• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Bu öglen son ıspanagımı yedim. Nihayet bitti :) aksamı düşünmedm henuz. Fikri olan war mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kabak yap canim ben kabak yapicam :-)

Tarifide werir msn canım

Akşama sanırim yesil mercimek yapıcam

Tarifide werir msn canım

canim gec gordum k.bakma halka halka dograyip kabaklari tuzla ve cok az yag koy.zeytin yagi borcama koy ve firina sur.kixarinca uzerine sarimsakli yogurt dok ustune tercihen nane cok hafif pratik ve lezzetli oluyor denemeni tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Guzel olur bu ewet. Bu aksam icın yeşil mercimek yaptm bitsn kabagı denicem

Bi tabak mercimek yedim. Bu akşam bu kadar :) 40 dakika kadar eliptik yapıcam.

Bisiklete bindim ancak 40 dk binemedim :( 20 dakika binebildim. Duşumu aldım. Bu gecelik bu kadar. Iyi geceler kızlar

Günaydın kızlar. Sabah uyanamadım geç kaldım ama haşlanmış yumurtalarımi yedim sagan suyumu içemedim ama :( haliyle sporumu da yapamadım. Bugünlük böyle oldu artık. Öglen yemege gidicez et yemeyi düşúnüyorum umarım kaçamak yapmam. Sizlerde durumunuzdan haberdar edin

Kızlar kilo düşüşümü çizelgeye koydum. ilk hafta hızlı gitti bakalım devamı nasıl olacak. sizde neler var

Kızlar kilo düşüşümü çizelgeye koydum. ilk hafta hızlı gitti bakalım devamı nasıl olacak. sizde neler var

telden giriyorum canim cizelgeni goremedim merak ettim kac kilo verdigini ben daha cok aksamlari bisey yememeye calisiyorum gunduzde dikkat ediyorum ama daha tartilmadim c.tesi tartilmistim en son :-) o tartiya cikmakta zulum resmen ya ayni kilolari gormek istemiyorum ama gitmiyoda ben extra spor da yapamiyorum ondan olsa gerek ufffff haytim boyunca yiyip yiyip kilo almayanlara cok imrenmisimdir :-):-)

telden giriyorum canim cizelgeni goremedim merak ettim kac kilo verdigini ben daha cok aksamlari bisey yememeye calisiyorum gunduzde dikkat ediyorum ama daha tartilmadim c.tesi tartilmistim en son :-) o tartiya cikmakta zulum resmen ya ayni kilolari gormek istemiyorum ama gitmiyoda ben extra spor da yapamiyorum ondan olsa gerek ufffff haytim boyunca yiyip yiyip kilo almayanlara cok imrenmisimdir :-):-)

Canım 93 den 90.8 e indim. Gecen perşembe başlamıştım. Akşamları waktın oluyorsa leslie 3 mili öneririm felaket inceltiyor bacakları. Ben henüz başlamadim inşallah bu akşam yine başlicam.

Haftada bi tartılmak en iyisi motiwasyon açısından. Istikrarlı olmalıyız canım. :)

Canım 93 den 90.8 e indim. Gecen perşembe başlamıştım. Akşamları waktın oluyorsa leslie 3 mili öneririm felaket inceltiyor bacakları. Ben henüz başlamadim inşallah bu akşam yine başlicam.

sen cok iyi vermissin ya baya iyi yani yas kacti?

e çok rahat verirsin:) benden daha rahat verirsin bence

azicik daha cok.tutsam bogazimi vericemde :-) gecen yil dukanla cok iyi vermistim ama tekrar yapiyim dedim tansiyonum cok dustu.

azicik daha cok.tutsam bogazimi vericemde :-) gecen yil dukanla cok iyi vermistim ama tekrar yapiyim dedim tansiyonum cok dustu.

Burası motiwasyon için iyi bi yer. Azıcık gaza gel hadi yapablirsin

iyi akşamlar kızlar. öğlen yediim köfteyi ancak eritebildim sanırım. 6 tane köfte yedim sadece sanırım midem küçülmüş. akşam hiçbirşey yemedim sadece şekersiz sütlü türk kahvesi içtim. şimdi de yeşil çayımı içicem. bu gecelik bu kadar spor yapmadım ama :(

Şuan çok mutluyum sabah 600 gr daha eksik çıktım:)) kahvattımı hazırlıyorum bir yandan iki adet yumurta haşlanıyor yanında peynir ve salatalık yicem. soğan suyumu içtim bu arada

Back