• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Atlayacagim mutlaka cok sevdim ip atlamayi hala beceremesemde :1: guzel bir ara ogun ama cok abartma biskuviyi

yok zaten büfe getirmedi halen ya yanımda beyaz leblebi falan getiriyom yanımdaki kız yiyo hemde hepsini ya offfff ama ara öğünüm kalmıyo bana:47::47::47::47:çok açgöz ya acayip ne bulsa yiyo sözde rejimde diyette :1::1:

yok zaten büfe getirmedi halen ya yanımda beyaz leblebi falan getiriyom yanımdaki kız yiyo hemde hepsini ya offfff ama ara öğünüm kalmıyo bana:47::47::47::47:çok açgöz ya acayip ne bulsa yiyo sözde rejimde diyette :1::1:

biskivüyü çak kaçırdım 8 ad yedim kendime sonradan kızdım ama iş işten geçti:47:hep yanımdaki yüzünden ya ne güzel sayarak leblebi koyuyom alıp yiyo of akşama sporu 1 set fazla yapıp bişey yemicem ne yapıyım:43::43:

Haklisin popo benim onun soylemesi sıkmadi canimi.utandim butun gece herkes popoma bakiyormus gibi bir his.sanki karikaturlerdeki gibi popom kocamanmis gibi bir his bu cok canimi sıktı butun gece.ve kalkmadim yerimden

Neden bütün gece oturdun bu kadar bunalıma girecek kiloda değiliz bizi sokmak istedikleri psikoloji bu zayıf olanlar kilolularin mutlu olmasini cekemiyorlar. Tamam kilomla mutlu olmuycam ama depresyona da girmiyorum. Sende girme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biskivüyü çak kaçırdım 8 ad yedim kendime sonradan kızdım ama iş işten geçti:47:hep yanımdaki yüzünden ya ne güzel sayarak leblebi koyuyom alıp yiyo of akşama sporu 1 set fazla yapıp bişey yemicem ne yapıyım:43::43:
Aksam yemegim :
Yarim domates
Yarim kase yogurt
Kabak yemegi (1 kabak 1 sogan 1 domates 50gr haslanmis nohut 1 cay kasigi yag ile pisti)
1 dilim kepekli ekmek

1 saat hizli tempo yuruyus yaptim.simdi yesilcayimi iciyorum.

Leslie 4 miles 1 lt su

Neden bütün gece oturdun bu kadar bunalıma girecek kiloda değiliz bizi sokmak istedikleri psikoloji bu zayıf olanlar kilolularin mutlu olmasini cekemiyorlar. Tamam kilomla mutlu olmuycam ama depresyona da girmiyorum. Sende girme.

18 yasindayim 86 kilodan 82ye yeni dustum 46 beden giyiyorum toplasan 2 3 kiyafetim anca var dugune zar zor bisi buldum bide oyle tepki alinca pek hos olmuyo.

mrb kizlar nassilsiniz harika gidiyorsunuz cok guzel kilolar vermissiniz..ezezcim geri gelmenede sevindim bu arada:D

18 yasindayim 86 kilodan 82ye yeni dustum 46 beden giyiyorum toplasan 2 3 kiyafetim anca var dugune zar zor bisi buldum bide oyle tepki alinca pek hos olmuyo.

Canim bende 33 yaşındayım 95 e kadar görmüş biriyim 2011 de 93 tüm 78 e düştüm .tekrar bu yıl 87 lerde gezdim suan tekrar 78 im gorumcemin dugununde bende 46 bedendim çok güzel ipek saten uzun bir elbise giydim.kendimi hic cirkin hissetmedim.cirkin degilim daha fazla zayiflayinca daha guzel olucam.en onemlisi daha sağlıklı olucam. henuz 18 yaşındasin pırıl pırıl sin. Kimsenin canını sıkma sına izin verme.bu yolda birlikte başarılı olucaz. Buarada senin yaşlarında 70 civarı kilo daydim universite ye bir başladım herkes diyet modunda 57 kilo ve XS olmuştum.

