Çok taktığından değil sadece tavrı gicik ti.ben sabah activia ve 3 kepekli bisküvi, öğlen kebap ekmeksiz yağsız salata ve mercimek çorbası yedim.aksam yine salata olacak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar neler yaptiniz bakalim? ben sabah iki yumurtami yedim
bugun piknigimiz vardi soylemistim bes tane kadar kanat yedim yuruyerek gidip geldik zaten onu oyle yaktimiki avuc kadar sari leblebi ve bir dilim karpuz yedim aksama birsey yemicem okuldan gelincede 20 mekik cektim 10 dakika twister yaptim ve lessie 2 mil yaptim ilk defa yaptim o yuzden ikiden basladim bugunden itibaren sporada basladim kizlar esim gobegin cikmis soyle boyle dedi biliyorum beni gaza getirmek icin dedi ve basardida iki aya gor sen beni 38 beden olcam dedim su saatten sonra dedigimi yemek olmaz sporla beraber tam gaz devam yavyunun verdigi kilolarda hirslandirdi beni itiraf edeyim
Evet hedef 38 beden başlangıç kilom 85 ti 1 aydır diyetteyim 2 haftadır ciddiye aldım 81.9 oldum çok sukur.aksam salata yedim 1.5 saat tempolu yurudum masallah
Aminnnn boncukcum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :) Nevergiveup18 canim aynen yok böyle bir sevgi Rabbim herkesin evladını bağışlasin her türlü kötülükten korusun.
Boncukcum yediklerin cok az değil mi :s akşam yemeğinde cok ac olmuyor musun?
Ben sabah bir incir bir hurma yedim. Kizima bol bol sut olsun inşallah :) kahvaltida da yumurta peynir 3 light zeytin domates salatalık iki dilim kızarmış tam buğday ekmeği yedim. Öğlen ne yerim bilmiyorum
Selam kızlar. Nihayet kırmızı biber dolmalarım bitti. Akşama salata war. Yarin öglen için kabak yapıcam.
selam kızlar bir şey sormak istiyorum.ben 1 aydır çok düsenli dicek şekilde rejim yapıyorum.ne ızgaram ne salatam ne yogurdum eksik bitki çayımı içiyorum bol sular vs.vs... ama daha 1 kilo bile verememişim.benım kilom 54 ve 50 olmak istiyorum.kilo ne kdr az olunca vermek okadar zormu oluyo yoksa benm bünyem kilo vermeye uygun mu değil.fikir verirsenizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?