• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Merhaba,

Ben dün KK'ne üye oldum. Sizin gruba da girebilir miyim ?

99.8 kiloyum; en şişkonuz olarak size "oh ya!" dedirtebilirim. Ama bu kiloya 112'den düştüm, o yüzden çok mutluyum. Şimdi ilk hedef 90, nihai hedef 63. Yaş 40; üç çocuğum var (11 yaşında oğlan, 6 ve 4 yaşlarında iki kız). Çalışıyorum, büro işi ve oldukça yoğun. Sabhaları az, akşamları yaklaşık 1 saat olmak üzere orta ve hızlı tempo karışık yürüyorum.

Sevgilerimle,

Hoşgeldin aramizs

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyyy inşallah ezezcim :))

Banusunucmelegi aramiza hoşgeldiniz öncelikle supersiniz sizden ogrenecegimiz cok şey var bence ;)

Boncukcum günler çok feci ya :( tam diyet düşmanı bu aksam için de inşallah az cisssli geçer.

Kızlar bugun öğlen patatesli tavuk yedim bir porsiyon arada bir avuç fıstık aksam da sırf bulgurla yaptığım etli ve zeytinyağlı (burasi biraz abes gelebilir) biber dolması ve yoğurt yedim. Aksamda rezene çayı icicem belki biraz da kefir içerim sindirim için gerçekten iyi geliyor.

Kizlarrrrr kimseden ses yok neler yapıyorsunuz? Leslie 2 mil yaptım. :) bi de boncukcum aklima getirdin Tibetin 5 mucize hareketini yapmaya başladım. Tabi ben birle başladım. Aksam yaptım ama asıl sabah kahvaltidan önce öneriliyor. Bakalım yarın sabah yapabilecek miyim ;)))

gunaydin kizlar nasilsiniz? pardon tunaydin :-):-):-) ama daha kimse uyanmamis sanirimm..ben uyanali cooookkkk oldu kahvaltida canim bisey istemedi dort bes kuru kayisinin arasina birer badem koyup yedim hepsi bu..hemen ise koyuldum uc tane hali sildim:-) ivir zivir bi suru is yaptim kocis uyuyo sessiz sessiz parmak ucunda :-):-):-):-) simdi mutfak dolaplarimi silicem lavaboyu ovucam daha sonraaaaa alisveris sonra sonra sonra bu sonralar cok uzucak gibi bugun lesile yaparim diyodum dun yapmadim cunku ama gerek kalmicak sanki yarin aksama degin oturmak yok bana :-):-)

Günaydın kızlar. Boncuk bu yaptıkların leslie den daha iyi söylim :) ben 11 gibi 2 yumurtali omlet yaptım yedim 3 -4 tane de kuru kayısı.

Offf kizlar gunaydin cok kötüyüm halen elim ayağım titriyor deprem oldu burada uzun ve cok siddetliydi eve yeni girdik kizim mutfakta halinin uzerinde oynuyordu kucagima nasil aldim bilmiyorum ya ona birşey olsaydi diye korkmaktankendimi alamıyorum şiddeti ve uzunlugu tipki 99 depremi gibiydi :((

Offf kizlar gunaydin cok kötüyüm halen elim ayağım titriyor deprem oldu burada uzun ve cok siddetliydi eve yeni girdik kizim mutfakta halinin uzerinde oynuyordu kucagima nasil aldim bilmiyorum ya ona birşey olsaydi diye korkmaktankendimi alamıyorum şiddeti ve uzunlugu tipki 99 depremi gibiydi :((

ayy canim gecmis olsunnn yaa girmeseydiniz iceri belki artcilari olur

Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app

Çok geçmiş olsun

Yavyu çok geçmiş olsun canım

Kızlar bugün kimseden ses yöj

Geçmiş olsun dilekleriniz icin cok sağolun kızlar artcilar sürüyor ama pek hissedilmiyor Allah'tan. İnsanların cam eşyaları kırılmış hep gardıroplar vitrinler evde sabitlenmeyen ne varsa hepsi devrilmis :( Allah unutturmasin inşallah.

