Benzer bir olayi 18 sene önce ben yaşadım. Amam allahim 18 sene olmus. Simdi yazarken fark ettim. Oysa dusununce dun gibi.
4 senedir birlikteydik. Ailesi istemeye gelecekti ama benim universite daha bitmedigi icin istememistim. Neyse benimle gorusurken 4 sene boyunca da diger kizla gorusuyormus. Bizimki de uzak mesafe iliskisiydi. Uzaktan akrabaydik. Herkes biliyordu. Bir sabah uyandigimda gunaydin mesaji gelmedi. Aradim, telefonu kapali. Tum gun ulasamadim. Aksamina da o kizla kactiginin haberini aldim. Dugun gunu utanmadan bana mesaj cekti beyefendi " allahta biliyor ki seni seviyorum ama buna mecburdum". Tabi ki mecburiyet falan yok. Hala yalan söylüyor düşünün artik.
Cok üzülmüştüm, cok ağlamıştım. Bir sey olsun da evlenemesinler diye dualar etmistim. Tum duygulardan ote gururum cok kirilmisti.
Sonuc olarak ilahi adalet yok. Hala evliler. 2 cocuklari var (allah bagislasin). Mutlular mi bilmem. Ama ilahi adalet diye hayal ettiğim bu değildi.
Ben de evliyim, iyi ki de esimle evlenmisim. cok mutluyum. Cocugum olmuyor. Tek buruklugum bu.
Düşününce dun gibi oysa 18 sene gecmis. Hepsi gecti gitti ama hakkimi helal etmem.
Önünüze bakmanizi ve artik dusunmemenizi tavsiye ederim. Mutlaka sizin icin daha hayirlisi var. Bu vesileyle icimi doktum ben de
okuyan herkese tesekkur ederim.