• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Kalori hesabinda herseyin kalorisini nasıl bulucaz kızlar? Mesela kiymalı yeşil mercimek :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kalori hesabinda herseyin kalorisini nasıl bulucaz kızlar? Mesela kiymalı yeşil mercimek :)

bende oyle diyodumda diyet arkadasim da var neredeyse hepsi yavyu demisti baktim bugun aklima yatti benimde

Kizlar kalori hesabi yaparken uzman önerisi 1000 kalorinin altina inmeyin hatta diyetisyenler en düşük 1200-1250 den başlatıyorlar. Acil kilo verilmesi gereken mesela ameliyat icin kilo verilmesi vs gerekirse uzman kontrolünde 1000 ve alti kalori alimini uzman kontrolünde oneriyorlar.
Boncukcum ben emzirdigim için kalori yakimim çok. Günlük 500 ila 700 arasi kalori yakiliyormus. Yumurtayi da ben diyet arkadasimdan 80 kalori olarak hesapliyorum. Bi de kizlar oradaki başarı öykülerini okuyun acayip gaza getiriyor :))

Ben aksama kadar 600 kalori aldim

Yawyucum bende bakıcam o siteye. Geldim cok az mercimek yemegimden yedim we 1.5 saat sürecek yürüyüş maratonuma çıkıcam

Kızlaaaaar 2 saate yakın yürüdüm öldüm şimdi kahwe içiyorum tabi şekersiz türk kahwesi

selam kızlar. şu diyet arkadaşım sitesi baya hoşuma gitti. 652 kalori almışım ama ben hep bu şekilde beslnedim yani maksimum 1000 kalori iyi gidiyormuşum ama iki gün cozuttum kilo almışım canım sıkkın bakalım kaç günde eski halime dönücem. ordan kalori takibi yapmak çok mantıklı kızlar

gunaydin kizlarrr... kahvaltimi yaptim dun hesaba gore 900 civari kalori almisim..neredeyse bes alti gundur kilom sabitti buna kacamaklari yormustum bugun iki kere ciktim tartiya veeeeee 75 olmusum hemde regl oncesi cok mutlu oldum..kahvaltimda bu.. $1401425468564.jpg

ogleyede bir kase gobek salatam var.. sabahtan hazirliyorum kizlar yiceklerimi okulum koy okulu gelip gitme imkni.yada orada hazirlama imkanim yok..

$1401425579008.jpg

ara ogun olarak bir kuru incir yedim dahada ac hissedersem kendimi cevizim var bir tane..ogleden sonra sanmiyorum ama ac hissedersem de bir kuru incirim daha var cantamda ayyy bugun eksi gordum yaaa acayip gaza geldim uc haftada bi uc dort kilo daha versem harika olacak kaynimin dugunu var eee elticik oluyorum kolaymi :):)

Bende akşam çozuttum 1000 kaloriyi geçtim sanırım çünkü 2 sıkma ve 1 kase yoğurt yedim 1 saat yurudum tempolu 4.5 km yani yinede 1000 kalorinin altında degilim

Kizlarrr gunaydin siteui sevmenize sevindim inşallah işimize yarar ;)) Boncukcum tebrik ederim canim darisi hepimizin başına :)) Nevergiveup18cim 1000 kalori altinda cok dikkat et canim çünkü sporda yapıyorsun. Bir de kızlar biliyorsunuzdur bir kilo 7000 kalori yani 7000 kalori az aldığımız da veya yaktığımizda bir kilo veriyoruz.

Ben bu sabah 2 incir kurusu yedim. Sonra klasik kahvaltimi ettim. Simdi mizmizimla uğraşıyorum su kahvaltisini bir etse :(

Bende akşam çozuttum 1000 kaloriyi geçtim sanırım çünkü 2 sıkma ve 1 kase yoğurt yedim 1 saat yurudum tempolu 4.5 km yani yinede 1000 kalorinin altında degilim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE

cok degil bence 1000 kalori hem dun ilk gunumuzdu kalori hesaplamada ufak tefek sapmalar olabilit ki o kadarda yurumussun sikma canini ben hic spor yapamadim dun..cok yorgun hissesiyorum bu ara kendimi muhtemelen reglden acayip sinirde yapiyo bende ayyyy ne bu kadinlarin cektigi be..

Kizlarrr gunaydin siteui sevmenize sevindim inşallah işimize yarar ;)) Boncukcum tebrik ederim canim darisi hepimizin başına :)) Nevergiveup18cim 1000 kalori altinda cok dikkat et canim çünkü sporda yapıyorsun. Bir de kızlar biliyorsunuzdur bir kilo 7000 kalori yani 7000 kalori az aldığımız da veya yaktığımizda bir kilo veriyoruz.

