• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Kuzenin kızsa çekememezlik var ya sevgilin ögle deseydi boşver hem popon falan büyümedi biz incelcez olumsuz sözlere kulagını kapa daha bir hırs yap kendi nasıl zayıfmı şişmanmı ? ya insanlar hep böyle takma sakın bugün sabah ne yaptın bu mutsuzlukla kendini sakın yemeye verme :20::20::20: bana güven 3 ay içinde 2 beden küçülcez sakın takma :21::21:insanlar ne diyo diye:45::45:

Kendisi sanki benden farkli.yok kararliyim kilo verecem ama butun gece oturdum oyle ya..sabah kahvaltida 120 gr domates
15 gr peynir 1 haslanmis yumurta 1 dilim kepekli ekmek.sabah tartildim tam 82 kilo.dune gore 200 gram daha fazla.oysaki dun yine ayni sekilde yemistim ya.

Kendisi sanki benden farkli.yok kararliyim kilo verecem ama butun gece oturdum oyle ya..sabah kahvaltida 120 gr domates
15 gr peynir 1 haslanmis yumurta 1 dilim kepekli ekmek.sabah tartildim tam 82 kilo.dune gore 200 gram daha fazla.oysaki dun yine ayni sekilde yemistim ya.

Olur ögle vücudun su toplamıştır ya pes etmek yok devam spounu yaptınmı ipini atladnmı:7:

Ip atladim 50 tane.spor yapamadim leslie yapacam yada yuruyecem kosu bandinda ama simdi elektrik kesik bekliyorum.

hadi bakalım ya kendine inan gerisi gelir azim etmeliyiz arada
arada 5 fındık 5 beyaz leblebi yedim
öglen
bezelye salata çorba yiycem kısmetse dün akşam bende kaçırdım arada oluyo ögle sen takma kafana kuzenini:4:o sen zayıflamışsınya o şişman ondan ögledir boşver devam aynen:46::46:

hadi bakalım ya kendine inan gerisi gelir azim etmeliyiz arada
arada 5 fındık 5 beyaz leblebi yedim
öglen
bezelye salata çorba yiycem kısmetse dün akşam bende kaçırdım arada oluyo ögle sen takma kafana kuzenini:4:o sen zayıflamışsınya o şişman ondan ögledir boşver devam aynen:46::46:

Ben oglen ne yesem acaba?inaniyorum ben gidecek bu kilolar vazgecmek yok ama cok yoruyorlar beni..dayanacaz artik ne yapalim.kararima iyi ki varsin ya.

Ben oglen ne yesem acaba?inaniyorum ben gidecek bu kilolar vazgecmek yok ama cok yoruyorlar beni..dayanacaz artik ne yapalim.kararima iyi ki varsin ya.

sende iyki varsın ya inş vercez sebze varsa evinde haşla sonra yogur ve salatayla güzel bi öglen yemegi yapabilirsiniz ben:42: yedim

çorba altı kaşık
bezelye yemegi suyu süzülerek yenildi
salata ve ayran
:16::1:
beni doyurdu salata ufak tabak ayranda ferahlık verdi

sende iyki varsın ya inş vercez sebze varsa evinde haşla sonra yogur ve salatayla güzel bi öglen yemegi yapabilirsiniz ben:42: yedim

çorba altı kaşık
bezelye yemegi suyu süzülerek yenildi
salata ve ayran
:16::1:
beni doyurdu salata ufak tabak ayranda ferahlık verdi
Bugun menun guzelmis :56: bende yerim birazdan ama hala elektrik gelmedi ya.spor yapacam.

Bugun menun guzelmis :56: bende yerim birazdan ama hala elektrik gelmedi ya.spor yapacam.[/QUOTE
ne yapcan öglene çık sporunu dışarda yap temiz hava al olmaz mı:15::52:
Disarisi sicak ve bizim buralar kalabalik anayol.biraz yuru tenha tek basina gidilmez yerler.o yuzden tek basima cikamiyorum.evde leslie yapmayi dusunuyordum herkes cok iyi oldugunu soyledi bide bolgesel calisirim dedim ama nr internet var suan ne kosu bandi calisiyo.yemek yapacaktim bugun firinda tavuk patates falan firin calismiyo.disari gitsem elektrik yok diye su yok sicak su hic yok.rezalet bi haldeyim ya sabahtan beri oyle tek basima koltukta oturuyorum yapacak bisi bulamadim.

Disarisi sicak ve bizim buralar kalabalik anayol.biraz yuru tenha tek basina gidilmez yerler.o yuzden tek basima cikamiyorum.evde leslie yapmayi dusunuyordum herkes cok iyi oldugunu soyledi bide bolgesel calisirim dedim ama nr internet var suan ne kosu bandi calisiyo.yemek yapacaktim bugun firinda tavuk patates falan firin calismiyo.disari gitsem elektrik yok diye su yok sicak su hic yok.rezalet bi haldeyim ya sabahtan beri oyle tek basima koltukta oturuyorum yapacak bisi bulamadim.

keşke bende işte olmayıp evde otursam ama nerde çok şanslısın kendine sandiviç yap kepekli yanınada çay ne güzel olur sonra 100 ad ip atla hiç yoktan oda spor sayılır:52::32::24::23:

Kuzenin kızsa çekememezlik var ya sevgilin ögle deseydi boşver hem popon falan büyümedi biz incelcez olumsuz sözlere kulagını kapa daha bir hırs yap kendi nasıl zayıfmı şişmanmı ? ya insanlar hep böyle takma sakın bugün sabah ne yaptın bu mutsuzlukla kendini sakın yemeye verme :20::20::20: bana güven 3 ay içinde 2 beden küçülcez sakın takma :21::21:insanlar ne diyo diye:45::45:

Uff geç bunları büyükse de benim popo sanane de.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yavyu masallah 1 haftada 2.6 kilo çok iyi.ne yapiyosun böyle gidiyor

Uff geç bunları büyükse de benim popo sanane de.

Haklisin popo benim onun soylemesi sıkmadi canimi.utandim butun gece herkes popoma bakiyormus gibi bir his.sanki karikaturlerdeki gibi popom kocamanmis gibi bir his bu cok canimi sıktı butun gece.ve kalkmadim yerimden

Bana cvp vermişsiniz ama konu bana ait degil elifecenaza ait ben onu teseli ediyodum:24::24::45:

Ogle yemegimi biraz degistirdim yerken.
Ogle yemegim:
100 gr haslanmis tavuk
100 gr haslanmis patates
15 gr domates salcasi
1 dilim kepekli ekmek

ay ne güzel menü afiyet olsun e sporu ne yaptın burası gne yagmurlu istanbul u hiç sevmiyon

Hala bekliyorum sabah 6dan beri elektrik yok cildiracam.buyuk ihtimalle aksam 1 saat kadar yuruyus yapar biraz ip atlarim.

yani bencede ip atla en güzeli fena terletyo ya eve gitmek istiyom bugün işten çok sıkıldım:50::50:
arada
kahve
kepekli biskivi yiycem büfedekiler getirirse:56::37:

Atlayacagim mutlaka cok sevdim ip atlamayi hala beceremesemde :1: guzel bir ara ogun ama cok abartma biskuviyi

Back