• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

başlığı sevdim bende varım:46: arkadaşlar yoğurt diyeti yapan var mı aranızda

Hoşgeldin :) yoğurt diyeti nasil bilmiyorum ama ben tek tip beslenmeye karşıyım canım. Adı dolayısıyla bende böyle bir intiba uyandirdi :))

Selam kızlar bugün yazmıyorum bugün cozuttum. Yarın görüşürúz

Ezezcim bazen böyle olabiliyor biliyorsun hepimiz yaşıyoruz yarın görüşürüz. ;)

Diyet arkadaşlarım sizleri çok seviyorum hepimiz istediğimiz bedene kavusacagiz inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar hepimize motivasyon olsun herkes fotoğrafları gorebiliyor diye yüzümü kestim kusura bakmayın.

Eklentiler

• $1401127495670.jpg
    $1401127495670.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 76
başlığı sevdim bende varım:46: arkadaşlar yoğurt diyeti yapan var mı aranızda

hosgeldin.. yogurt diyeti bes gun olanmi? eger oysa ben dort gun yapabildim onu ve iki kilo vermistim ama arkadasim anlatmisti bi arkadasi ki bide erkek bu diyetle 35 kg vrmis ne kadar dogru bilemem tabi

Arkadaşlar hepimize motivasyon olsun herkes fotoğrafları gorebiliyor diye yüzümü kestim kusura bakmayın.

super gorunuyorsun yavyu masallahhhhh...boyun kacti canim 81 kiloda da iyisin portleyen bi yerin yok :what:;)

bu arada gunaydin kizlar dun uyuya kalmisim lesile yapamadim kaslarim fazlasi ile dinlendi bugun yapicam insallah.. sabah cok komik gelebilir midesizde diyebilirsiniz ama yagsiz tuzsuz yarimin yarisi tavuk gogsu yedim haslama :p ogleye yumurta haslama domates peynir salataligim var yanimda tasiyorum artik yiceklerimi :banghead: aksamada ne yapcam bilmiyorum karar veremedim esime dolma yapim diyorum kendimede az bulgurlu kiymali yaparim belki... buralar cok bos kalmis cok :beer::beer::beer:

super gorunuyorsun yavyu masallahhhhh...boyun kacti canim 81 kiloda da iyisin portleyen bi yerin yok :what:;)

Çok teşekkür ederim boncukcum :) boyum 172 cm. Ama benim yağsız vücut ağırlığım yüksek olduğu için hiç kimse kiloma hiç inanmıyor. birde ben heryerimden kilo alıp heryerimden veriyorum o yuzden sansliyim aslında tabi suan sezeryan göbeğim var ama :( bu aralar bende leslie yapiyorum ama ben birgün yapıyorum birgün bekliyorum. Şimdilik iki mil yapıyorum. Bir dahaki ay arttirmayi düşünüyorum tam karar vermedim ama bir dahaki ay bir gun leslie bir gun eliptik bisiklet yapabilirim bakalim ;) dun aksam ender saracin on hareketini on defa yaptim kizlar heryerim ağrıyor :( geçen ben tum biber dolmalarini sadece bulgurlu kiymali yaptim gayet güzel olmuştu hatta esim ben soylemeden fark etmedi ;)

Ezezcim senden ses yok hala nerelerdesin:s

Çok teşekkür ederim boncukcum :) boyum 172 cm. Ama benim yağsız vücut ağırlığım yüksek olduğu için hiç kimse kiloma hiç inanmıyor. birde ben heryerimden kilo alıp heryerimden veriyorum o yuzden sansliyim aslında tabi suan sezeryan göbeğim var ama :( bu aralar bende leslie yapiyorum ama ben birgün yapıyorum birgün bekliyorum. Şimdilik iki mil yapıyorum. Bir dahaki ay arttirmayi düşünüyorum tam karar vermedim ama bir dahaki ay bir gun leslie bir gun eliptik bisiklet yapabilirim bakalim ;) dun aksam ender saracin on hareketini on defa yaptim kizlar heryerim ağrıyor :( geçen ben tum biber dolmalarini sadece bulgurlu kiymali yaptim gayet güzel olmuştu hatta esim ben soylemeden fark etmedi ;)

