• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Aaaa sabah yazdığım mesaj kaybolmusss :( Günaydın kızlarrrr :)
Boncukcum supersin tebrik ederim canım :) ekmek konusunda bende azaltarak yeme taraftariyim cunku hayat boyu yemeyecegimi düşünmüyorum ben istediğim kiloya ulasayim yine ekmek yerim yaa :( bir de canım cavdar ekmeği bende kabızlık yaptı onceden pek tercih etmezdim cavdar ekmeğini sabah nette de bazı kişilerde kabizlik yapabilir diye okudum.

Yaşasın ezez geri donmus :)) canim inan dun hep aklimdaydin inşallah bırakmaz geri döner diyordum bizleri sen bu başlık altında topladin. Benim kendi günlüğüm vardı boncukla senin samimiyetini görüp buraya geldim günlüğümu bıraktım çünkü ben her ikinize de inandim birlikte yol alip istedigimiz bedenlere kavusacagimiza inandım şimdi yeni arkadaslar da dahil oldular inşallah hep birlikte zayiflayacagiz.

Sabah iki kuru incir iki bardak su içtim kizimi uyutunca klasik kahvaltimi yaptim. Peynir domates yumurta kızarmış tam buğday ekmeği çay salatalik zeytin ;) fix menüm ;))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepinize günaydın bende aranıza katılmak isterim :) yaşım 22 1.77 boyum var 105 kiloyum :( pco luyum ne yazık ki bende bu hafta başladım tartım bozuk zaten şimdilikte bozuk kalsın ne güzel 44 kilo gösteriyor :D :17:

hosgeldin canim tabiki katilabilirsin ama bazi.arkadaslar bi.gorunuyo sonra yoklar birakma buralari olurmu ? cunku uzaklasinca azim diye bisey kalmiyor insanda :)ben bozuk bile olsa tartida hic gormedim o rakami iyiymis :-):-):-)

Son düzenleme:
Boncukcum supersin tebrik ederim canım :) ekmek konusunda bende azaltarak yeme taraftariyim cunku hayat boyu yemeyecegimi düşünmüyorum ben istediğim kiloya ulasayim yine ekmek yerim yaa :( bir de canım cavdar ekmeği bende kabızlık yaptı onceden pek tercih etmezdim cavdar ekmeğini sabah nette de bazı kişilerde kabizlik yapabilir diye okudum.

Yaşasın ezez geri donmus :)) canim inan dun hep aklimdaydin inşallah bırakmaz geri döner diyordum bizleri sen bu başlık altında topladin. Benim kendi günlüğüm vardı boncukla senin samimiyetini görüp buraya geldim günlüğümu bıraktım çünkü ben her ikinize de inandim birlikte yol alip istedigimiz bedenlere kavusacagimiza inandım şimdi yeni arkadaslar da dahil oldular inşallah hep birlikte zayiflayacagiz.

Sabah iki kuru incir iki bardak su içtim kizimi uyutunca klasik kahvaltimi yaptim. Peynir domates yumurta kızarmış tam buğday ekmeği çay salatalik zeytin ;) fix menüm ;))

o senin samimiyetin canim..insallah istedigimiz bedenlere inicez hepberaber ben bugun eve gidince fotogtaf cekilcem once sonra yapmaya karar verdim :beer: cavdar ekmegini secmemdeki amac tam bugday ekmegi ile arasinda bi kac puan oynuyor degerleeinde canim o nedenle.. aldim dort gundur duruyodu ekmek hic yememistim bundan sonra sabahlari yicem insallah bende kabizlik yapmaz igrenc ve cok zor bi durum o yaa..

Canım destegin için sagol. Kilo da durdu 2 gün kaybettim kendimi ama dewam kaldıgı yerden. 5-6 tane fındık yedim. Öglen ne yicem bilmiyorum yemegimde yok sanırım yumurta haşlicam. Akşama yemek yapim böyle olmuyor.

hosgeldin canim tabiki katilabilirsin ama bazi.arkadaslar bi.gorunuyo sonra yoklar birakma buralari olurmu ? cunku uzaklasinca azim diye bisey kalmiyor insanda :)ben bozuk bile olsa tartida hic gormedim o rakami iyiymis :-):-):-)

bırakmaya pek niyetim yok :) uzun zamandır takipcisiyim forumun üye olmak yeni nasip oldu burdaki birlik çok güzel :)

Surekli takipteyim. Kilom düşmüyor bir haftadır çok sınırliyim. Sabahları ve akşamları diyet bisküvi yoğurt salata gibi şeyler le gecistiriyorum. Birtek öğlen yemek yiyorum.oda çok küçük porsiyon larla kilo hala 81.4

Selam kızlar 4 adet köfte we koca bi tabak salata yedim. Plates yapıcam 1 saat sonra. Sizler naptiniz

iki tne kucuk dolma ve yogurt yedim..dun leslie yaptim bugun bos gecmeyi dusunuyorm bi halsiz hissediyorum kendimi usuyorum okuldan gelir gelmez dolmalarimi yedim yattim hemen..yavyu bu arada dolmalar harikaydi kiymayla olunca bulgurlu oldugu anlasilmiyor bile.bundan sonra hep bulgurlu yapicam dolmalarimi daha saglikli..

Surekli takipteyim. Kilom düşmüyor bir haftadır çok sınırliyim. Sabahları ve akşamları diyet bisküvi yoğurt salata gibi şeyler le gecistiriyorum. Birtek öğlen yemek yiyorum.oda çok küçük porsiyon larla kilo hala 81.4

regl donemin falanmi yaklasiyor? belki ondandir..hem veremesende almamissin oda iyi bence birden gider insallah hepsi sikma kendini bide kendi fikrimi soylemek istiyorum yediklerin az gibi geldi bi noktadan sonra vucut sinyal verirmis diyet yapiyor ac kaliyorum diye depo edermis yediklerini ondan da olabilir bir cesit vucut tepkimesi olabilir..

