9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Hayır şimdi bir de biz itiyo olduk yılı geçti yapma etme görüşme sil engelle diyoruz taş olsa dile gelirdi,çıldırdık haliyle, e görüşsen de olur artık diyince itti oluyoruz

artık olmaz işte. o zaman görüşülürdü sadece kırgınlık vardı hakaret yoktu şiddet yoktu evet adam korkak basiretsizdi beceriksizdi kendi deyimiyle ama beni hiç böyle incitmemişti.

bence kınama. sakın büyük konuşma.
bak kardesim, canim, yasin benden buyukse ablam,...
bu hayatta cok sevipde ayrilan bi sen yoksun
ne biliyosun benimde yasamadigimi
ya ben dunyalar yikilsa kolumu kesseler sevgim ugruna vazgecmeyecek bi insandim
yaa okadar bi baglilikdi ki anne baba kardes arkadas okul eglenmek herseyyyyden ya yedigim ictigim seyden bile dusun artik kelimeler yetmez
ama olmayinca olmuyo evlenmis olsam bile bu biseyi degistirmezdi evliligim yikip sevgimi gomup ayaga kalktim
Senin psikolojin hic iyi degil sen psikologa degil psikiyatra gitmelisin

artık olmaz işte. o zaman görüşülürdü sadece kırgınlık vardı hakaret yoktu şiddet yoktu evet adam korkak basiretsizdi beceriksizdi kendi deyimiyle ama beni hiç böyle incitmemişti.

Hakaret yok muydu, 9 senelik sevgilisini evlilik yolunda bırakmak arkasında duramamak hakaret değilse daha nedir hakaret bilmiyorum, ille ana avrat sövmek değildir hakaret

Hakaret yok muydu, 9 senelik sevgilisini evlilik yolunda bırakmak arkasında duramamak hakaret değilse daha nedir hakaret bilmiyorum, ille ana avrat sövmek değildir hakaret
Onu da yapsa birakmazdi ki.
Cunku aslinda onu cok seviyo ama biraksin diye masuscuktan oyle diyo derdi.
Onu rahat birak diye adam baskalariyla gorustum yattim diye yalan soyluyo. Yalan olmasi bile hakaret sayilir. Dus yakamdan diyo resmen. Yine birakmiyo. Hatta ailene rest cek gel kacalim diyo. Onada bulurdu bahane.

Onu da yapsa birakmazdi ki.
Cunku aslinda onu cok seviyo ama biraksin diye masuscuktan oyle diyo derdi.
Onu rahat birak diye adam baskalariyla gorustum yattim diye yalan soyluyo. Yalan olmasi bile hakaret sayilir. Dus yakamdan diyo resmen. Yine birakmiyo. Hatta ailene rest cek gel kacalim diyo. Onada bulurdu bahane.

görüştüm demedi. benden başkasını sevmediğine yemin etti hep. ve ben neden size onu savunuyorum yine?

görüştüm demedi. benden başkasını sevmediğine yemin etti hep. ve ben neden size onu savunuyorum yine?
Pigme aslında bu tür durumlarda şak diye kesmek çok önemli, yani birden kesmek.

Bence şu konuyu ilk açtığın güne geri dönme şansın olsa bunu yapardın? Çünkü kesip atmadığın için daha beter deneyimler kazandın.

Onun hakkında bu kadar çok konuşmakda seni geriye çeker?

Pigme aslında bu tür durumlarda şak diye kesmek çok önemli, yani birden kesmek.

Bence şu konuyu ilk açtığın güne geri dönme şansın olsa bunu yapardın? Çünkü kesip atmadığın için daha beter deneyimler kazandın.

Onun hakkında bu kadar çok konuşmakda seni geriye çeker?

o güne dönsem kesip atar mıydım bilmiyorum. beter deneyimlerim oldu ama iyi şeyler de oldu. ben onu sevmeyi ondan ayrıldıktan sonra öğrendim. şu son iki ayda. bana yaptığının izahı yok, ama ben bazı şeyleri yanlış yapmışım onu gördüm. o zaman kesip atsam pek çok şeyi göremezdim.

X