9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Basiniza gelen her kotu seyde baskalari suclu. Baskalari sizi buna itiyor, burada size barisacaksiniz diyenler barismaya itiyor mesela.

Ne hikmetse 1000 mesaj barismayin yazmak gorusmemeye bile itemedi.

Tecavuzu ayirarak yaziyorum, hayir kader kurbani degilsiniz. Hayir herkes sizin ustunuze oynamiyor, sizinle dalga gecmiyor.

Hayir siz cok dusundugunuz icin, ayrintili dusundugunuz icin her seyi merak ediyor degilsiniz. Siz bu adamla olan bilgi baglantinizi bile koparmak istemiyorsunuz.

Hayir bu adami cok sevdiniz de bazi seyleri gormezden gelmediniz. Bu adam size sizi sevmedigini ispatladi, siz yakasindan dusmediniz.

Hayir size sizi sevdigiyle ilgili yeminleri pesinize duserek etmedi. Siz adami sizinle ilgilenmeye zorladiniz, o da ayda 1 kere ilgilenmeyi layik gordu.

Hayir siz onu reddettiniz diye vajinal iliskiyi artik istemiyor degil. Bir de bekaretimi bozdun tantanasi olmasin diye istemedi.

Hayir, hayir. Kurban degildiniz. Ama artik cinayet kurbani bile olabilirsiniz.

Cunku kendinize bictiginiz, onurunuza bictiginiz deger bu kadar. Hep bu kadardi.

sıçtırma anasına bacısına. herif boğazımı sıktı lan. sağ kürek kemiğimin üstüne vurmuş, sol kaburgalarımı sıkmış, anüs vajina resmen parçalanmış, o kalçadaki kaba etler var ya birkaç güne yemyeşil olacak, sen ne diyosun daha?

Madem öyle gidip şikayet etsene zaman geçmeden. Birkaç sene geçip bu olayın üstü kapanıp adamın hayatına güzel bi şekilde devam ettiğinde ne hissedeceksin. Şu anki duygularınla değil biraz ileriyi düşünerek hareket et. Boşver ailen onun ailesi ne der falan. Herkes suçunun cezasını çekmeli. Böyle utanarak tecavüzcülere fırsat tanımaktan başka bi şey yapmıyoruz. Utanması gereken sen değilsin.

Madem öyle gidip şikayet etsene zaman geçmeden. Birkaç sene geçip bu olayın üstü kapanıp adamın hayatına güzel bi şekilde devam ettiğinde ne hissedeceksin. Şu anki duygularınla değil biraz ileriyi düşünerek hareket et. Boşver ailen onun ailesi ne der falan. Herkes suçunun cezasını çekmeli. Böyle utanarak tecavüzcülere fırsat tanımaktan başka bi şey yapmıyoruz. Utanması gereken sen değilsin.

hayatına güzel bi şekilde devam edeceğini sanmıyorum sadece.

Kamu spotu olacak uzgunum ancak buna mecbur hissediyorum kendimi.

Bu konuyu okuyan kadinlar, lutfen tecavuzu sikayet etmemek diye bir secenek olmadigini bilin. Tecavuz sizin sucunuz degil, siz hicbir sekilde buna yol acmadiniz. Ne asamaya gelirseniz gelin, siz hayir dediginiz anda bitmediyse tecavuzdur. Bazen hayir diyemediyseniz de tecavuzdur.

Kendinize guvenin, yardim kuruluslarindan, barodan destek isteyin. Siz magdursunuz, siz haklisiniz. Ve hakkinizi arayacaksiniz.

Bu konu bakisinizi golgelemesin.

hayatına güzel bi şekilde devam edeceğini sanmıyorum sadece.

Şikayetçi olmadığın müddetçe bence güzel bi şekilde devam edecek. Sana baskı yapmak değil niyetim bi şeyler yapman için ama kendin için en iyisini düşünüp ona göre hareket etmeni isterim. Daha sonra psikolojik destekle bunu atlatırsın. Hiç olmazsa için soğur. Ama senin kararın sen ne yapmak istiyorsan öyle olacak belli ki. Sadece toplumu düşünme ne derler diye ne istiyorsan onu yap.

ben hep bana yaptıklarının bedelini bi şekilde ödesin istedim. yaptığının belki kanunda suç olarak karşılığı yoktu ama dinen günah toplumsal olarak ayıptı. hep bi bedel ödesin istedim. anlasın istedim. beni nasıl mahvettiğini bilsin istedim. daha da mahvoldum. belki de artık sadece yürüyüp gitme vaktim gelmiştir benim.

Canım bu salça domates olayına takana kadar takman gereken başka şeyler var. Arar işte yani ne diye salça oluru mu var Allah aşkına. Bahane bulmaya çok sebep var salça olmaya. Şundan bi çık.
ben de diyorum ki aramaz. sevil de aramaz diyor. aramaz yani niye arasın. bitti işte. aramasına karşıma çıkmasına sebep yok. bitti.

Bu olaya tecavüz demek olayın tam açıklaması değil.

Sen darp edilmişsin dayak yemişsin evet ama, sevişirken işin boyutu değişince o sana vururken ilişkiye zorlarken naptın? Yani insan gırtlağını sıkar yine atar üstünden, çığlık atar apartmanı ayağa kaldırır ne biliyim. Olay olduktan sonra evden kovmamışsın kendin çekip gitmemişsin, yani çok saçma sapan bişey var.

Ayrıca artık yürüyüp gitme kendi yoluna bakma zamanın gelmiş dediğin gibi.

Bak ben sana dedim ki hiç bi insan için kendini ezdirmeue değmez gururlu ol, kendine değer ver kimsenin seni küçültmesine izin verme diyorum ama sen işin buralarında değilsin.

Onu şikayet etmiceğinde bariz bişey artık sıyrılmayı bil bişilerden.

ben hep bana yaptıklarının bedelini bi şekilde ödesin istedim. yaptığının belki kanunda suç olarak karşılığı yoktu ama dinen günah toplumsal olarak ayıptı. hep bi bedel ödesin istedim. anlasın istedim. beni nasıl mahvettiğini bilsin istedim. daha da mahvoldum. belki de artık sadece yürüyüp gitme vaktim gelmiştir benim.

Artık evet, sihirli kelime

Resmen kavga eden sevgililerin bekleyen tarafi gibi aramaz zaten, arasa ne diyecek? Hayir aramaz, ne diye arayabilir ki? diye yine umut tacirligi bekliyorsunuz.

Arar mi aramaz mi ne farkeder bu saatten sonra?

Onemli olan siz her olayda bulabildiginiz 30 tane sacma ve mesnetsiz sebepten biri ile acacak misiniz, okuyacak misiniz, ondan haber verin.

X