başlığı sevdim bende varımarkadaşlar yoğurt diyeti yapan var mı aranızda
Selam kızlar bugün yazmıyorum bugün cozuttum. Yarın görüşürúz
Ezezcim bazen böyle olabiliyor biliyorsun hepimiz yaşıyoruz yarın görüşürüz.
Diyet arkadaşlarım sizleri çok seviyorum hepimiz istediğimiz bedene kavusacagiz inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
başlığı sevdim bende varımarkadaşlar yoğurt diyeti yapan var mı aranızda
Arkadaşlar hepimize motivasyon olsun herkes fotoğrafları gorebiliyor diye yüzümü kestim kusura bakmayın.
super gorunuyorsun yavyu masallahhhhh...boyun kacti canim 81 kiloda da iyisin portleyen bi yerin yok :what:
Çok teşekkür ederim boncukcum :) boyum 172 cm. Ama benim yağsız vücut ağırlığım yüksek olduğu için hiç kimse kiloma hiç inanmıyor. birde ben heryerimden kilo alıp heryerimden veriyorum o yuzden sansliyim aslında tabi suan sezeryan göbeğim var amabu aralar bende leslie yapiyorum ama ben birgün yapıyorum birgün bekliyorum. Şimdilik iki mil yapıyorum. Bir dahaki ay arttirmayi düşünüyorum tam karar vermedim ama bir dahaki ay bir gun leslie bir gun eliptik bisiklet yapabilirim bakalim dun aksam ender saracin on hareketini on defa yaptim kizlar heryerim ağrıyor geçen ben tum biber dolmalarini sadece bulgurlu kiymali yaptim gayet güzel olmuştu hatta esim ben soylemeden fark etmedi
Ezezcim senden ses yok hala nerelerdesin:s
Bende k.k yeni üye oldummmm ve zayıflamak istiyorummmm benide aranıza alırmısınız rica etsemmm
aramiza hosgeldin..kac kilosun nler yapiyorsun?? yada neler yapmayi dusunuyorsun??
Teşekkür ederim hoşbuldum...yaşım 18 1 ay öncesine kadar 106 kiloydum :26: 1 ay içinde hep sebze ve meyve ağırlıklı beslendim,sabahları nesle nesfit yedim ara öğünlerde hafif meyveli yoğurt ve hergün tempolu yürüdüm şuan 97 kiloyum. 8 kilo çok azz... o yüzden daha sıkı bir program ayarlamak istiyorummm.. öğrenciyim bi yerde bayılıp kalmaktan korkuyorumama yapmalıyımmmmm bu arada boyum 1.72
hosgeldin.. yogurt diyeti bes gun olanmi? eger oysa ben dort gun yapabildim onu ve iki kilo vermistim ama arkadasim anlatmisti bi arkadasi ki bide erkek bu diyetle 35 kg vrmis ne kadar dogru bilemem tabi
Hoşgeldin :) yoğurt diyeti nasil bilmiyorum ama ben tek tip beslenmeye karşıyım canım. Adı dolayısıyla bende böyle bir intiba uyandirdi :))
Bende k.k yeni üye oldummmm ve zayıflamak istiyorummmm benide aranıza alırmısınız rica etsemmm
Teşekkür ederim hoşbuldum...yaşım 18 1 ay öncesine kadar 106 kiloydum :26: 1 ay içinde hep sebze ve meyve ağırlıklı beslendim,sabahları nesle nesfit yedim ara öğünlerde hafif meyveli yoğurt ve hergün tempolu yürüdüm şuan 97 kiloyum. 8 kilo çok azz... o yüzden daha sıkı bir program ayarlamak istiyorummm.. öğrenciyim bi yerde bayılıp kalmaktan korkuyorumama yapmalıyımmmmm bu arada boyum 1.72
süt ve süt ürünleri tüketiyosun 11 hafta boyunca arkadaşım..yoğurt anlatmakla bitmez faydası tabi sütün de hele ki bayanların daha çok ihtiyacı olduğunu farzederek bende dün başladım..dün tamamen protein beslendim..bugünü de haşlama patatesle bitiricem..1 hafta değil mi denemekden zarar gelmez..kilolar gitsin onların vücutta kalması bence daha da zararlı..
Günaydın kızlar. 2 günlük fireden sonra kaldıgım yerden dewam inşallah. Sabah 1 tane yumurta yedim suya dayandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?