• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

kizlar aksam yemegimi yedim kabak yaptim bu sefer bir farkla ama..uzerine nane yerine sarimsakli domates sos yaptim boylede harika oldu icine az da patlican koydum onu bi kenarina koydum o daha erkeb pisiyor cunku pisince patlicanlari aldim harika bi lezzet oldu kizartma yemis gibi oldum ki kizartmayi cok seven biri olarak iyi oldu..biraz dinlendikten sonrada lesile yapicam tibet diye birsey varmis bide onu deneyen varmi kizlar belki onuda denerim..bu arada tarifini yine kk den aldigim
bi detoks hazirladim yarin icicem bakalim nasil olacak..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kimseler yok???? leslie mi yaptım 20 de mekik çektim şimdi su içiyorum bugünlük bu kadar yeter galiba enerjimin bittiğini hissediyorum..

Boncukcum erken yemekle enn iyisini yapiyorsun benim gözüme bugun yediklerin az gözüktü sadece ben sana gore ooo dünyaları yiyorum. :) açligini bastirma da kefiri de öneririm hem çok sağlıklı hem de sindirimi rahatlatiyor. Bağışıklığı kuvvetlendiriyor ;) tibet dediğinde tibet rahiplerinin hareketleri sanirim cakralarla ilgili birşeyler okumuştum ve cok etkili diye biliyorum denemek nasip olmadi.

Ezezcim cok istikrarlısin bence direncini yavaş yavaş kiriyorsun bence çünkü 100 grda olsa gidiyor bir sure sonra tekrar hizlanacak kilo vermen buna inan ;)

Bugun öğlen koz patlicanli salata yedim bir dilim ekmekle. Sonra anneme gittik kizimla annemin israri ile bir küçük kabak dolması yedim iki uc kaşık yoğurtla. Aksam yemeğinde yarim porsiyon tavuklu patates yemeği yedim sadece iki dilim patates aldim dolma yediğim icin. Birde bol yesillikli salata yedim. Gece bir bardak kefir icmeyi planlıyorum. Simdi de bir fincan rezene çayı ;)

selam kızlar bir şey sormak istiyorum.:25: ben 1 aydır çok düsenli dicek şekilde rejim yapıyorum.ne ızgaram ne salatam ne yogurdum eksik bitki çayımı içiyorum bol sular vs.vs... ama daha 1 kilo bile verememişim.benım kilom 54 ve 50 olmak istiyorum.kilo ne kdr az olunca vermek okadar zormu oluyo yoksa benm bünyem kilo vermeye uygun mu değil.fikir verirsenizzzzzz :14:

Kilonuz az olduğu için veya yogun spor yaptiysaniz yaglariniz kasa donusmus sikilasmis ve bu yüzden tartida fark goremeyebilirsiniz. Bir de kan tahlili yaptirmayi deneyin bence ;)

Salata mi yedim çeyrek biber dolması 1 bardak yeşil çay 1 saat yürüyüş ve hızla duşa gidiyorum tere battim

Boncukcum erken yemekle enn iyisini yapiyorsun benim gözüme bugun yediklerin az gözüktü sadece ben sana gore ooo dünyaları yiyorum. :) açligini bastirma da kefiri de öneririm hem çok sağlıklı hem de sindirimi rahatlatiyor. Bağışıklığı kuvvetlendiriyor ;) tibet dediğinde tibet rahiplerinin hareketleri sanirim cakralarla ilgili birşeyler okumuştum ve cok etkili diye biliyorum denemek nasip olmadi.

Ezezcim cok istikrarlısin bence direncini yavaş yavaş kiriyorsun bence çünkü 100 grda olsa gidiyor bir sure sonra tekrar hizlanacak kilo vermen buna inan ;)

Bugun öğlen koz patlicanli salata yedim bir dilim ekmekle. Sonra anneme gittik kizimla annemin israri ile bir küçük kabak dolması yedim iki uc kaşık yoğurtla. Aksam yemeğinde yarim porsiyon tavuklu patates yemeği yedim sadece iki dilim patates aldim dolma yediğim icin. Birde bol yesillikli salata yedim. Gece bir bardak kefir icmeyi planlıyorum. Simdi de bir fincan rezene çayı ;)

kefiri icemiyorum ben canim yaaa :-( erken yedim yemegimi sporumuda yaptim arkadas caya cagirdi hayir diyemedim cok az bisey kacirdim galiba ya ufffff bi taraftan yapiyorum diger taraftan yikiliyor sanki niye anlayisli degil bu insanlarrrrrr....herkes onlar gibi cop gibi olmak zorunda degil kiii bende cok isterdim yiyip yiyip kilo almamak :-(:-(:-( gece gece moralmanlarim coktu yaaa.... neyse kizlar bildirim yapmayi unutmayinnnnn yazin vakit buldukca yaa yarin sabah tartilcam heycanlndim umarim birazda olsa eksi cikarim..bu arada sabh herkes tartilsin haftaya haftanin birincisi yapalimm ne dersiniz ??

