9 yıllık ilişkim.. bu hafta evlendiğini öğrendim.. :(

Ailesi ne işle meşgul? Bu bana şirket evliliği gibi geldi.

Öğrendiğim gün agladigi için ona da çok dua ettim beni bırak sen ailene bak ağlama artık diye.. sanırım eşi şehir dışında olduğu için fark ettirmedi. Kızın yasadigi şehrin organizasyon sayfalarına kadar baktım yıllar önceki paylaşımları buldum gayet de a dan Z ye çalışılmış bir durum hiç de istenmeden olmamış falan.. ogrendigim günün sabahında kadar sevgiliydik evlilik olayını 13 temmuzda aksam öğrendim. 14 temmuzda aksam hattımı degistirdim.

Nasıl yani sizinle ilişki halindeyken mi evlenmiş

Kız karadenizli ise aile zoru ve görücü usulü olduğunu sanmıyorum. Adam oscarlık oyunculuk sergiliyor.

Hiç. Son güne kadar.. öğrendiğim günün sabahı bile inanılmaz vaatler sevgi sözcükleri. Belki de beni elden ayaktan düşüren bu oldu
işte ordan anla ne kadar dümenci olduğunu, bu ağlamalara kanma.
sen uyanmasan evlendiğinide söylemeyecekti güzel güzel takılacaktı senle

Kızı bilmiyorum Karadeniz'in bir köyünde yaşıyor sanırım. Çocuğun ailesi de belli başlı bir işleri yok. Büyüklerden kalan arsa ev vs
Ah :) O zaman baya baya aşk evliliği bu, nerden bulacak doğulu aile karadenizli aileyi? Olur tarafı yok. Adam sizi metres tutacak aklınca. Uzak durun.

Ah :) O zaman baya baya aşk evliliği bu, nerden bulacak doğulu aile karadenizli aileyi? Olur tarafı yok. Adam sizi metres tutacak aklınca. Uzak durun.
Demeyin yaa tek tesellim aile zoruyla olsun mutlu olmasındi aşk olmasın.. kendisi aslen Kürt Kocaeli doğma büyüme kız da Zonguldak ama yani gerçekten nereden çıktı bu kız hiç bilmiyorum

samimiyetine,ağlamalarına inanmayın.Sizi yedekte tutmaya çalışıyor.Bir daha benimle irtibata geçersen eşine anlatırım,yuvan yıkılır diyin.Bakın o zaman nasıl geri duracak.
Dedim daha doğrusu arkadaşlarıma dedirttim. İyi değilim beni ara lütfen diye iban dan yazmış yeni numarami bilmiyor ama tekrar yazarsa eşine demeyi düşünüyorum

Demeyin yaa tek tesellim aile zoruyla olsun mutlu olmasındi aşk olmasın.. kendisi aslen Kürt Kocaeli doğma büyüme kız da Zonguldak ama yani gerçekten nereden çıktı bu kız hiç bilmiyorum
Bak iki aile de çok zengin, güçlü, öne çıkan tipler değil, ortahalli sen ben gibi insanlar. Sizinki bulmuş bu kızı. Doğulu aile kendi yöresinden değilse zorla evlendirmez. Zonguldak'ın köyünden kızla ne alaka aile zoru?

Çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…