- 8 Ağustos 2013
- 294
- 114
- 83
Kuzenin kızsa çekememezlik var ya sevgilin ögle deseydi boşver hem popon falan büyümedi biz incelcez olumsuz sözlere kulagını kapa daha bir hırs yap kendi nasıl zayıfmı şişmanmı ? ya insanlar hep böyle takma sakın bugün sabah ne yaptın bu mutsuzlukla kendini sakın yemeye vermebana güven 3 ay içinde 2 beden küçülcez sakın takma insanlar ne diyo diye
Kendisi sanki benden farkli.yok kararliyim kilo verecem ama butun gece oturdum oyle ya..sabah kahvaltida 120 gr domates
15 gr peynir 1 haslanmis yumurta 1 dilim kepekli ekmek.sabah tartildim tam 82 kilo.dune gore 200 gram daha fazla.oysaki dun yine ayni sekilde yemistim ya.
Olur ögle vücudun su toplamıştır ya pes etmek yok devam spounu yaptınmı ipini atladnmı
Ip atladim 50 tane.spor yapamadim leslie yapacam yada yuruyecem kosu bandinda ama simdi elektrik kesik bekliyorum.
hadi bakalım ya kendine inan gerisi gelir azim etmeliyiz arada
arada 5 fındık 5 beyaz leblebi yedim
öglen
bezelye salata çorba yiycem kısmetse dün akşam bende kaçırdım arada oluyo ögle sen takma kafana kuzeninio sen zayıflamışsınya o şişman ondan ögledir boşver devam aynen
Ben oglen ne yesem acaba?inaniyorum ben gidecek bu kilolar vazgecmek yok ama cok yoruyorlar beni..dayanacaz artik ne yapalim.kararima iyi ki varsin ya.
Bugun menun guzelmissende iyki varsın ya inş vercez sebze varsa evinde haşla sonra yogur ve salatayla güzel bi öglen yemegi yapabilirsiniz benyedim
çorba altı kaşık
bezelye yemegi suyu süzülerek yenildi
salata ve ayran
beni doyurdu salata ufak tabak ayranda ferahlık verdi
Bugun menun guzelmisbende yerim birazdan ama hala elektrik gelmedi ya.spor yapacam.[/QUOTE
ne yapcan öglene çık sporunu dışarda yap temiz hava al olmaz mı
Disarisi sicak ve bizim buralar kalabalik anayol.biraz yuru tenha tek basina gidilmez yerler.o yuzden tek basima cikamiyorum.evde leslie yapmayi dusunuyordum herkes cok iyi oldugunu soyledi bide bolgesel calisirim dedim ama nr internet var suan ne kosu bandi calisiyo.yemek yapacaktim bugun firinda tavuk patates falan firin calismiyo.disari gitsem elektrik yok diye su yok sicak su hic yok.rezalet bi haldeyim ya sabahtan beri oyle tek basima koltukta oturuyorum yapacak bisi bulamadim.Bugun menun guzelmisbende yerim birazdan ama hala elektrik gelmedi ya.spor yapacam.[/QUOTE
ne yapcan öglene çık sporunu dışarda yap temiz hava al olmaz mı
Disarisi sicak ve bizim buralar kalabalik anayol.biraz yuru tenha tek basina gidilmez yerler.o yuzden tek basima cikamiyorum.evde leslie yapmayi dusunuyordum herkes cok iyi oldugunu soyledi bide bolgesel calisirim dedim ama nr internet var suan ne kosu bandi calisiyo.yemek yapacaktim bugun firinda tavuk patates falan firin calismiyo.disari gitsem elektrik yok diye su yok sicak su hic yok.rezalet bi haldeyim ya sabahtan beri oyle tek basima koltukta oturuyorum yapacak bisi bulamadim.
keşke bende işte olmayıp evde otursam ama nerde çok şanslısın kendine sandiviç yap kepekli yanınada çay ne güzel olur sonra 100 ad ip atla hiç yoktan oda spor sayılır
keşke bende işte olmayıp evde otursam ama nerde çok şanslısın kendine sandiviç yap kepekli yanınada çay ne güzel olur sonra 100 ad ip atla hiç yoktan oda spor sayılır
Ogle yemegim:
100 gr patates 100 gr tavuk hasladim 70 gr yogurt 1 dilim kepekli ekmek 268 gr karpuz.
Kuzenin kızsa çekememezlik var ya sevgilin ögle deseydi boşver hem popon falan büyümedi biz incelcez olumsuz sözlere kulagını kapa daha bir hırs yap kendi nasıl zayıfmı şişmanmı ? ya insanlar hep böyle takma sakın bugün sabah ne yaptın bu mutsuzlukla kendini sakın yemeye vermebana güven 3 ay içinde 2 beden küçülcez sakın takma insanlar ne diyo diye
Uff geç bunları büyükse de benim popo sanane de.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uff geç bunları büyükse de benim popo sanane de.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana cvp vermişsiniz ama konu bana ait degil elifecenaza ait ben onu teseli ediyodum
Ogle yemegimi biraz degistirdim yerken.
Ogle yemegim:
100 gr haslanmis tavuk
100 gr haslanmis patates
15 gr domates salcasi
1 dilim kepekli ekmek
ay ne güzel menü afiyet olsun e sporu ne yaptın burası gne yagmurlu istanbul u hiç sevmiyon
Hala bekliyorum sabah 6dan beri elektrik yok cildiracam.buyuk ihtimalle aksam 1 saat kadar yuruyus yapar biraz ip atlarim.
yani bencede ip atla en güzeli fena terletyo ya eve gitmek istiyom bugün işten çok sıkıldım
arada
kahve
kepekli biskivi yiycem büfedekiler getirirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?