inşallah gider bugün ne yaptın gitmesi için spor şart ben haftada 4 gün yapıyom 42 dim 40 düştüm bacaklar yürüyüşle çok inceliyo basende tabihadi kızlar spora hareket olmadan olmaz:13:
Leslie sansone 4 miles i bitirdim
Bende kilo kaybı yok yine yerimde saymaya başladım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın bende yerimde sayıyodum ama bi anda gidiyo kilolar hiç deert etme zayıfla bugün
kızlar gine kimse yok burda sabah şerifleerinşz hayrolsun
sabah
tost kepeklı çay
domates salatalık
şimdilik bukadar
1.5 saat sporumu yaptim geldim.kahbaltida 100 gr domates 20 gr peynir 1 dilim kepekli ekmek.bugun canim sikkin ama ya.dunden bugune 100 gr daha verip 82.4 oldum ama 1 ayda toplam 3.9 kilo verdim az degilmi ya niye yavas veriyorum?o kadar spor yapip o kadar sayiyorum yediklerimi.
Slm kızlarrrr bu sabah 3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği cok az peynirli 2 yumurtali yağsız omlet 3 tane zeytin bir bardak cayla kahvaltimi yaptim sonra kizimla yarim saat yürüyüş yaptik hava çok kötü cok sıcak ama kapalıic karartici bir hava var. Böyle havalari hic sevmiyorum. Elifecenazcim aslında normal ayda 4 kilonun üzerine çıkmayın diyorlar fazlasini kastan ve sudan verirsiniz diyor diyetisyenler
İYİ BENCEbende 2 ayda 6,50 kilo verdim ne yapcan bunada şükür hiç vermemekten vermek daha iyi canın niy sıkın ya takma kafana vercem de inan gerisi boş
nerde yaşıyosun ki :44:ya ben artık sabahla öglen arası ara yapamıyom yiyesim gelmiyo sorun olurmu bilemedim uzmanlar 6 öğün ye diyolar ya
Edirneliyim ben :) eğer acikmiyor ve öğlen arası ya da öğleden sonra bir şeylere saldirmiyorsan çok sorun olmaz bence.
Kızlar öğlen bir küçük haşlama patates ve çok küçük bir dilim peynir yedim.
Teşekürler bu topik nasıl kimse yokbiraz hareketlendirelim ya
Ogle yemeginde koz patlican et domates sogan ve kasar peyniri ile yapilan bir yemekten 1 porsiyon kadar yemek zorunda kaldim 1 kucuk tabak kadar.yaninda ya 1 dilim beyaz ekmek.uf cok canim sıkıldı ya.
İyi olmamış ama olsun akşama bişey yemesin böylelikle denglersin bence öğle yapbende
ciğer kavurması az yedim iş yerinde çıktı bulgur pilavi yedim altı kaşık kadar okadarşimdide
3 adet tam yulaflı biskivu yiyorum ara ögün olarakakşama bişey yemeden durursan öglene telafisi olmuş olur
Ac ac yatilir mi ama ya.ya bisi sorucam goguslerim nasil kuculur ya? Bide ufak bi sorunum var benim iki gogsum esit degil ya arada oyle cok fark yok ama beni rahatsiz ediyo?
zayıflayınca gögüslerin güçülür benim ögle oldu kaç takıyosunkinebide öglen çok kaçırdık akşamameyveyle geçiştir bişey yemek yok bende pilav yedim diye yemiycem bu akşam sadece meyve yenilcek bana takıl pişman olmazsın spor yap yada fazladan yarım saat
Tamam aksam sadece meyve yiyecegim.uf 90 bazen 95 beden ya..
zayıflayınca kendiliğinden küçülür merak etme bende doksan takıyodum şuan 80 takıyorum yedi kilo verdim hedef kilom 52 olmak inş başarırım yabirlikte başaracagız bugün ip atladınmı dün elliydi bugün yetmiş beş yapmanı bekliyorum ben dün ipi 450 atladım buğün 475 çıkarmayı planlıyorum bide egzersiz hareketleri yapıyorum çok faydası oluyo bir saat 20 dakakada yürüyorum böyle devam edersem iki ayda 63 4 ayda 52 olurum inş hadi canlan biraz sende
bende 51.2 kilo olmak istiyorum küçükken bi ara tartıldığımda bu rakamı gördüğümü hatırlıyorum aslında yasım için fazlaydı yine ama simdi bu kiloyu görmek istiyorum yine bugun diyete başlayalı tam 30 gün oldu ve hayatımda ilk kez bu kadar diyet yapabildim.bu sefer devamı da gelecek mutlaka.bende bugun gittim spora 1 saat kadar aerobik yaptım sonra 45 dk kadar sıkılaşma için bölgesel hareketler yaptım kalça basen karın.umarım verebilirim ama hala çok yavaş verdiğimi düşünüyorum. tamam normali ayda 4 kilo vermek ama bu yavaş ve kalıcı olması için söyleniyo.ben 5 gün spor yapıyorum en fazla 1100 1200 kcal alıyorum gramla hesaplayarak yiyorum falan daha cok olması gerekirdi.hep duyuyorum ayda 8 kilo veren 10 kilo veren var.tamam sağlıklı değil öyle olmasını istemem 4 kilo ideal benim için kilo ile ilgili sıkıntı yapmıyorum az olsun kalıcı olsun ama metabolizma problemi falan mı var diye aklıma takıldı bunu dert ediyorum suan.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?