Salata mi yedim çeyrek biber dolması 1 bardak yeşil çay 1 saat yürüyüş ve hızla duşa gidiyorum tere battim

supersinnnn... ben leslie 3 yaptim bugun kadin ter icinde kaldi bense sadece terml kemer olan yani gobusum terledi anlamadim ama yorulunca tempoyu dusrdum galiba ondandir belki

gunaydin kizlarr yumurtami yedim.. tartildim tartildim bugun 16.gunum diyete baslayali sizde biliyorsunuz arada kacamaklarim oldu keske olmasaydi diyorum ama keske demek icin artik gec geriye bakmanin bi anlami yok..ilk tartildimda 77-78 arasiydim dijitalim bozuldugu icin manuelde tartilm kesin bi deger yok o nedenle ama ben yanilma payi ile 78 diyorum bugun ise 76 yim yine eksisi artisi olabilir duzledim :-):-)

lorlu biber dolmasi galiba dimi tarif versene canim :-):-) 100 gr 100 gr gitcek canim onlar kurtulcaazzzz :-) senin boy kacti ezezcim

Canım yeni gordüm. Tarifi werim. Bol sogani az tereyagi we siwi yag karışımı kawuruyoruz ama tam ölmicek lor peynir yesil ot ne sewiyosan ki dereotu cok yakışıyor dolduruyosun. Bu harçla kapyaları doldur sonra cok az tereyagında bu kapyaları kızart. Bu kadar

Ben bugun 3-4 kaşık musli ve yoğurtla güne başladım 2 gün önce 81.9 dum sabah 81.4 önümüzdeki hafta 7 leri görürüm insallah

Kızlaaaaaaaar kiloya dikkat. 86.7 olmuşum inanamiyorum gr oynamıyordu kaç gündur. Cok mutluyum

Kızlaaaaaaaar kiloya dikkat. 86.7 olmuşum inanamiyorum gr oynamıyordu kaç gündur. Cok mutluyum

cok.guzel canim bncede mutlu ol :-):-)

cok.guzel canim bncede mutlu ol :-):-)

Kızlaar çok sevindim valla sabah sabah:) darısı hepimizin başına diyorum. demek ki sabır lazımmış kilo oynamayınca umutsuzluğa kapılmamak lazımmış:)

Aynen öyle canim :) o yüzden uzmanlar hergün tartilmayin diyorlar ya :))) ayy herkeste değişiklik var ne güzel topigin basina nazar boncuğumu eklesek ne yapsak maşallah maşallah :) emeklerimizin sonucunu alicaz kızlar ;)

Kizlar sizin tartilarda da ilk tartildiginiz ile ikinciye tartildiginizda fark oluyor mu ilk tartildim 82yim hemen sonra tartildim 82.9 nasıl oluyor bu is anlamadım

Kizlar sizin tartilarda da ilk tartildiginiz ile ikinciye tartildiginizda fark oluyor mu ilk tartildim 82yim hemen sonra tartildim 82.9 nasıl oluyor bu is anlamadım

Yavyucum en bi kaç gün bende de aynısı oluyor sonra dúşük çıkan kiloya düşüyorum. Sen 82 olmuşsun yani :) tebrikler

Merhaba,

Ben dün KK'ne üye oldum. Sizin gruba da girebilir miyim ?

99.8 kiloyum; en şişkonuz olarak size "oh ya!" dedirtebilirim. Ama bu kiloya 112'den düştüm, o yüzden çok mutluyum. Şimdi ilk hedef 90, nihai hedef 63. Yaş 40; üç çocuğum var (11 yaşında oğlan, 6 ve 4 yaşlarında iki kız). Çalışıyorum, büro işi ve oldukça yoğun. Sabhaları az, akşamları yaklaşık 1 saat olmak üzere orta ve hızlı tempo karışık yürüyorum.

Sevgilerimle,

Merhaba,

Ben dün KK'ne üye oldum. Sizin gruba da girebilir miyim ?

99.8 kiloyum; en şişkonuz olarak size "oh ya!" dedirtebilirim. Ama bu kiloya 112'den düştüm, o yüzden çok mutluyum. Şimdi ilk hedef 90, nihai hedef 63. Yaş 40; üç çocuğum var (11 yaşında oğlan, 6 ve 4 yaşlarında iki kız). Çalışıyorum, büro işi ve oldukça yoğun. Sabhaları az, akşamları yaklaşık 1 saat olmak üzere orta ve hızlı tempo karışık yürüyorum.

Sevgilerimle,

hosgeldiniz tabiki katilabilirsiniz..oncelikle tebrik ederim azminizden dolayi bence 63 gormenizde yakindir..ayrica bize orneksiniz..arti 3 cocuk masallah allah bagislasin tekrar hosgeldiniz aramiza ins.beraber hedefledigimiz kilolara ulasacagiz..

aksam yemegimi yedim kizlar iki bardak ayranla kucucuk bir tabak kuru fasulye..bugun spor yapamicam galiba isim cok dogal spor yapcam yani :-):-) pazar gunu gunum var sira bende pinpirikli biri olaraktan bu gunden strese basladim..aksamda arkadasa davetliyim en az cissssla kurtulabilmek umidi ile :-):-)

Selam kızlar. Banus aramıza hoşgeldin. Azminden dolayı kutluyorum seni. Kizlar 6-7 adet tawuk kanat we koca bir tabak salata yedim. Fermuar kapandı

Back