Cumartesi pazar yine yedim içtim ama spora ara vermedim sporuma basliyorum 1 saat hızlı tempo fitnness

Cumartesi pazar yine yedim içtim ama spora ara vermedim sporuma basliyorum 1 saat hızlı tempo fitnness

günaydın kızlar
cumartesi pazar fazla kaçırmadım ama spor yapamadım ya

sabah
kepekli sandeviç çay

arada
1 dilim kek çay

:9:

merhabalar
hafta sonu umarım çok kaçırmamışsındır neler yaptın konuşamadık:43::43:

yine dikkat etmeye çalıştım ama arada ufak kaçamaklarım oldu. mesela yemeğe davetliydik herseyden azar azar yedim ama gerçekten cok az yedim.sporumu ihmal etmedim. bu sabah 81.2 kilo gördüm tartıda.tam olarak 35 gün oldu ve 5.100 vermişim bugun uyandım kendimi çok aç hissediyordum.100 gr domates(20 kcal) 1 dilim kepek ekmeği(50 kcal) ve 100 ml meyve suyu(50 kcal) tükettim.yarım saat kadar aerobik yaptım sonra leslie sansone 5 miles yaptım şimdi 100 gr domates(20 kcal) 1 adet light üçgen peynir(20 kcal) 1dilim kepekli ekmek(50 kcal) 1 haşlamış yumurta(80 kcal) yiyorum.yeşil cay içiyorum.şimdiye kdar 1 lt su içtim.şimdilik güzel gidiyo zayıflama maceram ama hala 25 kilo fazlam var :44:

yine dikkat etmeye çalıştım ama arada ufak kaçamaklarım oldu. mesela yemeğe davetliydik herseyden azar azar yedim ama gerçekten cok az yedim.sporumu ihmal etmedim. bu sabah 81.2 kilo gördüm tartıda.tam olarak 35 gün oldu ve 5.100 vermişim bugun uyandım kendimi çok aç hissediyordum.100 gr domates(20 kcal) 1 dilim kepek ekmeği(50 kcal) ve 100 ml meyve suyu(50 kcal) tükettim.yarım saat kadar aerobik yaptım sonra leslie sansone 5 miles yaptım şimdi 100 gr domates(20 kcal) 1 adet light üçgen peynir(20 kcal) 1dilim kepekli ekmek(50 kcal) 1 haşlamış yumurta(80 kcal) yiyorum.yeşil cay içiyorum.şimdiye kdar 1 lt su içtim.şimdilik güzel gidiyo zayıflama maceram ama hala 25 kilo fazlam var :44:

Aynen benimde 15 kilo fazlam var yapışmış sanki gitmiyo bugün nedense çok karamsarım :50::50:diyet spor yap yap gram eri :37::17:ofya

öglen
çorba mercimek altı kaşık
izmir jköfte 3 ad 4 ad patates salata ayran

Aynen benimde 15 kilo fazlam var yapışmış sanki gitmiyo bugün nedense çok karamsarım :50::50:diyet spor yap yap gram eri :37::17:ofya

öglen
çorba mercimek altı kaşık
izmir jköfte 3 ad 4 ad patates salata ayran

bugün doymak bilmiyorum çok aç hissediyorum ama bi kadar da enerji doluyum.evde zıplaya zıplaya dolaşıyorum resmen ya dengesiz bi insanım:1:

2 BARDAK YEŞİL ÇAY
3 AD YULAFLI BİSKİVİ
araögün olarak yenildi kızlar nerelerdesiniz bu topik bittimi ne kimseler yok artık

aksam yemeğinde 100 gr domates 50 gr dana kıyma 100 gr yoğurt 1 çay bardağı light kola. :33::33::33::33::33::33::52::52::1::1:

nerelerdesin ya?:2:

burdayım:10:ya bugün çok yogundum yazamadım
bugün kolari saymaya başladım bakalım,
sabah tost çay domates salata toplam 250 kolari
ara
1 avuç beyaz leblebi 107 kolari
öglen
tavuk but küçük ayran salata çorba 300 kolari

ara
1 ad yulaflı biskivu
bide bi avuç beyaz leblebi yemeyi düşünüyom
toplam 890 kolari almışım 1000 kolari alcam yanı daha var akşama az yerim diye düşünüyom sen neler yaptın:7:

Back