- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
-
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #8.501
kendime değer verdiğim için şikayet etmiyorum. istemiyorum. çamaşırları topla götür, olayı anlat, daha sonra bin kere daha anlat, çok büyük ihtimal onun ifadesiyle benimki tutmayacak, rektal muayene, komple muayene, mahkeme, anasıyla babasıyla yüzyüze gel, oğlum yapmaz diye kendini parçalamasını dinle, anana babana açıkla, orda bi daha anlat. neden? yeterince acı çekmedim mi ben onun yüzünden? o gece her şeyi yıkmadı mı benim başıma? tekrar tekrar yaşamak istemiyorum.Pigme kendine değer verdiğin kadar varsın bu hayatta unutma.
Resmen kavga eden sevgililerin bekleyen tarafi gibi aramaz zaten, arasa ne diyecek? Hayir aramaz, ne diye arayabilir ki? diye yine umut tacirligi bekliyorsunuz.
Arar mi aramaz mi ne farkeder bu saatten sonra?
Onemli olan siz her olayda bulabildiginiz 30 tane sacma ve mesnetsiz sebepten biri ile acacak misiniz, okuyacak misiniz, ondan haber verin.
Sen o gün rest çekmeye mi gittin gerçekten ya evlenelim ya ayrılalım demeye mi
önceden bana bi açıklama yapsın diye kendimi parçalıyordum. şimdi söyleyecek sözü yok diyorum. net değil mi?
Rest işini zaten yapamıyosun da velev ki rest çekmeye gittin bunun için bi ışık görmüş müydün bu defa ailesini susturacakmış intibasını mı uyandırdı send3
Bana gore net de, sizin arzu ettiginiz sekilde degil.
Yine ona gore yonlendiriyorsunuz dusuncelerinizi. Velev ki soyleyecek sozu var, velev ki muhtesem bir aciklama yapacak saniyor, velev ki ben serefsizim hemen evlenelim dedi. Velev ki 8 sayfa mesaj yazdi, okuyup kufretmek isteyecek misiniz?
Siz ne yapacaksiniz, siz?
geçti. "benim söz söylemek için çırpındığım gecelerde siz yoktunuz."
Basiniza gelen her kotu seyde baskalari suclu. Baskalari sizi buna itiyor, burada size barisacaksiniz diyenler barismaya itiyor mesela.
Ne hikmetse 1000 mesaj barismayin yazmak gorusmemeye bile itemedi.
Tecavuzu ayirarak yaziyorum, hayir kader kurbani degilsiniz. Hayir herkes sizin ustunuze oynamiyor, sizinle dalga gecmiyor.
Hayir siz cok dusundugunuz icin, ayrintili dusundugunuz icin her seyi merak ediyor degilsiniz. Siz bu adamla olan bilgi baglantinizi bile koparmak istemiyorsunuz.
Hayir bu adami cok sevdiniz de bazi seyleri gormezden gelmediniz. Bu adam size sizi sevmedigini ispatladi, siz yakasindan dusmediniz.
Hayir size sizi sevdigiyle ilgili yeminleri pesinize duserek etmedi. Siz adami sizinle ilgilenmeye zorladiniz, o da ayda 1 kere ilgilenmeyi layik gordu.
Hayir siz onu reddettiniz diye vajinal iliskiyi artik istemiyor degil. Bir de bekaretimi bozdun tantanasi olmasin diye istemedi.
Hayir, hayir. Kurban degildiniz. Ama artik cinayet kurbani bile olabilirsiniz.
Cunku kendinize bictiginiz, onurunuza bictiginiz deger bu kadar. Hep bu kadardi.
hakikaten ,roman karakteri havasi.Boyle dramatik beyanlarda bulundugunuzda siz yoktunuz, yalnizca saplantiniz vardi.
Su buhranli roman karakteri havanizdan cikin lutfen, artik buram buram yapaylik kokuyor.
Şu vajinal istemedi çünkü bla bla kısmında bende yazacaktım ama boşver dedim boşver bunu da mı biz yazalım onca şeyin içinde devede kulak, bir ayrıntı. Evet doğru mu diyecek, aydınlanacak mı? Çocuğun söylediği şeyden her kadın bunu anlar, bak hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz ama pigme pofuduk bunu düşünemez ya da kabul edemez diyelim. neden? Aptal olduğu için mi? Hayır, aptal olan da bunu düşünür. Algısında çarpıklık olduğunu düşünüyorum pigme pofuduğun, ileri derecede hemde. Felaket takıntılı, ayrılığı kabullenememiş, adeta delirmiş, neye isterse ona inanıyor. Teker teker her şeyin doğrusunu anlatıyor burada insanlar. Ama bir faydası var mı? Kim inanır, kim ikna olur yahu normal ilişki değil de anal ilişki istemesinin sebebi, daha önce hayır demişmiş de ondan artık istemiyormuş... Kim bunu kabul eder?hakikaten ,roman karakteri havasi.
Kendine aciyan tipik insan, tecavuze ugramis `benim söz söylemek için çırpındığım gecelerde siz yoktuniuz dramlarinda...
Gec bunlari gec pofuduk geec ya, senin gibi olmaktansa insanlar gunde onlarca depresyon hapi icsin daha iyi. ailenin sana saygisi , sabri yok evet, sehzadenin de arkadaslarinin da.... suc baskalarinin degil. adam istemiyorum dedikce yapistin, engelledi gene yapistin, al tecavuz etti.... senden kurtulmanin boyle olacagini mi dusundu bilinmez. Bi de bekaret uhuu uhuuu deme diye vajinal istemedi, salaga yatma.
Şu vajinal istemedi çünkü bla bla kısmında bende yazacaktım ama boşver dedim boşver bunu da mı biz yazalım onca şeyin içinde devede kulak, bir ayrıntı. Evet doğru mu diyecek, aydınlanacak mı? Çocuğun söylediği şeyden her kadın bunu anlar, bak hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz ama pigme pofuduk bunu düşünemez ya da kabul edemez diyelim. neden? Aptal olduğu için mi? Hayır, aptal olan da bunu düşünür. Algısında çarpıklık olduğunu düşünüyorum pigme pofuduğun, ileri derecede hemde. Felaket takıntılı, ayrılığı kabullenememiş, adeta delirmiş, neye isterse ona inanıyor. Teker teker her şeyin doğrusunu anlatıyor burada insanlar. Ama bir faydası var mı? Kim inanır, kim ikna olur yahu normal ilişki değil de anal ilişki istemesinin sebebi, daha önce hayır demişmiş de ondan artık istemiyormuş... Kim bunu kabul eder?
Basina bela alma derimHazır Ankaraya gelmişken pofudukla tanışmak isterim aslında