• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Çok taktığından değil sadece tavrı gicik ti.ben sabah activia ve 3 kepekli bisküvi, öğlen kebap ekmeksiz yağsız salata ve mercimek çorbası yedim.aksam yine salata olacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani insani sinir eden tavirlar zaten yoksa kilolarmizin elber farkindayiz yani

kizlar neler yaptiniz bakalim? ben sabah iki yumurtami yedim
bugun piknigimiz vardi soylemistim bes tane kadar kanat yedim yuruyerek gidip geldik zaten onu oyle yaktim :-) iki avuc kadar sari leblebi ve bir dilim karpuz yedim aksama birsey yemicem okuldan gelincede 20 mekik cektim 10 dakika twister yaptim ve lessie 2 mil yaptim ilk defa yaptim o yuzden ikiden basladim bugunden itibaren sporada basladim kizlar esim gobegin cikmis soyle boyle dedi biliyorum beni gaza getirmek icin dedi ve basardida :-):-) iki aya gor sen beni 38 beden olcam dedim su saatten sonra dedigimi yemek olmaz sporla beraber tam gaz devam yavyunun verdigi kilolarda hirslandirdi beni itiraf edeyim :-):-)

kizlar neler yaptiniz bakalim? ben sabah iki yumurtami yedim
bugun piknigimiz vardi soylemistim bes tane kadar kanat yedim yuruyerek gidip geldik zaten onu oyle yaktim :-) iki avuc kadar sari leblebi ve bir dilim karpuz yedim aksama birsey yemicem okuldan gelincede 20 mekik cektim 10 dakika twister yaptim ve lessie 2 mil yaptim ilk defa yaptim o yuzden ikiden basladim bugunden itibaren sporada basladim kizlar esim gobegin cikmis soyle boyle dedi biliyorum beni gaza getirmek icin dedi ve basardida :-):-) iki aya gor sen beni 38 beden olcam dedim su saatten sonra dedigimi yemek olmaz sporla beraber tam gaz devam yavyunun verdigi kilolarda hirslandirdi beni itiraf edeyim :-):-)

Süper gaza gelmene çok sewindim. Kızlar bende 2. Aya girerken spora agırlık wermeyi dúşünüyorum. Akşam tavuk kanat yedim bide yeşil salata yedim

Evet hedef 38 beden başlangıç kilom 85 ti 1 aydır diyetteyim 2 haftadır ciddiye aldım 81.9 oldum çok sukur.aksam salata yedim 1.5 saat tempolu yurudum masallah

Evet hedef 38 beden başlangıç kilom 85 ti 1 aydır diyetteyim 2 haftadır ciddiye aldım 81.9 oldum çok sukur.aksam salata yedim 1.5 saat tempolu yurudum masallah

cok guzel ben de 15 gundur dikkat ediyorum ve anca spora basladim yarin sabah tartilmayi dusunuyorum bakalim ne durumdyim ama ben bi kac gun kacirdim muhtemelen o yansicak tartiya bende 77-78 arasiydim 78 diyelim baklim kac oldum yada cuma tartilayim ya daha iyi olur ayyy bugun cok yorgundum bide ustune ev temizligi yaptim :-) utu yaptim iyicene yoruldum..ayran icsem olur dimi kizlar simdi

Cok tesekkur ederim kizlar ilk hedefimi gerceklestirdim yeni hedefim 76yi görmek ;) ben emzirdigim için sizlere göre en az -500 kalori ile başlıyorum güne. Birde doğum sebebi ile oluşan odemimi de attim. Gerçi ben bu uyguladigim diyetle daha once de bir ayda 7 kilo vermiştim ;)) bu aydan sonra daha yavaşlar diye tahmin ediyorum. Ezezcim bazen böyle durumlarin yaşanması normal bir süre sonra takildigin yerden hizla kilo vermeye devam edeceksin.;) Boncukcum kilo vermede hırs cok iyi birşey inşallah hepimiz 38 bedenin bol geldiği günleri göreceğiz inşallah :)

gunaydin kizlarrrrr.. yumurtalarimi yedim..

