Merhaba,
Ben dün KK'ne üye oldum. Sizin gruba da girebilir miyim ?
99.8 kiloyum; en şişkonuz olarak size "oh ya!" dedirtebilirim. Ama bu kiloya 112'den düştüm, o yüzden çok mutluyum. Şimdi ilk hedef 90, nihai hedef 63. Yaş 40; üç çocuğum var (11 yaşında oğlan, 6 ve 4 yaşlarında iki kız). Çalışıyorum, büro işi ve oldukça yoğun. Sabhaları az, akşamları yaklaşık 1 saat olmak üzere orta ve hızlı tempo karışık yürüyorum.
Sevgilerimle,
Offf kizlar gunaydin cok kötüyüm halen elim ayağım titriyor deprem oldu burada uzun ve cok siddetliydi eve yeni girdik kizim mutfakta halinin uzerinde oynuyordu kucagima nasil aldim bilmiyorum ya ona birşey olsaydi diye korkmaktankendimi alamıyorum şiddeti ve uzunlugu tipki 99 depremi gibiydi(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar sabah 2 yumurtamı yedim. Bu öglen arkadaşlarla pizza yicez bugun biraz bozucam diyeti anlicaniz.
Ezezcim sen karatay yapmasan normalde diyette bir sure sonra diyetisyende bir iki dilim pizza ödül olarak veriyor mesela
Üç çocukla supersin Banusunucmelegi :))
Boncukcum vazgecmek yokkkkk sakın sakın... yiyorum ama kilo almıyorum diye birşey yok zayıf olanlara bak hiçte oyle her istediklerini yiyen kişiler değiller. Herkesin vucudunun bir kilo verme şekli var mesela ben iki öğün yiyorsam kesinlikle kilo veremiyorum ara öğün yapmam lazım kilo vermek için. Mutlaka seninde bir kilo verme seklin vardir. iki ileri bir geri diyorsun ya en azindan kilo almıyorsun ya alsaydin daha mi iyi olacaktı. bir daha kaçamak yapmayacagiba inan ya da kalori sayimi yap. Günlük kalorini sabitleyip her istedigini yiyip kilo verenler var canim ben de diyet yapıyorum ama yinede kalori sayiyorum 1200 kaloriyi geçmiyorum. Bu konuda diyet arkadaşım sitesini öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?