Ezezcim senden ses yok hala nerelerdesin:s

bende ilk gun 2 mil sonraki gun 3 sonraki gunde 4 mil yaptim onun disinda mekik cekiyorum esimi oturtuyorum ayaklarimin.ustune :D:D:D 4 gundur yapamiyodum ama bugun tekrar baslicam ender saracin hareketleride toparliyor canim iyi gelmisti banada.. boyun cok iyi kiloyu kpatiyor o nedenle sezeryan gobusu olacak o kadar canim toplarsin ama cok kisa surede.. ben neredeyse iki aydir pirinci protesto ediyordum almadim eve hic bulgur aldim ama esim pirinc pilavini cok seviyor adam iyice bikmasin diye kucuk bir paket aldim gecen ona yaptm iki yemek kasigida ben yedim.. bugunde bulgurlu yaparim muhtemelen ayy cok degil bi 6 kilo versem bile raziyim ama su gunler beni bitiriyor bugun toplucm artik belki 5 mill bile yaparim bide gobegime termal kemer sariyorum iyi ter attiriyor yaaa bak senin sezeryan gobegi benim dogal :p:p

Son düzenleme:
ezezcim nerelerdsin bak tecrube ile sabitlendi kacamak yaptim diyip buradan uzaklasirsan ipin ucunu alamiyorsun bence bian once aramiza don..hepimiz donem donem yapiyoruz..
hem sen cok iyi gidiyorsun odulun olarak dusun bir ay hic fire vermedin bak bana kac kere yaptim ama pes etmek yok sizin sayenizde tekrar motivasyonumu kazandim sende don artik aramiza...

Son düzenleme:
aramiza hosgeldin..kac kilosun nler yapiyorsun?? yada neler yapmayi dusunuyorsun??

Teşekkür ederim hoşbuldum...yaşım 18 1 ay öncesine kadar 106 kiloydum :26: 1 ay içinde hep sebze ve meyve ağırlıklı beslendim,sabahları nesle nesfit yedim ara öğünlerde hafif meyveli yoğurt ve hergün tempolu yürüdüm şuan 97 kiloyum. 8 kilo çok azz... o yüzden daha sıkı bir program ayarlamak istiyorummm.. öğrenciyim bi yerde bayılıp kalmaktan korkuyorum :9: ama yapmalıyımmmmm :ssz:
bu arada boyum 1.72

Son düzenleme:

Teşekkür ederim hoşbuldum...yaşım 18 1 ay öncesine kadar 106 kiloydum :26: 1 ay içinde hep sebze ve meyve ağırlıklı beslendim,sabahları nesle nesfit yedim ara öğünlerde hafif meyveli yoğurt ve hergün tempolu yürüdüm şuan 97 kiloyum. 8 kilo çok azz... o yüzden daha sıkı bir program ayarlamak istiyorummm.. öğrenciyim bi yerde bayılıp kalmaktan korkuyorum :9: ama yapmalıyımmmmm :ssz:
bu arada boyum 1.72

canim bir ayda sekiz kilo.hic az degil kendine yuklenme bir yola girmissin ve zaten veriyorsum bak ogrenciyim diyorsun iyice halsiz kalsan hasta olsan derslerinden geri kalacaksin dahami iyi? suanki sekilde devam et bence ayni zamanda spor yap yavas ama kalici kilo vermen senin.icin.daha.iyi hizli verirsen hizli geri alirsin..

hosgeldin.. yogurt diyeti bes gun olanmi? eger oysa ben dort gun yapabildim onu ve iki kilo vermistim ama arkadasim anlatmisti bi arkadasi ki bide erkek bu diyetle 35 kg vrmis ne kadar dogru bilemem tabi

süt ve süt ürünleri tüketiyosun 11 hafta boyunca arkadaşım..yoğurt anlatmakla bitmez faydası tabi sütün de hele ki bayanların daha çok ihtiyacı olduğunu farzederek bende dün başladım..dün tamamen protein beslendim..bugünü de haşlama patatesle bitiricem..1 hafta değil mi denemekden zarar gelmez..kilolar gitsin onların vücutta kalması bence daha da zararlı..:1:

Hoşgeldin :) yoğurt diyeti nasil bilmiyorum ama ben tek tip beslenmeye karşıyım canım. Adı dolayısıyla bende böyle bir intiba uyandirdi :))

haklısın..benimde kafama takılmıştı tek tip olayı..araştırdım zaten bu yoğurt kürü 1 haftalık metabolizma hızlandırıcı..yani 1 haftadan fazla yapılması zararlı..yoğurt zehirlenmelerde bile en etkili yöntem..bende ondan destekle başladım..dün yoğrt yiyerek günümü bitirtdim..bugünde yoğrttan bıkmamak adına haşlama patates yiycem..yani kendimce dönüşümlü yapıcam bu sistemi..

