9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

o güne dönsem kesip atar mıydım bilmiyorum. beter deneyimlerim oldu ama iyi şeyler de oldu. ben onu sevmeyi ondan ayrıldıktan sonra öğrendim. şu son iki ayda. bana yaptığının izahı yok, ama ben bazı şeyleri yanlış yapmışım onu gördüm. o zaman kesip atsam pek çok şeyi göremezdim.
Seviyomusun onu?

Dayagi bileinkar etmis hatirlamiyorum diye. Ona da bulur bi kilif yersen.
Ama dedim ya onemli olan senin dinleyip dinlemeyecegin.
Mesaj atsa onu bile okumam ben mesela.

Kuzum sen gerçekten akıl yürütemiyomusun

yürütemiyorum. dün gece bi an salça olursa diye ben de düşündüm o yüzden rapor almak istedim. sonra düşündüm niye olsun? ailesi beni istemiyor, artık ben de istemiyorum, seksini de yapmış güzelce, artık benimle hiçbir şey yapamayacağını da biliyor, benden ne isteyebilir ki daha?

Dayagi bileinkar etmis hatirlamiyorum diye. Ona da bulur bi kilif yersen.
Ama dedim ya onemli olan senin dinleyip dinlemeyecegin.
Mesaj atsa onu bile okumam ben mesela.

inkar edecek olsa dün gece mesajları okuyunca ederdi. mesajlara bekletip cevap yazmak gibi bi huyu yok. o iş bitti.

Ben ramazanda konuyu üşenmeden baştan sona okumuştum, geçen sene eylül ayındaki bi yorumunda gelecek sene bu vakitler ne konuşuyor olacağız acaba demiştin. Eylüle de kalmadı şurada diye aklımdan geçirmiştim oradan hatırlıyorum.

hatırlıyorum. kuzenim beni delirtiyordu o zamanlar. sanki nişana gelmiş de geri dönmesi eksik kalmış gibi biletleri gidiş dönüş almışlar çok zarar etmişler. kıyamam ben ona.

X