merhaba kızlar
amacım içimi dökmek ve daha önce böyle bir olay yaşayanlar varsa onlarında deneyimlerinden faydalanmak. çok güzel giden bir ilişkimiz vardı üstüme titrerdi bir dediğimi iki etmezdi ta ki son birkaç aya kadar. bir soğukluk vardı adını koyamadığım telefonlar bazen kapalı ya da meşgul olurdu ve o beni aramadan duramayan adam daha az aramaya başladı. evliliğe giden bir ilişkiydi ve maddi sorunlar vardı iş ciddileştikçe maddi açıdan bunaldığını düşündüm hep, işi de yoğundu asla aklıma başka bir şey gelmedi. neyin var dediğimde kafamı toplamam lazım bana zaman ver deyip duruyordu niçin zaman istiyorsun dediğimde iyi değilim çok bunaldım herşeyden diyordu. ayrıca uzak mesafe ilişkisiydi. birkaç ay geçtikten sonra beni bir numara aradı ben sevgilisiyim biz birlikte yaşıyoruz diye. meğerse aylarca beni kandırmış. olayı öğrendikten sonra tek kelime etmedim kimseye ve kendi yoluma gittim o ise aradan 1 ay geçtikten sonra ağlayarak helallik istedi ama vermedim. ben olayı öğrendikten hemen sonra nişan ve ardından hemen düğün yapıldı. çok şükür kurtulduğuma seviniyorum ama bir yanımda buruk giden onca sene ve emek var. o kız ise beni bilerek onunla oldu ondan ayrıca midem bulandı zaten. adam bana hiçbir şey hissettirmedi kız beni arayıp söylemeden önce bile seviyorum seni falan demeler benimle görüştüğünde sarılmalar öpmeler, allahım nasıl bi oyunculuk ya. 6 ay olacak olayı öğreneli onlar bu sürede evlendi nişanlandı bense daha güçlü ayağa kalktım ve devam ediyorum. tek dileğim ilahi adaleti görmek buraya yazma sebebimde benzer olaylar yaşayanlar varsa nasıl sonuçlandığını bilmek. çünkü bu hikayeler hep aynı biter. o kız hakkında da zamanında herkese takıldığım biri var çok saplantılı diye bahsetmiş ayrıca ha alkolede başlamış onunla birlikte olduğu süre boyunca. al birini vur ötekine. allah korusun hepimizi böyle karaktersizlerden