- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #8.461
bu proje bitti bencebu proje bitmez bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu proje bitti bencebu proje bitmez bence
bitmez kardes bitmez kene gibi yapismis beyninizebu proje bitti bence
Seviyomusun onu?o güne dönsem kesip atar mıydım bilmiyorum. beter deneyimlerim oldu ama iyi şeyler de oldu. ben onu sevmeyi ondan ayrıldıktan sonra öğrendim. şu son iki ayda. bana yaptığının izahı yok, ama ben bazı şeyleri yanlış yapmışım onu gördüm. o zaman kesip atsam pek çok şeyi göremezdim.
bitmez kardes bitmez kene gibi yapismis beyninize
siz yasadikca bu konu beyninizde hep aktif kalacak
Bendr kesinlikle bitmediğini düşünüyorum. Bu olay o yaşadığın şeyle kalmıcak bitmicek.bu proje bitti bence
Seviyomusun onu?
Bendr kesinlikle bitmediğini düşünüyorum. Bu olay o yaşadığın şeyle kalmıcak bitmicek.
Tahmin yürütemiyorum ama görürsün iletişim olucakne olabilir ki?
Tahmin yürütemiyorum ama görürsün iletişim olucak
Bisey soylese dinleyecek misin onemli olan o.
Adamda utanma olsa yedigi halti yemez. Konusmaya mi cekinecek
Salça olurutanma yoksa konuşmaz zaten. utanması olmayan adam ne diyecek? sadece özür dileyebilirdi onu da yapmadı. başka ne diyebilir?
niye salça olsun ki?Salça olur
Kuzum sen gerçekten akıl yürütemiyomusunniye salça olsun ki?
Kuzum sen gerçekten akıl yürütemiyomusun
Dayagi bileinkar etmis hatirlamiyorum diye. Ona da bulur bi kilif yersen.
Ama dedim ya onemli olan senin dinleyip dinlemeyecegin.
Mesaj atsa onu bile okumam ben mesela.
Ben ramazanda konuyu üşenmeden baştan sona okumuştum, geçen sene eylül ayındaki bi yorumunda gelecek sene bu vakitler ne konuşuyor olacağız acaba demiştin. Eylüle de kalmadı şurada diye aklımdan geçirmiştim oradan hatırlıyorum.
Ben ramazanda konuyu üşenmeden baştan sona okumuştum, geçen sene eylül ayındaki bi yorumunda gelecek sene bu vakitler ne konuşuyor olacağız acaba demiştin. Eylüle de kalmadı şurada diye aklımdan geçirmiştim oradan hatırlıyorum.