selam kızlar bir şey sormak istiyorum.ben 1 aydır çok düsenli dicek şekilde rejim yapıyorum.ne ızgaram ne salatam ne yogurdum eksik bitki çayımı içiyorum bol sular vs.vs... ama daha 1 kilo bile verememişim.benım kilom 54 ve 50 olmak istiyorum.kilo ne kdr az olunca vermek okadar zormu oluyo yoksa benm bünyem kilo vermeye uygun mu değil.fikir verirsenizzzzzz
Boncukcum erken yemekle enn iyisini yapiyorsun benim gözüme bugun yediklerin az gözüktü sadece ben sana gore ooo dünyaları yiyorum. :) açligini bastirma da kefiri de öneririm hem çok sağlıklı hem de sindirimi rahatlatiyor. Bağışıklığı kuvvetlendiriyortibet dediğinde tibet rahiplerinin hareketleri sanirim cakralarla ilgili birşeyler okumuştum ve cok etkili diye biliyorum denemek nasip olmadi.
Ezezcim cok istikrarlısin bence direncini yavaş yavaş kiriyorsun bence çünkü 100 grda olsa gidiyor bir sure sonra tekrar hizlanacak kilo vermen buna inan
Bugun öğlen koz patlicanli salata yedim bir dilim ekmekle. Sonra anneme gittik kizimla annemin israri ile bir küçük kabak dolması yedim iki uc kaşık yoğurtla. Aksam yemeğinde yarim porsiyon tavuklu patates yemeği yedim sadece iki dilim patates aldim dolma yediğim icin. Birde bol yesillikli salata yedim. Gece bir bardak kefir icmeyi planlıyorum. Simdi de bir fincan rezene çayı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Salata mi yedim çeyrek biber dolması 1 bardak yeşil çay 1 saat yürüyüş ve hızla duşa gidiyorum tere battim
lorlu biber dolmasi galiba dimi tarif versene canim100 gr 100 gr gitcek canim onlar kurtulcaazzzz senin boy kacti ezezcim
Kızlaaaaaaaar kiloya dikkat. 86.7 olmuşum inanamiyorum gr oynamıyordu kaç gündur. Cok mutluyum
cok.guzel canim bncede mutlu ol
Kizlar sizin tartilarda da ilk tartildiginiz ile ikinciye tartildiginizda fark oluyor mu ilk tartildim 82yim hemen sonra tartildim 82.9 nasıl oluyor bu is anlamadım
Merhaba,
Ben dün KK'ne üye oldum. Sizin gruba da girebilir miyim ?
99.8 kiloyum; en şişkonuz olarak size "oh ya!" dedirtebilirim. Ama bu kiloya 112'den düştüm, o yüzden çok mutluyum. Şimdi ilk hedef 90, nihai hedef 63. Yaş 40; üç çocuğum var (11 yaşında oğlan, 6 ve 4 yaşlarında iki kız). Çalışıyorum, büro işi ve oldukça yoğun. Sabhaları az, akşamları yaklaşık 1 saat olmak üzere orta ve hızlı tempo karışık yürüyorum.
Sevgilerimle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?