdır bilmiyorum ama çok sevinçliyim:)
canım sen kaç kiloydun bu arada
canım sen kaç kiloydun bu arada
24 nisana badşladım canım 23 nisan tatildik ya sonraki gün başladım. inşallah hep böyle gider:) haberlerini bekliyorumyqgdir o yagdir gidiyo ya sonucta haticeye degil neticeye bakalim dimi amakac haftada verdin sen peki?
24 nisana badşladım canım 23 nisan tatildik ya sonraki gün başladım. inşallah hep böyle gider:) haberlerini bekliyorum
insallah canim ya gayet iyi gidiyosun sogan suyunun faydasi cok bence sana ben onu icemedim cok kotu kokusu :-(calisiyorsun galiba haraketli bi isinmi var gerci spor da yapiyoun cok ozendim simdi bak
Günaydın kızlar. bu sabah 700 gr fazla çıktım sebebi regl günümün gelmesi. moralimi bozmuyorum :) regl bittikten sonra baya düşmüş olacağıma eminim. sabah kalktım soğan suyumu içtim. birazdan kahvaltımı edicem.
ezezcim kahvaltiya gec kalmissin ben yaptim bilebu arada gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?