Kizlar merhaba ben bugun biraz cisss yaptim. Öğlen uc kaşık kadar bezelye yedim sonunda bitti :) bir dilim tam buğday ekmeğini ikiye böldüm arasına incecik kaşar koydum tost yaptim yedim anneme tost yaptim da çok canim istedi :(( bu neyse de arada esim künefe yerken çeyrek künefeyi de yedim aksam ton balikli salata yedim. Aldığım kalori 1100 civarı ama o künefe nasil eritilir diye düşündüm evet kızlar simdi beni cezalandirin 50 mekik mi 20 kere ender Saraç on hareketi mi?

Afiyet olsun boncukcum bende öyle düşünüyorum :) bulgur cok lezzetli hem :))
Nevergiveup18 canim gerçekten yediklerin cok az vücudun büyük ihtimalle kıtlık sinyali veriyor ben az yiyeyim derken kilo alirim hep ne yersem vücudum depolar istersen vücudunu şaşırt mesela 3+3 beslen ya da karatay diyeti gibi beslen ya da ogunlerini değiştir mesela sabah kahvalti yap öğlen hafif gecistir aksam aynen devam et. Yalnız şunu bilki bu kadar az beslenmen sana zarar verir bir sure sonra herşeye saldırıp yemek istersin hoş ben sana gire cok daha fazla yiyorum yine de sevdiğim şeylere hayir diyebiliyor muyum hayirrr :((

Kizlar merhaba ben bugun biraz cisss yaptim. Öğlen uc kaşık kadar bezelye yedim sonunda bitti :) bir dilim tam buğday ekmeğini ikiye böldüm arasına incecik kaşar koydum tost yaptim yedim anneme tost yaptim da çok canim istedi :(( bu neyse de arada esim künefe yerken çeyrek künefeyi de yedim aksam ton balikli salata yedim. Aldığım kalori 1100 civarı ama o künefe nasil eritilir diye düşündüm evet kızlar simdi beni cezalandirin 50 mekik mi 20 kere ender Saraç on hareketi mi?

hmmmmm...alacagin kalori miktarini gecmemissinki canim 1200 kalori degilmiydi senin? kalori hesaplamak zor olmuyormu? bir kalori cetvelin falan varsa paylasirmisin?

Evet canım günlük 1200 kalori almaya çalışıyorum. Diyet arkadaşım diye bir site var oraya uye oldum her yedigimi yaptığım aktiveleri oraya kaydediyorum hergun ne kadar kilo kaybettiğimi ne kadar kalori alirsam ayda ne kadar kilo kaybedecegimi görüyorum o yüzden çok rahat hesaplama yapabiliyorim. Kalori hesabi yapmayi dusunursen oneririm canim

Afiyet olsun boncukcum bende öyle düşünüyorum :) bulgur cok lezzetli hem :))
Nevergiveup18 canim gerçekten yediklerin cok az vücudun büyük ihtimalle kıtlık sinyali veriyor ben az yiyeyim derken kilo alirim hep ne yersem vücudum depolar istersen vücudunu şaşırt mesela 3+3 beslen ya da karatay diyeti gibi beslen ya da ogunlerini değiştir mesela sabah kahvalti yap öğlen hafif gecistir aksam aynen devam et. Yalnız şunu bilki bu kadar az beslenmen sana zarar verir bir sure sonra herşeye saldırıp yemek istersin hoş ben sana gire cok daha fazla yiyorum yine de sevdiğim şeylere hayir diyebiliyor muyum hayirrr :((

Canim ben zaten normalde De fazla Yemem ki doğumda aldım kiloyu muhasebe ciyim sabah 8_6 popomun üstünde oturmaktan kilo veremiyorum. Buarada 5 gün yiyorum haftasonu normal yememe devam ediyorum az ama 3 öğün. Dün akşam tartildim 81.8 sabah 81 tuvalet öncesi ☺.anlıyorum ki ben su topluyorum. Neyse 81 i net olarak gördük. Sıra 80 de

gunaydin kizlarr.. yavyucum bende artik kalori hesaplamayi dsunuyorum 1200 kalori ile bir ayda kac kilo verdin?

Nevergiveup18cim maşallah :) devamı gelecek 60li rakamları da gorucez inşallah :)

Boncukcum ben 20 gündür falan sayıyorum 4-4,5 kilo kaybettim ama çoğunluğunda spor yapmadım.

Nevergiveup18cim maşallah :) devamı gelecek 60li rakamları da gorucez inşallah :)

Boncukcum ben 20 gündür falan sayıyorum 4-4,5 kilo kaybettim ama çoğunluğunda spor yapmadım.

cok iyi vermissin ya bende basladim bugun saymaya bakalim nasil olcakkk

Evet bende başlıyorum aksami salata yla kapatabilirsiniz eğer günü yaklaşık 600 kalori ile kapatacagim

Evet bende başlıyorum aksami salata yla kapatabilirsiniz eğer günü yaklaşık 600 kalori ile kapatacagim

benim suan 500 civari oldu en fazla 1000 olur diye dusunuyirum kizlar haslanmis yumurtanin ne kadar kalorisi bi yerde 95 okudum bi yerde 100 kusurlardaydi

Selam kızlar. Sabah 1 yumurta yedim. Öglen yesil mercimek we yogurt yedim. Akşam naparım bilmıyorum

Back