- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #8.481
sıçtırma anasına bacısına. herif boğazımı sıktı lan. sağ kürek kemiğimin üstüne vurmuş, sol kaburgalarımı sıkmış, anüs vajina resmen parçalanmış, o kalçadaki kaba etler var ya birkaç güne yemyeşil olacak, sen ne diyosun daha?
Ha diceksin ki başka kız mi yok var elbette ama burası Ukrayna değil parayla yapar ancak, pek yakışıklı sayilmadıgı için bedava yapacak senden başka kimse bulamaz
Madem öyle gidip şikayet etsene zaman geçmeden. Birkaç sene geçip bu olayın üstü kapanıp adamın hayatına güzel bi şekilde devam ettiğinde ne hissedeceksin. Şu anki duygularınla değil biraz ileriyi düşünerek hareket et. Boşver ailen onun ailesi ne der falan. Herkes suçunun cezasını çekmeli. Böyle utanarak tecavüzcülere fırsat tanımaktan başka bi şey yapmıyoruz. Utanması gereken sen değilsin.
hayatına güzel bi şekilde devam edeceğini sanmıyorum sadece.
Güzel görece bi kavram kimine göre güzel hayat eş çocuklar 8-5 bir iştir kimine göre ise nerde akşam orda sabah vur patlasın çal oynasın tek tabanca bi hayat güzeldir
hayatına güzel bi şekilde devam edeceğini sanmıyorum sadece.
Canım bu salça domates olayına takana kadar takman gereken başka şeyler var. Arar işte yani ne diye salça oluru mu var Allah aşkına. Bahane bulmaya çok sebep var salça olmaya. Şundan bi çık.salça olacağına gerçekten ihtimal vermiyorum.
ben de diyorum ki aramaz. sevil de aramaz diyor. aramaz yani niye arasın. bitti işte. aramasına karşıma çıkmasına sebep yok. bitti.Canım bu salça domates olayına takana kadar takman gereken başka şeyler var. Arar işte yani ne diye salça oluru mu var Allah aşkına. Bahane bulmaya çok sebep var salça olmaya. Şundan bi çık.
Pigme offfffben de diyorum ki aramaz. sevil de aramaz diyor. aramaz yani niye arasın. bitti işte. aramasına karşıma çıkmasına sebep yok. bitti.
ben hep bana yaptıklarının bedelini bi şekilde ödesin istedim. yaptığının belki kanunda suç olarak karşılığı yoktu ama dinen günah toplumsal olarak ayıptı. hep bi bedel ödesin istedim. anlasın istedim. beni nasıl mahvettiğini bilsin istedim. daha da mahvoldum. belki de artık sadece yürüyüp gitme vaktim gelmiştir benim.