Bi de güzel haberim var kızlar bu sabah 81,6 kgdim ;))) iki defa tartildim ikisinde de öyle çıktım. Dun diyetimdeki ilk tatlimi yarim porsiyon zerdeyi yedim. Ilk bir ayi atlattiktan sonra haftada bir kez sütlü tatli yeme hakki tanimistim kendime zerde sutlu degil ama en azindan serbetli değil ;)) aksamda kiymali bezelye yemegimden bir porsiyon yedim. Ailecek yürüyüş yaptik bir saat kadar sonra eve gelincede leslie yaptım. Bu sabah kahvaltiya anneme gidicez kizimla :) annemin misafirleri var ama kızımın biraz uyumasi lazım o yüzden bu sabah ara öğün yapacağım yine. Buyuk ihtimalle incir olacak :))

Günaydın kızlar sabah 2 yumurtamı yedim. Bu öglen arkadaşlarla pizza yicez bugun biraz bozucam diyeti anlicaniz.

Günaydın kızlar sabah 2 yumurtamı yedim. Bu öglen arkadaşlarla pizza yicez bugun biraz bozucam diyeti anlicaniz.

Günaydın ve afiyet olsun.

Ben haftasonunda nete hiç giremiyorum; malum, hafta arası çalışınca üç çocuk peşinde koşturuyorum, artı yoğun bir ev işi vs oluyor. Oğlanın ödevleri, kızların faaliyetleri, ailece yapılan gezintiler derken elimi bilgisayara sürsem evde savaş çıkar :1::1:

Haftasonu Cumartesi günü diyet ablamında biraz zorlu geçti, çünkü kayınvalidemler bizdeydi ve oldukça mükellef bir sabah kahvaltısı vardı. Ne olsa gene de birşeyler yedim; gerçi akşama kadar bir şey yiyemedim ama nasıl şiştim anlatamam. Sanki bütün masayı ben mideye indirmişim gibi. Pazar günü ise dışarıdaydık; sanbah kahvaltısı bir yumurta ve çeyrek simit, öğlen ayran, akşamüstü iki mercimek köftesi, biraz peynir-domates-salatalık ile geçti (gündüz çok su kaybettiğimden ve inanılmaz yorulduğumdan bir şey yemeye halim yoktu). Ama tabii vücut bu duruma sinir oldu; yarım kilo almış görünüyorum o kadar az yemeye ve hareket etmeye.

O yüzden bu sabah evden işe yürüdüm. Tam 1 saat sürüyor ve arada yokuşlar var; bir de hava artık sıcak olmuş; ter içinde kaldım ve bayağ yoruldum. Geçen hafta böyle olmuyordu. Havanın sıcaklığının artması çok etkiliyor yürüyüşü.

Neyse, yeni bir haftaya merhaba diyelim. Umarım çoooook keyifli, mutlu, güzel, bereketli ve sağlıklı bir hafta olur; ayrıca pek de güzel kilo veririz.

:16: :16: :16:

gunaydin kizlarrr.. hafta sonu gunum vardi acayip yogundum arada beser dakika falan oturdugumda hemen yazilarinizi okudum dun tabi kimse yazmamis :-):-) dun aksama kadar cok iyi gittim aksam ac gozlu davrandim yeme dimi yok olmaz ellerimle yaptigim leziz yiyeceklerin tadina bakmadan olurmu hic :-):-):-) savunmamida nasil hazirlamisim ama dimi ? isin saksi bi yana cozuttugumu bu.sabah anladm galiba yapamicam ben ya iki ileri bi geri ufffff sikildim ne olurdu bende yiyip yiyip sismeyenlerden olsaydim..sikmicam kendimi.artik herseyi kisitlayinca insanin gozu ac oluyo bi kere midesinden cok..uffffff dukanami donsem acaba ama oda gecen denedim tansiyonum cok dustu gecen yil dayandim ama bu yil dayanamiyorum cok hareketli bi hayatim var o tempoya dayanmiyor bunym asiri yuklenincee.. cok yzdim yine cenem dustu..

Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app

Ezezcim sen karatay yapmasan normalde diyette bir sure sonra diyetisyende bir iki dilim pizza ödül olarak veriyor mesela ;)

Üç çocukla supersin Banusunucmelegi :))

Boncukcum vazgecmek yokkkkk sakın sakın... yiyorum ama kilo almıyorum diye birşey yok zayıf olanlara bak hiçte oyle her istediklerini yiyen kişiler değiller. Herkesin vucudunun bir kilo verme şekli var mesela ben iki öğün yiyorsam kesinlikle kilo veremiyorum ara öğün yapmam lazım kilo vermek için. Mutlaka seninde bir kilo verme seklin vardir. iki ileri bir geri diyorsun ya en azindan kilo almıyorsun ya alsaydin daha mi iyi olacaktı. bir daha kaçamak yapmayacagiba inan ya da kalori sayimi yap. Günlük kalorini sabitleyip her istedigini yiyip kilo verenler var canim ben de diyet yapıyorum ama yinede kalori sayiyorum 1200 kaloriyi geçmiyorum. Bu konuda diyet arkadaşım sitesini öneririm ;)

Ezezcim sen karatay yapmasan normalde diyette bir sure sonra diyetisyende bir iki dilim pizza ödül olarak veriyor mesela ;)

Üç çocukla supersin Banusunucmelegi :))

Boncukcum vazgecmek yokkkkk sakın sakın... yiyorum ama kilo almıyorum diye birşey yok zayıf olanlara bak hiçte oyle her istediklerini yiyen kişiler değiller. Herkesin vucudunun bir kilo verme şekli var mesela ben iki öğün yiyorsam kesinlikle kilo veremiyorum ara öğün yapmam lazım kilo vermek için. Mutlaka seninde bir kilo verme seklin vardir. iki ileri bir geri diyorsun ya en azindan kilo almıyorsun ya alsaydin daha mi iyi olacaktı. bir daha kaçamak yapmayacagiba inan ya da kalori sayimi yap. Günlük kalorini sabitleyip her istedigini yiyip kilo verenler var canim ben de diyet yapıyorum ama yinede kalori sayiyorum 1200 kaloriyi geçmiyorum. Bu konuda diyet arkadaşım sitesini öneririm ;)

bilmiyorum canim ya.. bunye meselesi dedigin gibi herkesin farkli brn.dukanla cok guzel vermistim ama agir tekrar yapip vucudumu alt ust etmek istemiyorum ayrica o kadar kati bi diyeti(ki 2.hakkim olacak) bebek olduktan sonra forma girmek icin kullanaym diyorum tekrar motive.ettin beni seviyorum sizii :-):-):-) bugun kaldigim yerden devam edicm eve.gidince sporumuda yapicam ogleye sadece ayranim var dun yediklerimi yakmam lazim once.. bide su acidan bakmak lazim kis icinde 80 i bulmustum suan 76 yim 4 kili bile gyet iyi duruyor dun gecen yaz giydigim elbisemi giydim o bile cok guzel bi duyguymus :-):-)

Yoğurt diyeti nedir adı güzel geldi😊

Selam kızlar bugün yazmıyorum bugün cozuttum. Yarın görüşürúz

Merhaba kızlar sabah kahvaltidan önce iki kuru incir yedim. Kahvaltida peynir yumurta 5 zeytin domates salatalık ve biberle bir kalin dilim beyaz ekmek yedim. Annemlerde kepek ekmeği kalmamış mecbur beyaz ekmek yedim. Ikindide sade Türk kahvesi içtim. Özlemişim kahveyi emzirdigim icin icmiyordum ne zamandır. Aksam kiymali bezelye ile tam buğday ekmeği ve yesil soğan yedim.

Back