Hepinize günaydın bende aranıza katılmak isterim :) yaşım 22 1.77 boyum var 105 kiloyumpco luyum ne yazık ki bende bu hafta başladım tartım bozuk zaten şimdilikte bozuk kalsın ne güzel 44 kilo gösteriyor
Aaaa sabah yazdığım mesaj kaybolmusssGünaydın kızlarrrr :)
Boncukcum supersin tebrik ederim canım :) ekmek konusunda bende azaltarak yeme taraftariyim cunku hayat boyu yemeyecegimi düşünmüyorum ben istediğim kiloya ulasayim yine ekmek yerim yaabir de canım cavdar ekmeği bende kabızlık yaptı onceden pek tercih etmezdim cavdar ekmeğini sabah nette de bazı kişilerde kabizlik yapabilir diye okudum.
Yaşasın ezez geri donmus :)) canim inan dun hep aklimdaydin inşallah bırakmaz geri döner diyordum bizleri sen bu başlık altında topladin. Benim kendi günlüğüm vardı boncukla senin samimiyetini görüp buraya geldim günlüğümu bıraktım çünkü ben her ikinize de inandim birlikte yol alip istedigimiz bedenlere kavusacagimiza inandım şimdi yeni arkadaslar da dahil oldular inşallah hep birlikte zayiflayacagiz.
Sabah iki kuru incir iki bardak su içtim kizimi uyutunca klasik kahvaltimi yaptim. Peynir domates yumurta kızarmış tam buğday ekmeği çay salatalik zeytinfix menüm )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaaa sabah yazdığım mesaj kaybolmusssGünaydın kızlarrrr :)
Boncukcum supersin tebrik ederim canım :) ekmek konusunda bende azaltarak yeme taraftariyim cunku hayat boyu yemeyecegimi düşünmüyorum ben istediğim kiloya ulasayim yine ekmek yerim yaabir de canım cavdar ekmeği bende kabızlık yaptı onceden pek tercih etmezdim cavdar ekmeğini sabah nette de bazı kişilerde kabizlik yapabilir diye okudum.
Yaşasın ezez geri donmus :)) canim inan dun hep aklimdaydin inşallah bırakmaz geri döner diyordum bizleri sen bu başlık altında topladin. Benim kendi günlüğüm vardı boncukla senin samimiyetini görüp buraya geldim günlüğümu bıraktım çünkü ben her ikinize de inandim birlikte yol alip istedigimiz bedenlere kavusacagimiza inandım şimdi yeni arkadaslar da dahil oldular inşallah hep birlikte zayiflayacagiz.
Sabah iki kuru incir iki bardak su içtim kizimi uyutunca klasik kahvaltimi yaptim. Peynir domates yumurta kızarmış tam buğday ekmeği çay salatalik zeytinfix menüm )
hosgeldin canim tabiki katilabilirsin ama bazi.arkadaslar bi.gorunuyo sonra yoklar birakma buralari olurmu ? cunku uzaklasinca azim diye bisey kalmiyor insanda :)ben bozuk bile olsa tartida hic gormedim o rakami iyiymis
Surekli takipteyim. Kilom düşmüyor bir haftadır çok sınırliyim. Sabahları ve akşamları diyet bisküvi yoğurt salata gibi şeyler le gecistiriyorum. Birtek öğlen yemek yiyorum.oda çok küçük porsiyon larla kilo hala 81.4
Kizlar merhaba ben bugun biraz cisss yaptim. Öğlen uc kaşık kadar bezelye yedim sonunda bitti :) bir dilim tam buğday ekmeğini ikiye böldüm arasına incecik kaşar koydum tost yaptim yedim anneme tost yaptim da çok canim istedi( bu neyse de arada esim künefe yerken çeyrek künefeyi de yedim aksam ton balikli salata yedim. Aldığım kalori 1100 civarı ama o künefe nasil eritilir diye düşündüm evet kızlar simdi beni cezalandirin 50 mekik mi 20 kere ender Saraç on hareketi mi?
Afiyet olsun boncukcum bende öyle düşünüyorum :) bulgur cok lezzetli hem :))
Nevergiveup18 canim gerçekten yediklerin cok az vücudun büyük ihtimalle kıtlık sinyali veriyor ben az yiyeyim derken kilo alirim hep ne yersem vücudum depolar istersen vücudunu şaşırt mesela 3+3 beslen ya da karatay diyeti gibi beslen ya da ogunlerini değiştir mesela sabah kahvalti yap öğlen hafif gecistir aksam aynen devam et. Yalnız şunu bilki bu kadar az beslenmen sana zarar verir bir sure sonra herşeye saldırıp yemek istersin hoş ben sana gire cok daha fazla yiyorum yine de sevdiğim şeylere hayir diyebiliyor muyum hayirrr(
Nevergiveup18cim maşallah :) devamı gelecek 60li rakamları da gorucez inşallah :)
Boncukcum ben 20 gündür falan sayıyorum 4-4,5 kilo kaybettim ama çoğunluğunda spor yapmadım.
Evet bende başlıyorum aksami salata yla kapatabilirsiniz eğer günü yaklaşık 600 kalori ile kapatacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?