• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Kabızlık büyük sorun kızlaqt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kabızlık büyük sorun kızlaqt

evet ya allah herseyi.bi duzen uzerine oturtmus biri aksarsa insanin dengesi bozuluyor resmen coj zorr

Sabah kahvaltı 1 adet muz ve activia idi öğlen bir kase kremali mantar çorbası 2 kaşık patates graten,1 kase yoğurt akşam salata yiycem

kizlar aksam yemegimi yedim erken oldu ama aciktim ogleyi ayranla gecirdigim icin olsa gerek dunden kalan barbunyam ve iki yemek kasigi kadar bulgur pilavi aksam ogunumu olusturdu cok acikirsam aksamada salatalik falan gecistiricem artik..

Selam kızlar. Boncuk dedigini yaptım kuru inciri z.yagina buladım we yedim 2adet. Umarim etkisi olur

Bu arada ne kadar sıklıkta yapim bunu

Offf bu kabızlık :(( inciri normal yiyorum boncukcum ben sütüm artsın diye bi de böyle deneyeyim :( kefir de tüketiyorum bakalım bugun yine icicem gece.

Bu arada ne kadar sıklıkta yapim bunu

insallah etkisini gorursun canim ben sonuc almistim sabah aksam ucer tane falan ye yada dort

kizlarrrrr gunaydinnnn..bugun okul piknigimiz var kacamakli bir gun olmamasi icin dua ediyorum..sizde edin noluuuurrrrr :-\
yazin hatunlar bos komayin burayi okudukca motive oluyoruz unutmayin..

Sabah sabah 36 bedenim rejime başladım diyen 50 yaşında bir hatunun imali bakislarina maruz kaldım. Bana sen large giyiyorsun dimi dedi hadsiz

Insanlar nedense iyi özelliklerin ize değilde hep kötü özelliklerimize odaklanıyorlar malesef

Sabah sabah 36 bedenim rejime başladım diyen 50 yaşında bir hatunun imali bakislarina maruz kaldım. Bana sen large giyiyorsun dimi dedi hadsiz

ayyy dengesiz kadin yaaa sanane kelimesini o kadar cok seviyorum ayyy vaj sinir oldum o kadar sinir bozucu tipler varki yaa ne dediklerini bilmiyorlar bu kilo isi birazda bunye isi yaaa kimisi yer kilo alamaz kimisi yemez ama vermekte zorlanir yani

Selam kızlar. Neden bu kadar takıldınız anlamadım görüntü ortada zaten kilo war mi war e birinın bunu dillendirmesi normal yani :) takılmayın.

Motiwasyon düşmesin kızlar bunlar daha da motiwe etsin gazlasin

gerçekten var böyle dengesizler kimineki kilomdan bir de "ayyy cok kilo almissin dikkat et çok yeme bak ben bidi bidi vs." Diyenleri var bu tiplerin. Sanki yiyecegimi icecegimi o veriyor tövbe tövbe. . Boşver gitsin canim yakinda dedigine utanir inşallah :)

Kizlar bu sabah tartildim. Başlangıç 21
04.2014- 91,1
21.05.2014 82,8

Acaba tartida hata mi var diye düşünmedim değil hani :))
Sabah hurma ve incir yedim. Sonra klasik kahvaltimi ettim. Şimdi kizimla oynuyoruz ;))

Yavyu maaşallah ya süpersin hayran kaldım.

Walla çok ugraşiyorum ama benım kilo durdu kızlar. 24 ünde 1 ay olacak hala 87.7 bi kez 87.4 ü gördüm ama inemedim bidaha. Vücut direnç gösteriyor sanırım

gerçekten var böyle dengesizler kimineki kilomdan bir de "ayyy cok kilo almissin dikkat et çok yeme bak ben bidi bidi vs." Diyenleri var bu tiplerin. Sanki yiyecegimi icecegimi o veriyor tövbe tövbe. . Boşver gitsin canim yakinda dedigine utanir inşallah :)

Kizlar bu sabah tartildim. Başlangıç 21
04.2014- 91,1
21.05.2014 82,8

Acaba tartida hata mi var diye düşünmedim değil hani :))
Sabah hurma ve incir yedim. Sonra klasik kahvaltimi ettim. Şimdi kizimla oynuyoruz ;))

vaayyyyy supersin canim yaaaa vallahi harikasin cok guzl vermissin .alkis alkis alkissssssss

Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app

Çok taktığından değil sadece tavrı gicik ti.ben sabah activia ve 3 kepekli bisküvi, öğlen kebap ekmeksiz yağsız salata ve mercimek çorbası yedim.aksam yine salata olacak.

Benim öğle yemeği zengin oluyor işyerinde çıkan yemekleri porsiyonlari küçülterek yiyorum

Back