Günaydın kızlar. Ben kabızlıkla ugraşıyorum. Boncugun taktigi deniyorum sabah 2 z.yaglı kuru incir yedim. Canım baska bişi istemiyor şuan kahwe iciyorum

Günaydın kızlar ;) afiyet olsun sizlere. Ben de incir yedim. İnşallah ise yarar :( bugün tartida dune göre 300-400 gr fazlalik var tuvalet probleminden mi yoksa dunku deger mi problemli idi bilemiyecegim :) şimdi kizimin peşinden kosturuyorum yürümüyor ama surunerek evin altini üstüne getiriyor dakka yalnız kalmıyor ne zormuş çocuk büyütmek :(

Ayy benimde kızım var zor ama onlar dünyanın en tatlı şeyleri dünyada böyle bir sevgi yok

allah bagislasin evlatlarinizi kizlar tez zamanda bi tanede bana nasip etsin insalah :-) bu arada ara ogun olarak bir salatalik yedim..ogleye yogurt yicektim sabah acele ile aldim marketten market sahibide bakmamis bende dikkat etmemisim tarihi gecmis :-( ogleye ne yicem bilmiyorum belki bir avuc sari leblebi :-)

Aminnnn boncukcum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :) Nevergiveup18 canim aynen yok böyle bir sevgi Rabbim herkesin evladını bağışlasin her türlü kötülükten korusun.

Boncukcum yediklerin cok az değil mi :s akşam yemeğinde cok ac olmuyor musun?

Ben sabah bir incir bir hurma yedim. Kizima bol bol sut olsun inşallah :) kahvaltida da yumurta peynir 3 light zeytin domates salatalık iki dilim kızarmış tam buğday ekmeği yedim. Öğlen ne yerim bilmiyorum :(

Bi de kızlar grubumuzun çakma ev hanımı kadin programları sorumlusu olarak dun melekte bir diyetisyen vardı kansizligin kilo vermeyi zorlaştırır dedi bi de günlük fazla protein almak uzun vade de kolon kanserine sebep olur dikkat etmek gerekir dedi. Günlük %20-25 üzerine cikmamali dedi 7 aydir sabah iki yumurta öğlen yine protein alan bir izleyiciye.

Evet protein faydali olduğu kadar zarar Lida abartma mak lazım. Ben sabah activia 3 kepekli bisküvi, öğle çeyrek karniyarik 3 kaşık kadar pirinç pilavı 1 kase cacık yedim

Aminnnn boncukcum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :) Nevergiveup18 canim aynen yok böyle bir sevgi Rabbim herkesin evladını bağışlasin her türlü kötülükten korusun.

Boncukcum yediklerin cok az değil mi :s akşam yemeğinde cok ac olmuyor musun?

Ben sabah bir incir bir hurma yedim. Kizima bol bol sut olsun inşallah :) kahvaltida da yumurta peynir 3 light zeytin domates salatalık iki dilim kızarmış tam buğday ekmeği yedim. Öğlen ne yerim bilmiyorum :(

evet canim bugun ozellikle az oldu normalde yemegim olur yanimda getirirdim aksam cok yorgun oldugum icin uyuyuya kalmisim yapamadim okuldan donunce dort gibi cok ac oluyorum yemegim varsa yiyiyorum aksama aclik hissedersem meyve yada en masumu ayran iciyorum yemegim yoksada birkac kayisi yada ayran yada badem ile bastiriyorum erken yemek aslinda daha iyi oluyor yanlismi yapiyorum peki sizce?

Selam kızlar. Nihayet kırmızı biber dolmalarım bitti. Akşama salata war. Yarin öglen için kabak yapıcam.

kızlar kiloya dikkat 100 gr gitmiş:) 87.3 oldum:) zor gitmeye başladı ya 100gr 100 gr bu kilolar nasıl biticek yaaa

selam kızlar bir şey sormak istiyorum.:25: ben 1 aydır çok düsenli dicek şekilde rejim yapıyorum.ne ızgaram ne salatam ne yogurdum eksik bitki çayımı içiyorum bol sular vs.vs... ama daha 1 kilo bile verememişim.benım kilom 54 ve 50 olmak istiyorum.kilo ne kdr az olunca vermek okadar zormu oluyo yoksa benm bünyem kilo vermeye uygun mu değil.fikir verirsenizzzzzz :14:

Selam kızlar. Nihayet kırmızı biber dolmalarım bitti. Akşama salata war. Yarin öglen için kabak yapıcam.

lorlu biber dolmasi galiba dimi tarif versene canim :-):-) 100 gr 100 gr gitcek canim onlar kurtulcaazzzz :-) senin boy kacti ezezcim

selam kızlar bir şey sormak istiyorum.:25: ben 1 aydır çok düsenli dicek şekilde rejim yapıyorum.ne ızgaram ne salatam ne yogurdum eksik bitki çayımı içiyorum bol sular vs.vs... ama daha 1 kilo bile verememişim.benım kilom 54 ve 50 olmak istiyorum.kilo ne kdr az olunca vermek okadar zormu oluyo yoksa benm bünyem kilo vermeye uygun mu değil.fikir verirsenizzzzzz :14:

bir ayda bu kadar dikkat ederken verememen enterasan belki bi yerlerde yanlis yapiyosundur bunye meselesi hem zaten kilonda yok belki ideal kilon odur direniyodur vucudun

Back