90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Gerekli tahlilleri yaptır şüphen varsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kan tahlillerimde hormonlarımda sorun olmadığını biliyorum.baska ne olabilir acaba neler yapmalıyım başka?:18:

O zaman yine aynı konuya geliyoruz sabır sabır yolumuz uzun kolay gitmiyor kilolar

metobolizma sorunun olsa bu 4 kiloyuda veremezdin çıkar şu düşünceyi kafandan artık bişeyin yok sadece kilo vermek zaman isteyen bi süreç aklını
olumluya yor lütfen motiveni yüksek tut lütfen:13:

sen hatırlatınca gittim ip atladım 75 tane yaptım.ama ben bi türlü seri atlayamıyorum 3 atlıyorum takılıyorum 5 atlıyorum düşme tehlikesi atlatıyorum pek beceriksiz çıktım bu konuda. şimdiye kadar 2 lt su içtim. şimdi yeşilcayımı içiyorum

O zaman yine aynı konuya geliyoruz sabır sabır yolumuz uzun kolay gitmiyor kilolar

benim yolum pek bi uzun ama kararlıyım bu sefer ya bi şekilde gidecek tüm kilolar küçülmem gerek bu sefer artık :18:

eve geldim geç çıktım yürüyemedim bugün püf yane yapalım sağlık olsun akşama
beyaz leblebi aldım ve altı tane fındıkım var yuppi sen ne yapcan akşama

eve geldim geç çıktım yürüyemedim bugün püf yane yapalım sağlık olsun akşama
beyaz leblebi aldım ve altı tane fındıkım var yuppi sen ne yapcan akşama

6.30 gibi bi dilim karpuz bi dilim kavun 1 tane kayısı yedim aksam yemeği aksam 7den sonra hiç bişi yemiyorum.yani suandan itibaren yemek faslı bitmiştir.aksam su içecem 1lt daha.yeşil çay içerim birazdan yine ip atlarım belki. kendimi aç hissetmiyorum şimdilik ama umarım dayanabilirim.bide ya ben bu kadar su içmeye alışık değilim tuvaletten çıkamıyorum ?

kan tahlillerimde hormonlarımda sorun olmadığını biliyorum.baska ne olabilir acaba neler yapmalıyım başka?:18:

Troidlerinde bir sorun olabilirki hormon testinde çıkardı polikistik over veya insülin direncin yoksa ki kilo verdiğin için bunların olmasi pek mümkün değilmiş gibi geliyor bana bence de syan bunları düşünme bir de çok sıkı şekilde spor yapınca kas ağırlığın artıyor olabilir yani yağ yakarsin ama kasa dönüşür incelirsin ama ağırlığın artar. Diyetisyenler genelde ilk ay metabolizma hızı ile kilo verdirip spora ikinci ay metabolizmayi sasirtmak için başlatıyorlar.

Kizlar bu aksam ciğer ve tavuk yedim cacikla çok ağır geldi ama neyse

buğün dinlendim spor yapmadın 15 ad beyaz leblebi 9 ad fındık yedim 2 bardak yeşil çay 3,5 litre su buğün kendimi çok halsiz hissediyorum kızlar sizde böyle hissetiğiniz oluyomu fena yorgunum

olsun ya arada doyarakta uyumak lazımya buğün bende bi acayiptim ama sporumu yapamasamda yediğime dikkat ettim

bende tuvaletten çıkamıyorum sen gine iyisin ben çalışıyom bide ofiste dalga konusuyum tuvalet güzeli diye ama hiçbişey bizi amacımızdan alıkoyamaz

bende tuvaletten çıkamıyorum sen gine iyisin ben çalışıyom bide ofiste dalga konusuyum tuvalet güzeli diye ama hiçbişey bizi amacımızdan alıkoyamaz

yok ben yalan söylüyorum.tüm aile bizde yemekteydi.önce yemek yemiyim diye odama kapandım.sonra bikaç kez otururken lavaboya kaçtım falan hrkes nerdesin nerdeydin ne yapıyorsun demeye başladı bende işim vardı telefon çaldı çantamdan bişi aldım diyip durdum ya

kızlar günaydın
sabah 06.00 kalkış
4 ad fındık
1:10 dakka yürüyüş

kahvaltı
kepekli tost çay
domates salata
1 litreye yakın su

sizler ne yaptınız

Günaydın kızlar sabah kahvaltida yağsız menemen 25 gr peynir salatalık ve 4 tane zeytin yedim. Şimdilik kizima kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum.

Ay kıyamam ya sana çok zordur çocuga yemek yedirmek allah kolaylık versin
ama tatlı oluyo çocuklar alalh sana bağislasın

günaydın sabah uyanır uyanmaz tartıldım 81.8 gördüm.dün 82.6ydım bu işte sanki bir tuhaflık var ya? dün ilk kez 2 3 bardak yesilçay içtim ve baya tuzsuz bi gün geçirdim ödem mi attım acaba bide şişkinliğim gitmiş hissediyorum çok mutluyum. kararima çok teşekkür ederim dün akşam sadece meyve yeme fikri harikaydı ve gerçekten günü dengeledim. normalde bizim evde meyve yenmez meyve diyince diyette benim aklıma en fazla 1 elma gelir ara öğünde elmayıda sevmem zaten.meyve demeseydin yemek yiyecektim 31 günde 4.5 kilo verdiiiiimmm

sabah kahvaltım :
1 haşlanmış yumurta(80kcal)
100 gr domates(20 kcal)
1 dilim kepekli ekmek(50 kcal)
1 üçgen peynir(20 kcal) TOPLAM 170 KCALL.
50 TANE DE İP ATLADIM

San söylemiştim beni dinle sen böyle vercemizi biliyorum çok yediysen akşama hiç yemicem beni dinle sen aynen ipinde etkis oluyo vücudu topluyo harika böyle devam sen kararsız kalınca bana sor bende öneriyim pişman olmasın öglen yemegine musaka ve nohut var ne yesem işteyimya tercihlerim kısıtlı:18::18::18:

Tabiki dinleyecegim seni beraber verecegiz kilolari sonra renkli pantolon alacagiz.kuculecem baska bisi yok mu yogurt meyve salata falan? Markete gitme sansin var mi meyve yogurt ya da diyet biskuvi alirsin?yada 2 3 kasik ye aksam yine az yeriz

Tabiki dinleyecegim seni beraber verecegiz kilolari sonra renkli pantolon alacagiz.kuculecem baska bisi yok mu yogurt meyve salata falan? Markete gitme sansin var mi meyve yogurt ya da diyet biskuvi alirsin?yada 2 3 kasik ye aksam yine az yeriz

Yokkine yedim zaten yavama ben öglenleri normal yiyorum zaten
çorba 6 kaşık
salata yarım tabak
musakka yemegi 3 kaşık
iş yeri oldugundan porsiyonlar küçükevet birlikte başarıcaz sporunu yaptınmı suyunu içtinmi :26::26::44:

ya sesin yoksa kaçırdınmı bişeler umarım kaçırmamışsındır
ben ara ögünde bi dilim ekmek yedimm aslında planım farklıydı ama olmadı yanımdaki arkadaşım ara ögünümü yedi banada ekmek kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…