90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

bugün sporumu yapamayacağım.yakın bir akrabanın düğünü var elbise kuaför derken baya zorlandım ama diyete devam.
öğle yemeğinde 1 paket tuzlu çubuk 1 küçük ayran toplam 223 kcal. şimdi evdeyim akşam yemeği bulmaya çalışıyorum.sabah 50 ip atlamıştım şimdide 50 atladım yemeğimi yiycem inşallah yine 7den sonra yemek yok.yarım litre su içebildim ancak ya umarım aksama kadar 2 litre kadar daha içebilirim.diyete devam ama yine de düzenim bozuldu canım sıkıldı

Olsun öglen sıkı yeki akşama bişelere saldırma ben gine akşamda yürümyi düşünüyorum bi arkadaşım bana zayıflamasın dedi yupi çok sevindim olur ögle arada her zaman alışkanlık yapmada buda senin nazar boncugun olsun ben kaçıyom yürüycem biraz akşama

5 ad fındık
5 ad beyaz leblebim ve sütüm var tatlı olarak 500 ad ip atlıycam bugün enerjim hatsafada

çok sevindim veriyoruz vereceğiz ya bak kendime biber dolması yaptım. tamamen yağsız ve etsiz.biraz pirinç domates soğan tazen nane baharatlar ve biraz salçayla.tabiki tüm malzemelerini tartarak ve kalorilerini hesaplayarak koydum.1 dolma yaklaşık 88 kcal
akşam yemeğim:
100 gr hazır köfte(217 kcal)
200 gr yoğurt(137 kcal)
60 gr salatalık(9 kcal)
1 dolma(88 kcal)
1 dilim kepekli ekmek(50 kcal)
50 gr domates salçası (50 kcal)
200gr domates(40 kcal) .tabiki aynı anda yemedim hepsini. eve geldim acıktım bişiler yedim.çıkmadan da bişiler yedim ve çıktım evden. bugünü 1067 kaloriyle kapattım. en az 1100 1200 almaya çalışıyordum ama tamamlayamadım doydum zaman bulamadım falan bikaç kilo bile simdiden hayatımı değiştirdi. eskiden patlayana kadar yerdim doyma hissim yoktu

Ben 4 kaşık kadar kabak yemeği ve pilav ve 1 kase yoğurt yedim.yine 79 kilo dayım. Kaybım yok.ama almamisimda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bugun öğlen yemek yiyemedim temizlik yaptım markete gittim sabahla öğle Arası bir avuc fıstık yedim aksam uzeri de bir porsiyon kiraz ve bir salatalık yedim. Aksamda 7 kaşık kuru fasulye 3 ince dilim sucuk cacık ve coban salata yedim. Şimdi bir bucuk saat yürüyüş yaptik. Hala hazmedemedim yediklerimi özlemişim kuru fasulyeyi:) offf kac gündür öğlen yemek yemeğe firsatim olmuyor

canim sıkıldı yine keyfim kacti son anda dolmami yogurdumu salataligimi yemedim.iyi oldu ama pek bi keyfim kacti ya.

Ben 4 kaşık kadar kabak yemeği ve pilav ve 1 kase yoğurt yedim.yine 79 kilo dayım. Kaybım yok.ama almamisimda

Bence sen birden vereceksin ya azmine hayranim.

Bu sabah 78 i gördüm Günaydın kizlar

Günaydın kızlar. 300 gr daha wermişim oysa ki diyeti baya bi bozmustum. 4 günde toplamişim bide üstüne 300 gr wermişim. Cok mutluyum

günaydın kızlar 71 kğ dım 69,500 geliyorum
2 ayda toplam 5,5 kğ vermişim çok az neden böyle ya okadar spora açlıga neden gitmiyo vücudum topladı ama tartıda hala aynıyım ya bi beden nerdeyse küçüldüm:18:nedeni ne olabilir az kiko veriyorum :18::18:

Açlık la olmuyor belli bir yeme düzeninde az az sık sık yemek lazım. Bide vücudun ideal kilona yaklaştıkça daha yavaş kilo vereceksin.benimkide 7_8 kiloyu buldu 2 ayda çok sukur ama ben daha yeni 78 i gördüm. 60 lara doğru giderken belki ayda 1 kilo bile zor vereceğim. Sabah kahvaltı m 2 bardak Yeşilçay 2 kayısı yarım portakal çeyrek poğaça.

Dolmayi bir de sadece bulgurlu denemeni tavsiye ederim pirincliden hic farki olmuyor görüntü ve lezzet olarak

Bu sabah 78 i gördüm Günaydın kizlar

Tebrik ederim nevercim :) devami da gelecek inşallah :)

Kizlarrr gunaydin kilo bildirimimi yapıyorum.
21 nisan başlangıç 91,1
Geçen hafta 80.4(ya da 80.9 tam hatrilayamiyorum)
20 haziran 77.8
Giden 2,6 kg
Toplam giden 13.3 kg.
Hedefe 12.8 kg kaldı yolu yarilamisim :))

Aynen neverin dediği gibi canim ac kalmamalisin bu arada kas ağırlığın artmış olabilir daha once de yazmıştım çok ağır sekilde spor mu yapıyorsun? Bir de ac kalirsan vucudun savunmaya geçmiş olabilir.

bugün
sabah 1:20 dakka yürüyüş
1 litre su
tost çay domates salata
olsu kilo az gitsede devam pas etmek yok6 ayda veriyim ama gnede veriyim

açım derken hayatımdan sağlısız yyecekleri çıkardım saglıklı ve az yiyorum migdem küçüldü zaten sadece okadar spora bu kadar kilo kaybi hayret verici bedenim 44 ten 42 ye hatta 40 düştü ama tartıda beş kilo gözüküyobunada şükür

günaydın ne oldu neden keyfin kaçtı

Kuzenim geldi bizden dugune gidecez bende hazirlanmisim sac makyaj falan mutluyum.kiz tuttu elimden soyle bi dondurdu ben bekliyorum guzel olmussun desin.popon buyumus ya senin dedi.

O zaman yağ yakiyorsun canim ve kas ağırlığın artıyor yoksa 5 kilo verip 1 hatta 2 beden küçülmek mümkün değil bence bu cok daha önemli bir şey yani incelmek ve kas ağırlığını arttırmak.

Kuzenim geldi bizden dugune gidecez bende hazirlanmisim sac makyaj falan mutluyum.kiz tuttu elimden soyle bi dondurdu ben bekliyorum guzel olmussun desin.popon buyumus ya senin dedi.

Kuzenin kızsa çekememezlik var ya sevgilin ögle deseydi boşver hem popon falan büyümedi biz incelcez olumsuz sözlere kulagını kapa daha bir hırs yap kendi nasıl zayıfmı şişmanmı ? ya insanlar hep böyle takma sakın bugün sabah ne yaptın bu mutsuzlukla kendini sakın yemeye verme bana güven 3 ay içinde 2 beden küçülcez sakın takma insanlar ne diyo diye

evet gören herkes bana inceldiğmi soylüyo göbegim dümdüz oldu bacaklarımda ama bi türlü kilo az gidiyo ama amacım ince olmak onuda başarıyom gerisi önemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…