Ben bu sabah 2 incir kurusu yedim. Sonra klasik kahvaltimi ettim. Simdi mizmizimla uğraşıyorum su kahvaltisini bir etse :(

tesekkur ederim canim darisi.hepimize:) ben cok begendim siteyi valla yoksa yediklerimizi hesaplamak zor oluyodu buyuk kolaylik cok sagol sende canim senin sayende :beer::beer:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE

cok degil bence 1000 kalori hem dun ilk gunumuzdu kalori hesaplamada ufak tefek sapmalar olabilit ki o kadarda yurumussun sikma canini ben hic spor yapamadim dun..cok yorgun hissesiyorum bu ara kendimi muhtemelen reglden acayip sinirde yapiyo bende ayyyy ne bu kadinlarin cektigi be..

Süper moral Teşekkürler. Öğlen 1 tavuk budu haşlanmış Yogurt az salata yedim

Bende regl a girdim sınırliyim ve 6 gün dayanabilirsem tartilmiyorum

Bende regl a girdim sınırliyim ve 6 gün dayanabilirsem tartilmiyorum

benimde alti gunum var bende tartilmamayi dusunuyorum ama bugun ki moralden sonra sanmiyorum :beer: sen cok az yiyorsun ama yaaa..

Boncukcum denedin mi dolmalari merak ettim. Benimkiler bugun bitti. Ben yaparken annem ayy onlar öyle olmaz yenmez demişti ama bugun yiyince gayet iyi olmuş dedi.:) gerçi damak tadi ama ;)

Öncelikle hoşgeldin canım :) bir ay için 8 kilo gayet iyi hatta uzmanlar için çok fazla. Yaşın küçük olduğu için sıkıntı yapma bizlere göre cok daha iyi kilo verirsin metabolizman bizden daha hızlı çünkü. Canim diyet yapıyorsun sağlıklı olmak icin bunu sakın unutma sıkı program uygulayayim derken sağlığından olma. Kesinlikle ac kalma sağlıklı olmak sağlıksız beslenmekle olmaz. Abur cuburdan uzak dur cips bisküvi kola şekerli her türlü gidadan uzak dur kekler pastalar çikolatalar unlu gıdalardan uzak dur özellikle hazir pogacalar açmalar simitler margarinle hazırlanmış gidalardan kizartmalardan uzak dur. Meyve sebze az miktarda kuru yemiş kuru meyveler süt urunleri ve eti hergun düzenli olarak tuketmeye çalış. Ben mesela ara ogunlu beslenince kilo verebiliyorum. Bazi arkadaşlar iki öğün yiyerek zayiflayabiliyor ben aksine kilo alıyorum vucudumda kıtlık sinyalimi veriyor ne ;) sen zaten sekiz kilo vermissin bu dediklerimi zaten biliyorsundur. Sakin hizli kilo vermeye çalışma ne yazikki misliyle geri alınıyor :(

Hic duymamistim inşallah hayirlisi olur ve kalici kilo verirsin canım :) genelde duraklama dönemlerinde arkadaşlarin bu tarz detoks programlari uyguladiklarini okumuştum inşallah kaa ve su değil yağ kaybedersin ;)

benim içinde iyi detoks oldu doğrusu..yeme alışkanlıklarımı değiştirdim..yemeyip yemeyip haftada bi gün ödül yapacağıma yoğrt yerim daha iyi dedim..kalıcılığını korumak için elimden geleni yapcam

Selam kızlar. Boncuk tebrikler canım süpersin. Yawyu önerdigin site çok hoşuma gitti sagol canım benim:) sabah 1 yumurta arada 6 fındık oglen yeşil mercimek we arada yine 7 fındık we brazdan 4 ızgara köfte we salata. 1000 kalori etmiyor iyi gidiyoruz :)

evet ya bayildim ben bu kalori isinr hic biseyde gozumuzde kalmiyor hm bu ogle arasi arkadasim sarma ikram etti hayir diyemedim ama bir tane ile kesip hemen listeme ekledim:-):-) en buyuk hatam bir tane tulumba tatlisi yemek oldu minicikti ama o kadar kaloriye sahip oldugunu dusunemedim goruncr sooookkkkkk ama en azindan dikkat ediyor insan siniri asmamak icin..simdi bes tane yesil zeytin yedim can eksi cekiyor ya dayanaamdim valla..aksamada yani birazdan kanatlarim ve yogurtum var kizlar..insallah boyle kapatabilirm gunu

kizlar bu regl donemi cok tehlikeli yaww ufff uc parca bitter cikolata yedim :-(:-(:-( sporda yapmiyorum bi kac gundur hic halim yok surekli bi uyku hali var napcam ben yaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back