Boncukcum denedin mi dolmalari merak ettim. Benimkiler bugun bitti. Ben yaparken annem ayy onlar öyle olmaz yenmez demişti ama bugun yiyince gayet iyi olmuş dedi.:) gerçi damak tadi ama ;)

Bende k.k yeni üye oldummmm ve zayıflamak istiyorummmm benide aranıza alırmısınız rica etsemmm :16: :16:

bu arada boyum 1.72

Öncelikle hoşgeldin canım :) bir ay için 8 kilo gayet iyi hatta uzmanlar için çok fazla. Yaşın küçük olduğu için sıkıntı yapma bizlere göre cok daha iyi kilo verirsin metabolizman bizden daha hızlı çünkü. Canim diyet yapıyorsun sağlıklı olmak icin bunu sakın unutma sıkı program uygulayayim derken sağlığından olma. Kesinlikle ac kalma sağlıklı olmak sağlıksız beslenmekle olmaz. Abur cuburdan uzak dur cips bisküvi kola şekerli her türlü gidadan uzak dur kekler pastalar çikolatalar unlu gıdalardan uzak dur özellikle hazir pogacalar açmalar simitler margarinle hazırlanmış gidalardan kizartmalardan uzak dur. Meyve sebze az miktarda kuru yemiş kuru meyveler süt urunleri ve eti hergun düzenli olarak tuketmeye çalış. Ben mesela ara ogunlu beslenince kilo verebiliyorum. Bazi arkadaşlar iki öğün yiyerek zayiflayabiliyor ben aksine kilo alıyorum vucudumda kıtlık sinyalimi veriyor ne ;) sen zaten sekiz kilo vermissin bu dediklerimi zaten biliyorsundur. Sakin hizli kilo vermeye çalışma ne yazikki misliyle geri alınıyor :(

süt ve süt ürünleri tüketiyosun 11 hafta boyunca arkadaşım..yoğurt anlatmakla bitmez faydası tabi sütün de hele ki bayanların daha çok ihtiyacı olduğunu farzederek bende dün başladım..dün tamamen protein beslendim..bugünü de haşlama patatesle bitiricem..1 hafta değil mi denemekden zarar gelmez..kilolar gitsin onların vücutta kalması bence daha da zararlı..:1:

Hic duymamistim inşallah hayirlisi olur ve kalici kilo verirsin canım :) genelde duraklama dönemlerinde arkadaşlarin bu tarz detoks programlari uyguladiklarini okumuştum inşallah kaa ve su değil yağ kaybedersin ;)

ayyy kizlar oldum bittim oy oy oyyy :) leslie 4 mil yaptm ustune twestr ustune mekik oyyyyyy yaniyo vucudum :beer::beer::beer:yavyucum tatlim dolmalari yaptim ama yarin yicez bugun kahvalti tarzi gecistirdik hatta ben bir kase kadar sehriye salatasi yedim..anammm oyyy dort gun ara verdim ya ama cok zevkli teyzeler sanki benim evdeymis gibi oluyo :beer::beer::beer::beer:

gunaydin kizlar dunku spordan snra ustumden tir gecmis gibiyim :banghead: neyse kahvaltimi iki dilim cavdarli ekmek iki dilim kucuk peynir ve uc dilim domatesle yaptigim sandvicim var okulda yicem suan canim istemiyor..ekmegi cikarmistim tamamen ama vucudun onada ihtiyaci var anladimki esim yerken gozuM hep onda oluyor bende saldiri yapmaktan iyidir dusuncesi ile haftada birkac gun sabah kalvaltima dahil edicem..

Günaydın kızlar. 2 günlük fireden sonra kaldıgım yerden dewam inşallah. Sabah 1 tane yumurta yedim suya dayandım

Günaydın kızlar. 2 günlük fireden sonra kaldıgım yerden dewam inşallah. Sabah 1 tane yumurta yedim suya dayandım

gunaydin canim tekrar hosgeldin..

Hepinize günaydın bende aranıza katılmak isterim :) yaşım 22 1.77 boyum var 105 kiloyum :( pco luyum ne yazık ki bende bu hafta başladım tartım bozuk zaten şimdilikte bozuk kalsın ne güzel 44 kilo gösteriyor :D :17:

Back